Inspekce ČOI: Polovraždy starších a naivních občanů firmou B/E/C/K/

Inspekce ČOI zjistila, co se ví už dávno: předváděcí akce patří mezi největší zrůdnosti moderní doby. A co je nejstrašnější - sami důchodci jsou tak zfanatizováni, že každé upozornění o okradení berou jako útok na jejich možnost mít krásné nákupy zadarmo a zloději jsou v jejich očích ti nejpoctivější.

A příště jedou znovu!!

Toto jsem tehdy popsal:

Polovraždy starších a naivních občanů firmou B/E/C/K/ rok 2007      

Petr Pokorný   
Autentická reportáž: "Co vy na to, pane ombudsmane Motejli, policie České republiky či státní zástupci?" Neuvěřitelné vydírání a urážení za přímého přenosu!

Že se dá urážet a vydírat s úsměvem? Ale samozřejmě! DOBROVOLNĚ!

Jsem také jedním z těch, kteří vyhráli první cenu. Vlastně žádná druhá, třetí nebyla. Všichni byli šťastní. Samá první.... Všichni jsme vyhráli první ceny bezcenných nožů a dalších cetek. Jsem jedním z těch, který se díval na toto hrůzné divadlo okrádání, aniž tomu mohl někdo zabránit.  Jsem jedním z těch, který sice první vyhrál, ale cenu odmítl. Nás několik mladších na to mělo zapřít "skvělou výhru"! Jsem jedním z těch, který byl odsuzován, když se dědečkové a babičky vzájemně hecovali a jásali: všichni najednou ve stáří vyhrávají první ceny. Všichni a bez rozdílu. A mají strach, aby B/E/C/K/a nezruinovali... Vždyť ten pán jim nosí modré z nebe! Kde by na to B/E/C/K international vzal? Byl to pro nás zoufalý, sedmihodinový pohled na tyto důvěřivé lidičky.

(Ne, že bych si nedovolil odejít, ale chtěl jsem poznat vše)

Nenechte se vydírat dětmi a vnoučaty. Vyhráli jste první cenu a oni vám to nepřejí, dokonce vám to zakazují! My vás ochráníme! A podívejte se na ty závistivce, ukazujíce k našemu stolu. Oni vám ani netleskají a ještě se mračí. To je závist v české kotlině! Stačí, když nám upíšete domy, či jiné cennosti jako zástavu dluhu.A dědouškové a babičky si nás měří pohledem, jako bychom jim chtěli první výhry ukrást! To tak, holenkové, výhry jsou naše, jásají.

Neuvěřitelné okrádání starších občanů v důchodovém věku, či sice mladších, ale s menším I.Q. Děsivé urážky zahalené do úsměvu. Sedmihodinová masáž směřující k podpisu naprosto nevýhodných smluv. Lidé , bojící se příjezdu domů. Kampaně typu: vyhráli jste 30 000, doplatíte pouhých 70 000Kč. Třesoucí se dědečkové a babičky  bojící se odmítnout první cenu. Přece neublíží chudáčkovi dialerovi, co jim nabízí tak výbornou věc: nádobí Zepter na dvacet pět let záruky a lux bratru za 80 000Kč. Vlastně to jsou se slevou první výhry. Dědouškové a babičky už si neumí představit další život bez luxu za zlevněných osmdesát tisíc. Celý život se museli obejít bez tohoto skvělého přístroje - parního luxu. A dál už NE!!! Už bez něj nemohou žít! A třesoucí se babičky a dědečkové, kteří ušetřili tisíc korun na slevě, se bojí vrátit domu s dluhem 80 000Kč. Pravda, jsou i jiní. Vyhráli jinou "první cenu" a nesou si domu deky a nože plus další bezcennosti za patnáct tisíc! A proč ne, když ušetřili na zájezdu tisíc, respektive dva tisíce. Jedno nádobí Zepter už mají ve sklepě a teď si vezou další. K tomu de lux za osmdesát tisíc a dluh na pouhých 25 let! Vždyť je nám pouze 70 a příště pojedeme znovu!

Najdeme někde jinde tak hodné lidi jako od B/E/C/K/ International? I od úst by si nechali vzít. A rozdávají a rozdávají první ceny k výročí 15 let. Už po třetí za tři roky. Stále 15 let....

Řekněte těmto dědouškům a babičkám, že je právě okradli.

Úžasné, nádherné, jenom ty děti kdyby jim nenadávaly! Vždyť utratili pouhých 200 000 Kč za dva zájezdy a ještě dostali slevu 35000 Kč! Vždyť to z důchodu zaplatí...

Neuvěřitelná špína a neuvěřitelné zděšení je vidět na tvářích těch, kteří sem náhodou zabrousili. Řekněte těmto dědouškům a babičkám, že je právě okradli o deset, padesát či víc tisíc. Ještě vás umlátí čepicemi a rádiovkami! Vždyť ten, co ceny slevuje - zaměstnanec B/EC/K/u , to říká správně: ti zamračení, co netleskají, vám pouze závidí!

V knize Dobrodružství Huckleberryho Finna popisuje Samuel Langhorne Clemens  známý  pod  pseudonymem  Mark Twain, jak se s těmito lumpy a šejdíři nakládalo ve svobodném, americkém světě v okolí řeky Mississippi. Když se Dauphin a Duke (Král a Vévoda)  pokusí tři osiřelé dívky připravit o celoživotní úspory jejich otce, jsou natřeni dehtem a peřím a vláčeni na kládách městem! Dehet měl teplotu přes 60C a způsoboval popáleniny, takže se jednalo o velmi tvrdý i pokořující trest!

Takto se bránila hrdá a svobodná Amerika kolem padesátých let 19 století. A co se děje nejenom u nás ve 21 století? Bez trestu a lynče?

(z veřejného internetu)

8.5.2008
žhář zapálil nákladní automobil Mercedes Benz 313 TDI firmy BECK Internacional s.r.o., v Lovosicích, okr. Litoměřice, škoda - 800 000 Kč, požár likvidovala 1 jednotka PO, (Náhoda nebo pomsta)

Firma BECK International, ČR Tuto zkušenost zaznamenal/a Karel Karel, Ústí nad Labem:
Nikdy jsem nevěřil, že je možné provozovat takové obchody jako fy. BECK. Po osobní účasti na jejich lžizlodějské akci 15. srpna 2006 kterou prezentovali jako prohlídku hradu Křivoklát jsem se osobně přesvědčil jakých svinstev jsou zaměstnanci této fy. schopni! Staré důvěřivé lidi oblbují přihazováním slev na určitý výrobek a nikdy jim neřeknou že zůstatková cena dotyčného šmejdu je několik tisíc Kč. Ovšem ochotně a rychle jim podstrčí k podpisu platební příkaz. Ptám se, co jsme za společnost která podporuje takovéto zlodějské šejdíře?

Firma BECK International, ČR Tuto zkušenost zaznamenal/a  Marcela Avramopulosová, Praha 8:
ano, tato firma pouziva podivne praktiky. nebyla jsem sice na jeji prezentaci, ale moje babicka ano - s dalsimi x duchodci. Babicka nasledne telefonovala s nadsenim,ze koupila deku za 3000. Nemile jsme byli prekvapeni, kdyz pak prisly slozenky na cenu cca 10000! Bohuzel jsme zjistili, ze duchodcum dali smlouvy, rekli podepiste to, babky to podepsali a ani necetly co. A podepsali Smlouvu o pronajmu veci za cenu cca 10000... :-(

Firma BECK International, ČR Tuto zkušenost zaznamenal/a  Kateřina Čoková, Ostrava Dubina:
Před měsícem se maminka zúčastnila podobného zájezdu odkud mi telefonovala,že vyhrála zájezd k moří a jestli by jsme jeli,věděla jsem že je zle,tak jsem ji prosila hlavně a't nic nepodepisuje a nic nekupuje,urazila se a vypla telefon.Večer se vrátila s naloženým vozíkem plný výher.Nikdy nic nevyhrála ,tak z toho měla patřičnou radost.Ptala jsem se tedy jestli nic neplatila,když je to výhra,obořila se že si koupila jen hrnce za 20tisíc a vše ostatní je zdarma.těch 20 tisíc prý bude platit po 300 měsíčně a bez úroků. Maminka je z té VÝHRY akorát na práškách,má dluhy a hořce lituje ,že mne neposlechla.Ve skříni ji leží krásné výhry jako indukční plotýnka za 15 tisíc spousta příborů za 20tisíc a zájezd do Bulharska ,spíše slevu na krásnou dovolenou v říjnu,opět samé velké cifry a ten termín a ty podmínky ji nikdo nevysvětlil.

Firma BECK International, ČR Tuto zkušenost zaznamenal/a dne 20.11. 2008 Oldřich Lukáš, Plzeň:
Dne 17. a 18. listopadu 2008 jsem se spolu s rodinou zúčastnil výletu do Tropical Islands v Německu.
Než jsme odjeli, volal jsem do firmy a byl ujištěn, že se jede z (do) Plzně tam i zpět přes Prahu, že druhý den se vracíme hned po obědě (nejdéle ve 13 hodin odjezd) a že doma v Plzni jsme v podvečer.
Skutečnost však byla zcela jiná. Jelo se přes Most, ne po dálnici přes Prahu, tedy fůra zatáček, několika lidem bylo špatně.
První den jsme strávili odpoledne v hezkém areálu Tropical Islands. Ubytováni jsme byli v hotelu, který vypadal slušně, až na to, že se netopilo a neobdrželi jsme mýdlo ani přes urgence. A snídani jsme dostali skromnou českou, zatímco ve vedlejší místnosti bylo k vidění, jak má skutečná snídaně vypadat (o tři řády kvalitnější a pestřejší), ale budiž, to nám nevadilo.
Skutečný očistec jsme prožili druhého dne. Odvezli nás někam do polí, kde stála hospoda a asi dvě stavení, jinak nic, takže nebylo, kam jít. Tam jsme absolvovali prezentaci všeho možného a byli svědky nekonečné škály ubohých obchodních fint. Dokonce tam asi deset lidí dostalo "výhry", přičemž se agenti dušovali, dávali jim ruku a zapíjeli s nimi, že výhry jsou zcela zdarma, že za ně nechtějí ani korunu. Jenže - pak to podmínili koupí předražených výrobků s tím, že kdo nechce nic koupit, je vyžírka, která nemá nárok něco dostat. Agenti sehrávali jednu frašku trapnější než druhou, ale nezkušené turisty nakonec dostali.
Po obědě jsme se zvedli, že jdeme na autobus, jak bylo dohodnuto. Jenže nás nepustili ven, prý ještě deset minut prezentace. Z těch deseti minut nakonec byly tři hodiny ještě stupidnějších a nečestnějších blábolů přítomných agentů Becka. Zatímco jsme všichni nutně potřebovali odjet, museli jsme poslouchat rozvláčné bláboly o babičce agenta a jejích plechových hrncích, snášet neustálé vynucování potlesku a euforie

 

A tak na úplný závěr - nedejte se!

Firma BECK International, ČR Tuto zkušenost zaznamenal/a dne 27.06. 2006 František Vaněk, Trutnov:
Sfirmou BECK mám rovněž špatné zkušenosti. Je to sice již zhruba 7 roků, ale tato firma nás uvedla v omyl a vnutila tzv. léčivé magnetické deky. Štěstí, že zhruba po týdnu vyšel v MF Dnes článek právě o těchto dekách. Nebyly atesovány a hlavně můžou být nebezpečné pro zdraví. Tím začli pro nás soudní tahanice s firmou. Já odstoupil od smlouvy a vrátil zboží. Oni však nechtěli vrátit peníze. Zhruba po 6 letech tahanic jsem soud vyhrál a firma musela platit i úroky. Jedině tomu, že jsem se nenechal a bránil se mám peníze zpět a bohatou zkušenost pro další takovéto nákupy.

Co je spravedlivější? Svobodná Amerika předminulých staletí, nebo zákony provázaný skorosocialismus evropského střihu? Totéž se děje v Německu, Francii....

 Přílohy

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Hanková
před 3 roky

Beck má v ČR pohrobky. Předváděcí akce pokračují, na pozvánkách není uvedena firma, která zve. Případně zvou důchodce telefonicky. Pořád je dost "podnikatelů", kteří jim pronajmou prostory, pořád je dost českých právníků, kteří se přiživují na vymáhání peněz, když klient není schopen splácet. Jejich honoráře jsou několika tisícové. Je to podvod na podvod.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...