Paroubku a Sobotko, kdo seje vítr,

 

Paroubku a Sobotko, kdo seje vítr, sklízí bouři. Začali jste jako grázlové, rozkrádali a rozkrádáte státní rozpočet v krajích na těžce nemocné, abyste zaplácli ústa třicetikorunovým rýmyčkářům a nemakačenkům a těžce nemocné rakovinou jste spláchli do kanálu, protože jich nejsou volebně milióny! Lžete ráno, v poledne i večer a vysmíváte se slušným, pracovitým lidem!

Údajně Rath a Pecina jsou nejslušnějšími členy ODS, nikdy nelžou a jsou poctiví, až se z nich samou poctivostí a bezkorumpčností stanou představitelé ČSSD! Vysocí!

Bohuslav Sobotka tak dlouho odsuzoval pašalíky, až si z nich samou poctivostí koupil mnohamiliónový byt, aby posléze s druhým expertem z výtahu k moci a ekonomickým expertem z ČSSD Mládkem zrujnovali Cíl - finanční základnu ČSSD, kterou nakonec zrušili, aniž dali k každoroční vyúčtování veřejně k dispozici jako jiné subjekty! A nakonec skoro zruijnovali ČSSD a hledí se spásou k volbám, aby jsme jim dali peníze za volební hlasy!

Ještě předtím stačil Sobotka udělat největší dluh České republiky v době prosperity a křivě hlásat , že docílili největší vzestup ČR. Vždy zapomenou dodat, že v raketovém tempu v dluzích. A opět, aby tuto křivárnu na voličích zatemnili, obviňují další vládu, že udělala obrovský dluh, nic nesplácela , dokonce ani úroky a taktně zamlčí, že ten dluh je zaviněn světovou krizí, kdy nikdo nikde nenakupuje a my nemůžeme vyvážet, i když důchody, vysoké mateřské, sociální dávky ze zákona podle ČSSD a odborů platit vlády museli a musí!

ČSSD teatrálně řve ústy prolhaného Tvrdíka, že Rath a Paroubek jsou ovečky, které okolí přinutilo k agresi. Tejc s Bublanem pláčou, že nekandidující kandidující nezávislý člen ČSSD Pecina je nejpoctivější ministr vnitra, protože byl členem ODS a tudíž zná protivníka a jako ministr dal stranickou knížku ČSSD do stolu a nenosí jí s sebou, protože jeho srdce sice bije pro ČSSD, která mu dala dobře placenou funkci, ale také ví, jak chutná pád, protože za špinavosti to poznal v ODS.

A já se ptám: je rána pěstí adekvátní tomu, že Sobotka poslal rozpočtem a rozhazováním nevinné nemocné rakovinou na smrt? Nebo se můžete dočkat ještě horšího, jak ukazují zatím tři mrtví nevinní narozdíl od vás v Řecku, když je odbory a vlády (nenechte se vysmát, že jenom pravicové) poslaly do kolen po rozdávání třináctých i šestnáctých důchodů či platů státních zaměstnanců - voličů, až se jejich ekonomika zhroutila?

 

z blogu frantisekmatejka.blog.iDNES.cz
z blogu frantisekmatejka.blog.iDNES.cz

A proč je část průměrně a nadprůměrně vzdělaných lidí tak sjednocena, že parta ve vedení jsou samí křiváci, kteří pracovitým ukradnou a nemakačenkům za volební hlasy dají? To vše a lži ráno, v poledene i večer odměňují poctiví lidé i ránou do nosu.

Mimochodem: poslední křivárna je Paroubkova, když obvinil opozici a taktně zamlčel, že Bohuslav Sobotka (populární politik) s dotyčným měl osobní spor o finance - sám fasoval pašalíky a druhým zakazoval!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
mira
před 6 roky

To jste mě uklidnil s těmi hospodáři,jen nechápu jaký je rozdíl když někdo hospodaří do svoji kapsy a druhý o to stejné se podělí i s jinými.To myslíte vážně?

Petr Pokorný
před 6 roky

Bohužel jste asi nepochopil. Týpkové jako Sobotka sice nejsou tvrdí, ale jako ministři financí stojí za bačkoru. A také kradou - pardon, přihrávají si pašalíky do své kapsy jako Zgarbové a Krausové. Ale ti, co jsou tvrdí, tlačí na vyrovnaný rozpočet a nenechávají se vydírat. Ale pašalíky jako Sobotka berou také. Obé jsou lumpové, ale pro stát a občany je lepší kdo?

mira
před 6 roky
Čeká na schválení...

Ještě dodatek k těm správným pravicovím hospodářům:http://domaci.ihned.cz/c1-42547380-ods-s...

mira
před 6 roky

No ono na někoho poukazovat,že kradl je sice hezké ,ale jaksi jste zapoměl na tyto,nebo to krádež nebyla?Takže jeden za 18 a druhý bez dvou za 20.http://antiods.webnode.cz/korupce/

Petr Pokorný
před 6 roky

miro, smiřme se s tím, že se krade na levici i na pravici. Asi to tak bude vždy. Ale levice většinou i ve světě (výjimky jsou) ještě má přidanou hodnotu. Dělá dluhy na projedění. Rozhazuje nalevo i napravo, jak v době krize, tak v době prosperity. Ti napravo jsou hospodáři (i ti gauneři) a nerozhazují davově. Na dluh jiných.

KROKODÝL
před 6 roky

Nějak mi to nedalo a musím reagovat na pana "důchodce na pravici".Právě naopak,odpisem z daní či základu daně se podstatně zlevní hospodaření státu.Uvědomte si prosím,že jenom správa důchodů zaměstnává tisíce úředníků,kteří mohou jít dělat něco užitečnějšího.To znamená xy miliard na mzdy,budovy,auta,počítače atd.V dnešní době je to anachronismus ,ale hlavně že máme zaměstnanost.A ty miliardy,které spotřebují úředníci by měly být vyplaceny v důchodech!!!

Petr Pokorný
před 7 roky

Já obecně souhlasím. Ale odpis na budoucnost není daňový únik, jako tři čtvrtiny odpisů. A dvě skupiny nemohou: sociální občané a flinkové. Ti skutečně sociální jako invalidé apod., by neměli mít přibližně 35%, ale daleko víc. A flinkové musí mít minimum. Ale ti si z daní neodepíší. To ve zkratce samozřejmě.

důchodce
před 7 roky

Třeba až budete v důchodu a nebo bez práce,tak budete mluvit jinak a koukám že už nemáte články na blogu.Nedivím se že vám je tam nedávaj!

důchodce na pravici
před 7 roky

Jsem v důchodu šest let a důchod nic moc. Ale souhlasím se studenty a s normálními lidmi. Bohužel v této zemi jich je jaksi málo, dle volebních výsledku. Důchodci naříkají a socáni je v tom jenom podporuji. Důchodce tolik nepotřebuje, oblečení mu stačí to co má, jíst taky nemusí jako ten co pracuje a na bydlení by měl mít a ještě by mu mělo zbýt. Tak ať už důchodci přestanou oblbovat že se mají zle. Skromnost ještě nikomu neuškodila a nemusí se holedbat výroky Paroubka "kdo na to má?" Nakonec kdo je v důchodu, tak když pracoval za totáče, proč tehdy neprotestoval?

Petr Pokorný
před 7 roky

Vážený pane, já se domnívám, že generaci, která nemohla alespoň několik let šetřit, by se důchod neměl snižovat. Ale těm, co dnes začnou odcházet, by se měl už o půl procenta snižovat. Nikoliv skokově. Až asi na 35%. A až odezní krize umožnit, aby si odepsal z daní na vyšší důchodové spoření. Právě oněch asi pět procent. Takže aktivní lidé nebudou mít tak velký propad. Ale stát by nemusel měnit systém v dobách krizí, protože by měl volnější ruce.

důchodce na pravici
před 7 roky

Nejsem ekonom, ale jakékoliv odpisovaní daní je mi proti srsti. Nikdy to není tak výhodné, a ještě záleží jak pro koho. Navíc čím více úlev, to provádí jen chaos v systému a někdy se vtom je těžko orientovat. To nemluvím ze sebe, ale stěžují si i daňoví poradci.

Petr Pokorný
před 7 roky

Drahý důchodče (pokud jste), ti, co nepracují ve státním sektoru, nemají výslužné jako policajti, jsou po propuštění z práce v daleko horším postavení. Důchodce jí méně, pohybuje se méně a nemusí zajišťovat svoji budoucnost ani budoucnost svých dětí. Platí víc za léky, ale to čeká každého. kdo má platit víc než ten, koho se to týká? A především: může být někdo sebehodnější, když má prázdnou kapsu a na zádech dluhy, svým dětem zajistí budoucnost hůř, než ten, kdo žije střídmě, tvrdě šetří a dětem (stát lidem) nerozhazuje.

Mihl
před 7 roky

Správné.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...