Prezident Václav Klaus s chotí Livií v obci Jimlín

„Každá agentura od ďábla jest," uvedl  Klaus. Agentury jsou spolkem přítelíčků na nejrůznější granty, na vytváření nesmyslných slohových cvičení zvané studie a nedělání nic.

„Já znám naprosto nesmyslně obsazené funkce zmocněnců či ministrů pro menšiny paními Stehlíkovými a Kateřinami Jacques a šíleným panem Kocábem. Já myslím, že se tato léta ztratila naprostou nezodpovědností celé série vlád, které měly tuto věc mnohem jasněji řešit.

Notná část viny za vnímání politiky však leží především na médích, která se snaží rozdmýchávat konflikt mezi politiky z různých táborů. Klasickým příkladem této praxe jsou Otázky Václava Moravce České televize.

"Kdybychom neměli pana Moravce, tak vláda udělá daleko víc věcí. Pan Moravec je rozeštvávač číslo jedna v této zemi, ale mohl bych jmenovat i další podobné osoby. Vždycky, když mi říkají na různých zastupitelstvech, že se nehádají a nakonec se dohodnou. Vždy jim odpovídám, aby si do své obce posadili pana Moravce s jeho televizní kamarilou a on bude několikrát týdně dva z vás vytahovat do televize a bude vás rozeštvávat svými otázkami a já vám zaručuji, že budete stejně rozhádaní, jako se vám zdá rozhádaný parlament," pustil se do diskuzního pořadu ČT prezident.

 

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...