Vyražte Kubka včetně vydírajících doktorů a zrušte lékařskou komoru

V okamžiku, kdy statisíce obyčejných občanů hledá zoufale zaměstnání v důsledku světové krize a pokusu přibrzdění šíleného zadlužování z doby vysokého ekonomického růstu (Gross premiérem a Špidla zdroje jsou), lékařské gestapo zavelí k útoku se slovy: pokud nemáte zaměstnání, prodejte své majetky a dáte nám co chceme, nebo pochcípáte, je jasné, že společnost se musí bránit adekvátními prostředky!

Neuvěřitelná sviňárna od vyděračů Kubka (LOK) a provokatérem odborářů Martina Engela: víte, kolik bere Roman z ČEZu a bankéři?

Jste grázlové Kubku, Engele a je to velmi slabé slovo. Árijci a gestapo šlo po stejných stopách. Vydírali a vraždili. Vy slibujete stejné! Věřte, že my, obyčejní občané nejsme ve vedení ČEZu a nemáme platy jako bankéři či Sokolové a další právníci. Bojujeme za holé živobytí. Většina z nás bere normální plat, který, podle vaší terminologie - nástupní - je kolem 12000 Kč. Ostatní jsou prémie, přesčasy, směnnost či další služby. Kdyby to bylo jinak, průměr by byl naprosto jiný! Taková je totiž platová relace v České republice - trest za 50 let polokomunismu. A dostat se na platy německé je běh na dlouhou trať a kdoví, jestli! A ohánět se zlodějnami farmaceutických firem patří mezi opovržení hodné špíny: vězte, my nejme farmaceutické firmy, ale obyčejní občané!

Pokud své gaunerské hrozby kolektivního vydírání splníte, vězte, že společnost nejenom v České republice se bude bránit adekvátními prostředky!"

Jedná se o docela jednoduchou věc: umíme pochopit, že se lékařům bude v průběhu let zvedat plat (těm dobrým) rychleji, než doposud o nějaké procento snad až k trojnásobku mezd lidí bez vzdělání. Budeme chápat, když nemocnice vyberou na "nadstandard" a kvalitním lékařům z těchto peněz přidá.

Takto reagují firmy

Takto reágují firmy v trhu - nikoliv lékaři


Ale pokud chcete skokově přidat v okamžiku, kdy většinová společnost je zoufalá z propouštění, snižování platů a vy vydíráte dokonce zastavením ošetření a smrtí,společnost občanů nemá jiné prostředky, než se zachovat naprosto ADEKVÁTNĚ: i vy nežádejte naše služby zde v České republice, nechtějte jídlo, ošacení, elektřinu a jděte si pro to do Německa, Anglie - prostě děkujeme, odejděte!

Budeme držet jako vy hlídky a nepustíme vás do obchodů s jídlem, ošacením... Chcete válku, budete ji mít! Není jiné cesty. Vaše heslo - peníze nebo smrt se obrátí proti vám a nejenom v České republice! Všude budou považovat české doktory za nositele smrti!

Nechceme nic jiného než vy: abychom za strategické věci jako je jídlo, ošacení, prodej těchto životně důležitých životních potřeb dostali od vás zaplaceno stejně, jako chcete vy. Jinak jděte vydírat jinam!

A mám docela obavy, že lidé, kterým ublížíte neošetřením v dokonce vážných zdravotních problémech, se zachovají k vaší honoraci stejně, budou vydírat až do krajnosti! Chcete válku, budete ji mít. Nejste anonymní a neznámí. Jako my se bojíme o své blízké, i vy se budete bát. Není to výhrůžka, ale prostá, lidská obrana. A vláda s tím nemá nic společného.

Zdroje prostě nejsou. Zatím!! Ať si Kubek a další lotři lžou, jak chtějí. A od nás je to zákon akce a reakce!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
dáreček
před 6 roky

Dobře to napsal zubař Macek v dnešní glose

Petr Pokorný
před 6 roky

Lékaři také musí jíst a neplatí německé ceny dokonce ani anglické...

nixpost
před 6 roky

plně souhlasím

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...