Skutečně věříte, že kauza "Bátora" je o Bátorovi? Nebo opět Kalousek připravuje puč?

Mimochodem primitiv Bátora, jehož titul je Ing. Mgr. Bc. Ladislav Bátora, Ph.D., hovoří za vše. Kdo mě zná, ví že mluvím o části VŠ studentů s despektem, přesto není možné, aby vystudoval školy a byl primitiv, jak říká Kalousek.

Tudíž urážky tohoto typu od ministra Kalouska jsou hluboce za hranou. Nechme stranou předsedu strany a knížete Karla Schwarzenberga. Víme, že k slovnímu výstřelu nemá daleko, avšak s nadhledem dokáže přijmout střelu stejného kalibru.

Co je však zarážející a děsivé?

Sotva vytáhne předseda té či oné strany paty, chová se Kalousek jako dobytek.

(Novinky.cz, 24. srpna 2006, 16:34)

Předseda KDU-ČSL Miroslav Kalousek ve čtvrtek souhlasil s výzvou šéfa ČSSD Jiřího Paroubka k jednání o společné vládě. Obě strany už začaly s konzultacemi o programu. Kalouskovi by nevadila ani tolerance takové vlády ze strany KSČM. O dalším postupu ale podle něj musí rozhodnout grémium KDU-ČSL. Podle místopředsedy KSČM Jiřího Dolejše by komunisté vznik vlády ČSSD a lidovců zřejmě umožnili.

Jeden ze zakladatelů TOP 09 Miroslav Kalousek nevylučuje, že po volbách bude jeho konzervativní strana vládnout s levicovou ČSSD.
-----
 
 
 
 
 
 

středa 17. srpna 2011, 9:33

(Aktualizováno: středa 17. srpna 2011, 11:22 )Miroslav Kalousek v době zdravotní dovolené předsedy TOP 09 Karla Schwarzenberga vyprovokoval slovní rozmíšku s panem Bátorou a přestože tohoto úředníka hrubě urážel společně s předsedou, za jeho protivýroky v době nepřítomnosti předsedy převzal pravomoci, odvolal členy TOP 09 z vlády a žádal, aby všichni členové donutili předsedu vlády k odvolání jemu nepohodlných členů jiných stran a jejich úředníků.

Tyto Kalouskovy kroky jsou jednoznačnou formou puče a strana TOP 09 a především její předseda Karel Schwarzenberg musí Kalouska srovnat, nebo ho z vlády odvolat. A především: ten, co druhé obviňuje z fašounství či podobných nařčení, je schopen se spojit právě s těmito extrémními stranami, což je naprosto průkazné a věrohodné.

Kdo je tedy vlastně křivák a špína, když důkazy jsou jasné a dají se dohledat? Vypadá to, že Kalousek připravuje další vládní puč a Bátora byl pouhou zástěrkou. Čas opět ukáže, zda je to pravda.

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Servít - pokračování
před 5 roky

předků a jejich vypuzením z Evropy. Tím vytvořili prostor a podmínky pro imigraci muslimů, a to i na místa hrdinsky padlých Němců v jejich boji proti židobolševizmu. Dobře jim tak ! Muslimové si tam mezitím nastaví mešity a minarety s předstihem, aspoň je nebudou stavět v Jeruzalémě. Až slavnostně spolu založíme Palestinský stát, bude už jenom potřeba zřídit konzuláty, obchodníci už tam dávno jsou. My pak papeži přátelsky poradíme, jak mají křesťané (mimochodem u nás vzniklí a založení), co nejlépe s muslimy vycházet. Za to se přestaneme kamarádit tolik s protestanty, kalvinisty a husity, aby na nás katolíci vzpomínali v dobrém. No a kdyby snad chtěli němečtí neonacisté v budoucnosti antisemitský holocaust reprízovat (tentokr

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...