Blesk nevědomky odhalil, jak herci, zpěváci a další milionáři okrádají stát

S každou písničkou, s každým filmem, s každým nosičem zjišťujeme, jak nás OSA okrádá. Tisíckrát si kupujeme stejnou písničku, přes rádio  platíme skladby, které dokonce ani nechceme poslouchat. Jsou skutečně někteří herci či písničkáři, kteří mají málo posluchačů a diváků. Ale jak odvádějí daně ti bohatí? Květa Fialová, František Ringo Čech, Jana Šulcová

Tři ze známých, kteří braliá statisíce. A stále jim peníze jdou, jak se naivně přiznala Květa Fialová. Té chodí 50000 měsíčně.

Kolik odvádějí státu, když dostávají důchod:

Na počátku 90. let mi vyměřili důchod 5300,“ prozradila herečka Jana Šulcová (64). „Teď po valorizacích mi to vyskočilo na osm tisíc korun,“ dodala.Kdyby Jana Šulcová nehrála divadlo a neměla v televizi pořad Kouzelná školka, zůstane zřejmě na krku svým dvěma dcerám. Dokud jí slouží zdraví, bude hrát.

Herečka Jana Šulcová hrála v 16 seriálech a 50 filmech a asi stovce filmů televizních.

Nic o tom, kolik dostane za znovu a znovu promítaný film a kolik dává na důchod.

Květa Fialová (82) - 13 tisíc Kč

Herečka je spokojená. Má ale vyrovnanost v genech. „Mám důchod 13 000 a k tomu ještě vdovský po Pavlovi (režisér Háša, pozn. red) 5000 korun. Hodně hraju, takže si přijdu i na 50 000 měsíčně. Lituju lidi v domovech důchodců, kteří nemají ani na zubní plombu.“

František Ringo Čech (68) - 10 200 Kč

Herec, muzikant, malíř a divadelní principál František Ringo Čech má důchod 10 200 korun. „Živí mě všechno jiné, než důchod, s tím bych chcípnul,“ říká multifunkční umělec. „Například zpívám na svatbách,“ prozradil hrdě zdroj obživy Ringo.

Jak platil daně poslanec ČSSD Ringo Čech, jak platil daně umělec Ringo Čech za statisícové honoráře a muziku, uměle protlačovanou?

Skutečně bral u Pilarové a v Žlutém psu 10000 měsíčně?

„Za 25 let u Hejmy v kapele Žlutý pes, 7 let u Evy Pilarové a další roky v muzice mám 6300 korun. Je to výsměch. Platil jsem si na důchod. Jak za to mám žít?“ ptá se zakladatel legendárních Rebels rocker Zdeněk Juračka (62).

Proč se daňový úřad nepodívá, jak to skutečně s nimi je? A pokud vydělávali statisíce, dodnes přes OSA dostávají další a další peníze, jejich drzost, že by chcípli, je neuvěřitelná. Nebo to znamená, že odváděli i přes obrovské peníze minimální odvody na důchody, okrádali důchodový systém a dnes by chtěli vysoký důchod? Jejich špína je neuvěřitelná.


 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...