Nebýt směšné pokuty ministerstvu, nevěděli bychom o "čistotě" Urbana novináře v Diag Human

Jan UrbanProminentní novinář, zastánce Václava Havla, Klausobijec a na veřejnosti tvrdý zastánce sociální společnosti se odhalil zásluhou banální pokuty, které dostalo Ministerstvo zdravotnictví. Tento novinář se podílí dokonce finančně na superzlodějně, kterou se snaží obrat Českou republiku společně s Kalvodou v kauze Diag Human.

Drzost a přetvářky tohoto prominentního novináře neznají mezí. Zatímco se staví do role bývalého komunistobijce, ve skutečnosti je ve spolku s lidmi, kteří jsou schopni okrást kdekoho na základě smyšlenky a podvodu.

Kauza zde:

Strašné: z lidského hlediska a spravedlnosti dostane kriminálník (Diag Human) skutečně 9 miliard

A tak se šokem zjišťujeme, že na Šťávově podvodu s Diag Human se podílí další prominent, Jan Urban, vynášený až do nebes za obhajobu nepolitické politiky Václava Havla a za "neohrožený boj" proti tržní ekonomice Václava Klause.

Urban přiznal, že je Diagem placen

Urban jako novinář a pedagog se sporu přitom věnuje již několik let. Vždycky vystupoval jako "nezávislý publicista". Dokumenty, které ministerstvo zveřejnilo, ale prokázaly, že s Diag Human velice úzce spolupracoval a to daleko za hranicí jakékoliv nezávislosti. Sám byl pak nucen pod tlakem okolností přiznat, že byl touto firmou i placen. Slušnému člověku by se chtělo zvolat: hle, zde byl odhalen další křivák, který se tváří jako čestný člověk. Ale protože to zvolat pod pokutou nesmíme, můžeme si to pouze myslet.

Podklady o pokutě čerpány zde:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 5 roky

"Ve skutečnosti jsem fakt, že jsem na přelomu roku 2004 a 2005 za honorář pořádal část archívu Diag Human nikdy neskrýval." Pane Urbane, abych tomu úplně rozuměl, ten honorář poslal KDO? Doufám, že to nebyl známý pana Kalouska, pan Šťáva, nebo jak se ten přítel ČR jmenuje.

Servít
před 5 roky

Tak jsem si říkal, co bych dělal já na místě židovského patriota v Izraeli, abych vůbec přežil já i můj národ v zemi, zaslíbené Jahvem mým (fiktivním) předkům, obklopené mnohem početnějšími semitskými příbuznými národy arabskými, které nás nemají rády od těch dob, co praotec Abrahám vypudil svého nemanželského syna Ismaele, od něhož arabové odvozují svůj historický původ. Příbuzní jsou tradičně chudobnější a o to populačně zdatnější, navíc se netají přáním na likvidaci všech židů. Totální válka (jaderná) by byla sebevražedná, tak zbývá jediné možné řešení - obrátit zájem i zášť milých příbuzných jiným směrem, třeba do bohaté Evropy, plné nevěřících psů, ostatně už tam jednou muslimové by

Servít - pokračování
před 5 roky

už tam jednou muslimové byli, (Maurové ve Španělsku, Turci v jihovýchodní Evropě), takže tam trefí. Naší baštou jsou Spojené státy, tak jejich zas může být Evropa. Gojové nás uživí všechny. K tomu jim musíme trochu napomoci - zastavit politickou, vojenskou i kulturní integraci Evropy, rozložit NATO, zapojit Rusko. To si vezme se svými lokaji na starost náš člověk Pružinskij, křesťanský husitský našinec, který navíc obličejem žida ani trochu nepřipomíná (bohužel o to víc jeho syn). Také pár jiných politiků a novinářů nám pomůže žabomyšími hádkami o politické korektnosti a toleranci a nacionalizmu. Němci už k tomu významně (byť i možná nezáměrně) přispěli holocaustem našich předků a jejich vypuzením z Evropy. Tím v

Servít - pokračování
před 5 roky

předků a jejich vypuzením z Evropy. Tím vytvořili prostor a podmínky pro imigraci muslimů, a to i na místa hrdinsky padlých Němců v jejich boji proti židobolševizmu. Dobře jim tak ! Muslimové si tam mezitím nastaví mešity a minarety s předstihem, aspoň je nebudou stavět v Jeruzalémě. Až slavnostně spolu založíme Palestinský stát, bude už jenom potřeba zřídit konzuláty, obchodníci už tam dávno jsou. My pak papeži přátelsky poradíme, jak mají křesťané (mimochodem u nás vzniklí a založení), co nejlépe s muslimy vycházet. Za to se přestaneme kamarádit tolik s protestanty, kalvinisty a husity, aby na nás katolíci vzpomínali v dobrém. No a kdyby snad chtěli němečtí neonacisté v budoucnosti antisemitský holocaust reprízovat (tentokr

Servít - pokračování
před 5 roky

v budoucnosti antisemitský holocaust reprízovat (tentokrát proti našim semitským bratrancům), tak aspoň arabové na vlastní kůži poznají, co to doopravdy je.
Šalom, salam aleikum, pochválen pán Ježíš Kristus.

Jan Urban
před 5 roky

Toto je jenom část dopisu. Jako ilustrace serioznosti vašich zdrojů a Vaší práce to, myslím, úplně stačí.

Petr Pokorný
před 5 roky

Pane Urbane, Kájínek a další také tvrdí, že jsou nevinní. Tím samozřejmě vůbec nemíním srovnávat - pouze ukázat. To, že jste napsal protest nedokazuje, že to není pravda. Protože obvinění není z mé hlavy, napsal jsem zdroj. Veřejně. Předpokládám, že parlamentní listy se k tomu vyjádří - potvrdí, nebo redaktorka omluví. Psala to příliš jistě. Prosím, dejte vědět. Děkuji.

Jan Urban
před 5 roky

Spolu s následující stejně nepravdivou větou „Sám byl pak nucen pod tlakem okolností přiznat, že byl touto firmou i placen“ úmyslně navozuje dojem nečestného a nepoctivého jednání z mé strany. Ve skutečnosti jsem fakt, že jsem na přelomu roku 2004 a 2005 za honorář pořádal část archívu Diag Human nikdy neskrýval. Zveřejnil jsem ho opakovaně, například už ve své knize „Tunel plný krve,“ v několika novinových rozhovorech, v pořadu ČT Reportéři (to vše dávno před „odhalením“ ministerstva zdravotnictví), a opět ve zmíněném blogu z 9.4. „Přiznání pod tlakem okolností“ je tedy výmyslem paní Böhmové, který se opět hrubě dotýká mojí cti.

Jan Urban
před 5 roky

Informaci tedy nezveřejnilo ministerstvo, ale já sám, spolu s Lidovými novinami, kterým, jak v článku popisuji, faksimile protokolu o nahlédnutí do spisu zaslal „anonym“. Tvrzení, že jsem s Diag Human „velice úzce spolupracoval a to daleko za hranicí jakékoliv nezávislosti“, je pouze přejatým hodnotícím výrokem Marka Šnajdra, které se neopírá o fakta, a které si u mne autorka žádným způsobem neověřovala a nedala k vyjádření.

Jan Urban
před 5 roky

Věta „Dokumenty, které ministerstvo zveřejnilo, ale prokázaly, že s Diag Human velice úzce spolupracoval a to daleko za hranicí jakékoliv nezávislosti“. – je zcela nepravdivá. Olga Böhmová, která podle svých vlastních slov kauzu sleduje řadu let a čte všechny moje texty, které o ní píšu, evidentně nezná, nebo, v horším případě, úmyslně zapomněla na text „Marek Šnajdr – zločinné spolčení a veřejný zájem“, který jsem otiskl na svém blogu na www.aktualne.cz dne 9.4.2010. Tento text, který vyšel několik dní před (!) tiskovou konferencí tehdejšího náměstka Marka Šnajdra, kde byla vznesena obvinění proti mé osobě poprvé, obsahoval všechny relevantní informace k mojí účasti u takzvaného nahlédnutí do rozhodčího spisu.

Jan Urban
před 5 roky

Vážený pane šéfredaktore,

Vaše publikace Parlamentní listy zveřejnila článek Vaší redaktorky Olgy Böhmové „Kauza Diag Human: Ministerstvo dostalo pokutu za odhalení novináře“, jehož nepravdivá tvrzení se hrubým způsobem dotýkají mojí cti. Ve smyslu zákona proto žádám o zveřejnění omluvy a tiskové opravy.

Pominu neslušné a nepravdivé vyznění titulku. Můj spor s Ministerstvem zdravotnictví nemá nic společného se zmíněnou kauzou. Ministerstvo dostalo pokutu za porušení zákona o nakládání s osobními údaji. Pominu také to, že nejpozději od roku 2004 označuji sám sebe za bývalého novináře, což paní Olga Böhmová musí z několika naších rozhovorů vědět.

Věta „Dokumenty, které ministerstvo zveřejnilo, ale prok

JEŽEK
před 5 roky

Tento stát je protkán křiváky všeho druhu a konkrétně o této novinářské svini jsem si nedělal iluze již hodně dávno......a tak lze psát stále donekonečna,komunisté,Havel,Kalousek,Pithart,vše jedno a ta samá pakáž,už je to pouze na sprostou defenestraci,jiné východisko ztohoto marasmu nevidím a zároveň se toho obávám,ale není jiné východisko.bohužel.

Petr Pokorný
před 5 roky

Nevím, jestli jenom tento stát, ale je těžké rozlišit z pohledu hodného strýčka a uvnitř grázla, od z pohledu grázla a uvnitř hodného strýčka. Proto už léta jdu proti davu, který obrovské nadšení vystřídá po chvili rozčarování a nenávist. Především u hodnocení politiků platí třikrát měř a jednou řež.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...