Nedopusťme rok 1948 a totální ztrátu svobody! Zadržme, dokud je ještě čas!

Jako občan ostře protestuji proti totální destrukci demokratického systému. Takto může příště postupovat další fašistická strana a destruovat celý systém! Je to přesně okopírováno ze zrůdné propagandy roku 1947 jak zničit svobodu a demokracii ve státě.

Vzpamatujte se! Tady končí legrace! Toto je třídní nenávist pod Zaorálkem!

To, co se dnes děje v českém parlamentu je přesně okopírováno z roku 1947 - 48, kdy státní, demokratické strany byly paralyzovány komunistickou stranou a destrukce demokratického systému se přeměnila v politické, fanatické vraždění a pronásledování.

Nevím, zda v době krize může nastat totální rozvrat, násilí, střelby a mučení. Nevím, kam po světové krizi může dojít evropský systém, když skutečný fašismus už dnes opět vystrkuje svoje bojovníky. Nemám na mysli "Kocábův" pseudofašismus, kdy se lidé brání zločinnosti některých etnik, ale skutečný a nefalšovaný fašismus, bojůvky a vraždění.

Řecko budiž mementem, Breivik výstrahou a Itálie po příštím týdnu hrozbou.

Urážky, obviňování bez důkazů - proboha vzpamatujme se a zadržme šílence, co rozdmýchávají strašnou nenávist propojením pravd a lží a předhazováním davu!

To, co se děje dnes v českém parlamentu, je do slova a do písmene převzato z roku 1947, kdy komunistická strana zamíchala několik kriminálních kauz a na nich demonstrovala zločinnost demokratického úspěchu, jak se zločinností bojovat. A můžeme se poučit, že část veřejnosti do tohoto vlaku naskočila a dav začal lynčovat a věšet jiné občany, jiné politiky bez soudů, bez jakékoliv možnosti právní obrany obviněných a stejný způsob, naprosto okopírovaný z padesátých let dnes zahájila ČSSD, podporována nástupkyní  zločinné komunistické strany. Také dnes to začalo paralyzováním sněmovní většiny, nepřetržitým obviňováním některých politických oponentů bez řádného, policejního vyšetřování a provokování davu, aby obešel demokratické volby a svrhl řádnou vládu na základě většiny vymyšlených obvinění a zablokování chodu státních institucí.

Také dnes část veřejnosti fandí urážkám, paralyzování vlády  a osočování bez důkazů

Pokud si někdo prostuduje psychologii zločinecké KSČ, přes noviny a reklamu, je to přesně parlament roku 1946 - 48 a nástup šílených zvěrstev. Pozorujte nenávist Zaorálka, Sobotky a jejich projevy, naroubované na aktuální dění, špatné počasí v Ostravě a kdo ví co ještě, co podnítí šílený dav. A v době krize se na vládu hází i zatmění slunce. Ale na každou a fašismus má svoje pole volné!!!

A především: další volby mohou ukázat cestu, jak nikdy neprojednat další zákon, paralyzovat navždy demokracii, protože každá opozice může celá léta takto zablokovat chod státu.

Skutečně jsme slepí a není obrany? Vrátil se rok 1948? 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Víte jak donutit parlament pracovat?
před 5 roky

Zákonem, že musí číst povinně vše, co říkají. No, není to geniální?

Tóna
před 5 roky

Pane Pokorný, nepošlete to do Mf Dnes? Já to taky tak vidím a je to hrůza. Oni si to neuvědomují?

Petr Pokorný
před 5 roky

Děkuji, ale ne. Oni si takové věci nevšímají. Ale je to šílené a moc lidí si to zatím neuvědomuje. Přitom jestli do toho Itálie spadne také, tak to může být hrůza.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...