Nejvíce rasistický a zločinný stát v Evropě je Norsko

 Proč? Protože tolik nenávisti jako Breivik nikdo v Evropě nemá a dokonce tolik lidí navíc mladých nezastřelil. A v této rasistické společnosti vykrystalizoval Breivik v jedince, který byl prý zcela ovládán bizarními a megalomanskými představami. "Na jejich základě může podle vlastního mínění rozhodovat o tom, kdo smí žít a kdo musí zemřít," uvedl státní zástupce.

Že je to stupidní nařčení Norska a jejich občanů? To snad ví každý. Přesto se takto  argumentuje, pokud u nás nějaký magor napadne černou zpěvačku z USA a rázem jsme společnost, která produkuje takovéto zrůdy. Že příště stejný magor napadne někoho na jezdících schodech, že je pomalý, příště tlustý, jednou Sparťan, po té Slávista či Ostravák a vždy si něco najde, je našim genderovým a korektním elitám jedno.

Místo, abychom poťouchlé a zákeřné grázly prototypu Kocába za tyto zrůdné provokace odsoudili, necháme eskalovat další násilí, nesmíme na jedince poukázat, dokonce je ani spočítat a přetvářka provokuje další násilí, tentokrát ve spravedlivém hněvu.

Kdy to skončí a jak?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...