Šílený parlamentní terorismus: co opět Češi dovedli do dokonalosti

Všichni  s úžasem zírají, jak obohatila Česká republika po tunelování svět  další parlamentní zvráceností - termínem parlamentní mírový terorismus. Jeho podstata spočívá v tom, že společná skupina bolševiků a socialistů (KSČM a ČSSD) institut parlamentní obstrukce dovedla do dokonalosti a dokázala, s čím západní svobodné demokracie nikdy nepočítaly: tři poslanci svobodně zvolení mohou zablokovat celý chod státních institucí navždy.

Zloděj křičí: chyťte zloděje!
Zloděj křičí: chyťte zloděje!

Tento vskutku ďábelský plán parlamentního mírového terorismu spočívá na zdánlivě záslužných a veřejnosti jasných důvodech:

Parlamentní diskuze trvá tak dlouho, dokud se zákon neprodiskutuje a neodhlasuje

A poslanci České republiky z řad socialistů a bolševiků opět získali světové prvenství. Nikoho, skutečně nikoho na světě v západních vyspělích státech nenapadlo, aby se institut parlamentní obstrukce, který se využívá a právem k zablokování zákona, kdy některá ze stran, končící své volební období, na poslední chvíli žádá své poslance, aby rozdali velký finanční obnos svým voličům a na poslední chvíli zvrátili volební porážku rozkradením pokladny a rozdáním peněz nerozhodným: neboli když vládní politická strana chce zkorumpovat své voliče penězi, které ukradne celé společnosti těsně před volbami jako se u nás stalo, když ČSSD a komunisti odhlasovali 13, žádali i 14 důchody, platy ve státních institucích a dokonce byly hlasy, aby třinácté a čtrnácté platy byly dány poslancům a dalším voleným zástupcům. Toto je příklad, kdy má institut parlamentní obstrukce těsně před volbami zabránit rozkradení státní pokladny ke zkorumpování občanů. V běžném parlamentním období zákony většina vydává, schvaluje a senát koriguje, nebo upozorňuje na chyby.

Nebyli by to však Češi, aby tuto instituci nezneužili ke zrůdnému plánu

Skupina (parlamentní menšina) se rozdělí do tří skupin a po osmi hodinách (více to nejde kvůli mezinárodnímu právu na odpočinek) totálním využitím institutu obstrukce zablokuje chod státu třeba na čtyři volební roky. Přesně podle známé poučky "zloděj křičí zloděje", kdy ona menšina nepustí většinu k hlasování a přesto bude stále opakovat, že je šikanována a umlčována, protože je to právě ta zoufalá menšina, která nemůže prosadit žádný zákon. Šílený plán, který je skutečně možný jen v České republice a svět nestačí zírat, jak se dá parlamentní demokracie zneužít menšinou.

Ad Absurdum v dokonalosti: tři poslanci mohou zablokovat celé státy

Neuvěřitelné, co česká levice vymyslela. Dovedeno do dokonalosti s využitím slabiny demokracie a svobody tři poslanci - mohou to být skutečně z fašizující menšiny, kteří se do parlamentu náhodně dostanou, si rozdělí svůj úkol do tří směn. Každý den, po dobu 365 dní, budou po čtyři roky předčítat celé svazky knih, nemající se zákonem absolutně nic společného a zablokují veškerá hlasování. Neboli pět šest poslanců už nikdy nepustí parlament ke změně zákonů bez odvolání a obrany.

Západní svět zírá, co je v České republice možné. Nikdo není dokonalejší ve zneužívání zákonů, jejich obcházení a ještě napadání slušné většiny, než občané této země. Zloději, co svět přesvědčují, že jsou poctiví a poctiví se stávají zločinci. A lidé tomu uvěří!!!! Nejenom ve sněmovně, ale i v soudním systému, dokonce i v institutu výběrčích dluhů a teroristických skupin, kteří seberou majetky příbuzným zloděje, či jejich maminkám a dokonce babičkám.

Neuvěřitelná zrůdnost prorostlá celým národem a neodhalitelná davem! A ještě žádají Ústavní soud k legalizaci této absurdní parlamentní zrůdnosti: parlamentnímu mírovému terorismu!

www.paratdnes.cz

 (lze kopírovat, rozmnožovat)

Předešlé:

Exkluzivní záběry z přípravy Sobotky (ČSSD) a Filipa (KSČM) na obstrukce v parlamentu

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 5 roky

Znovu se pokládám otázku: Jsme schopni si sami vládnout? Je mi z toho smutno. Co na nesmyslnou obstrukci říkají naši novináři? A co klan P&L?

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...