Blesková reportáž před poslaneckou sněmovnou

Před začátkem zasedání jsme předali některým poslancům letáky, kdy občané jsou velmi nespokojeni, že máme předat peníze na státy, kteří své peníze prohýřili. I když dav nemusí se rovnat pravda a argument, naproti tomu jasná vyjádření a ankety na internetu hovoří jednoznačně.

Byli jsme mile překvapeni argumentací poslance Babáka a především poslance Skokana, ač Věci veřejné poslední dobou moc populární nejsou. A jejich rezolutní ne podpisu bianco šeku nás utvrdilo v naději, že nenalétneme eurofanatickému nadšení. Naproti tomu poslanec Bublan nezklamal. Jako k našim bratrům komunistům dříve, tak se máme dnes chovat servilně k socialistickým spřáteleným poslancům a nemáme pochybovat o jejich čestných úmyslech. A v podstatě naznačil, že jsme zrádci, protože kdo nejde s unií, ten jde proti ní.

Jakoby poslancům ČSSD přeskakovalo. Nikoliv zájem českých občanů, ale podpořit "Brusel", i kdybychom měli padnout... Vážně jsou  Sobotka, Bublan, Zaorálek poslanci České republiky, nebo už jsou  poslanci Spojených států evropských?

Leták

Vážený pane premiére Nečasi

důrazně upozorňuji, že peníze v ČNB nejsou majetkem politiků, ale občanů České republiky.

 

Nemáte právo odlévat naše peníze do ciziny, aniž se nás zeptáte!

 

Nechť tvrdě zaplatí ti, co předluženému Řecku, předlužené Itálii půjčovali, měli a mají dodnes zisky. My občané ne! Peníze ze všech bank, včetně dcer u nás, odtékají v řádech desítek a stovek miliard do zemí, které máme dál finančně podporovat?

 

Ať nás nestraší válkami a loupežemi. Když jsme se rozdělili se Slováky, dokonce padlo RVHP, nebyl prolit jediný život, přestože zde byla bolševická diktatura. A demokratický západ hrozí?

 

Pane premiére, ten, kdo zvedne ruku pro předání našich peněz do EU, nechť ručí svým celým majetkem, že my, občané, o to nepřijdeme. Pokud se svým majetkem nezaručí, nemáte právo disponovat našimi penězi u ČNB!

Bleskové reakce na výroky:

 

Kalousek v ČT: cinkali jsme klíči, abychom se dostali do Evropy a teď na ní kašleme….

Ne, pane Kalousku, my jsme Občanskému fóru říkali, že nechceme do Evropy, ani tam jít nemůžeme, my tam celá staletí jsme! My pouze chceme svobodu a svobodný obchod. Ani jsme nechtěli půjčky, ale pouze volný obchod, žádné dotace a poručníkování, co jsme zažili v RVHP. A jaký je výsledek s EU?

 

Schwarzenberg v ČT: bereme výhody z EU a když tam hoří, tak nepomůžeme…

Ne, pane Schwarzenbergu, když tam bude hořet, složíme se na ně a ani to vrátit nebudeme chtít. Ale tam nebyla  živelná pohroma. Řekové, Italové a další peníze na dluh propili, projedli a kupovali drahá auta na půjčky a my si máme utrhnout od úst, abychom jim za jejich bujaré oslavy na dluh ručili? To snad ne!

 

Sobotka, Škromach, Zaorálek: musíme ukázat dobrou vůli a ukázat, kam patříme

Západ tvrdě inkasuje z našich bank, z našich podniků, při každé chybě nám hrozí arbitrážemi, ořezávají nám cukr, víno, zemědělské produkty, ale my jim máme podepsat bianco šek a prosit je za odpuštění, že jim smíme čistit boty? Takže být u západu znamená nesvobodu a opět totalitu? Vyhrožování a vydírání? To snad ne!

 

A Niedermaier, bývalý člen ČNB: musíme tam peníze dát, kdyby ta krize byla hodně velká

To byl vtip? Bývalého člena ČNB? Když to dojde tak daleko, že i Itálie a další se budou hroutit, žádný záchranný fond nepomůže. Pouze o tyto peníze přijdeme a i nám se zvětší dluh.

 

Na závěr dnes jako v roce 1989:

Nechceme na východ, ale nechceme ani na západ. V Evropě staletí jsme a chceme tu zůstat. Svobodně žít, svobodně obchodovat s každým, kdo nás nebude utlačovat. . Chceme být svobodní a diverzifikovat své obchody jak na východ, tak na západ. Ale utéct z vydírání Sovětským svazem, aby nás posléze vydírala Evropská unie? Skutečně nám připravují ostnaté dráty, tanky a děla?

 

A západ od nás, ne my od něj se může učit, jak relativně bohatá Česká republika, která dotovala Slováky  i Podkarpatskou Rus pod bolševismem, dotacemi a přerozdělováním  k chudobě došla, abychom se zase pracně drápali nahoru. My zkušenosti máme a víme proč Brusel odmítáme. Ale jejich rypáky jsou příliš vysoko, než aby nám s pokorou naslouchali, jak jsme k bídě došli.

 

Součet peněz, co od nás odchází na západ včetně vláčku do Bruselu je neskonale větší, než peníze, které z Bruselu dostáváme. A vtip je, že ani Bundesbank nechce peníze vydat….


Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...