Vyhlásíme napoleonské války za genocidu a holocaust a jejich zpochybňování ročním kriminálem?

Hon na čarodějnice jde opět do módy , jakémukoliv hledání pravdy se vyhlašuje válka a za zpochybňování čehokoliv opět začínají plát hranice a vyhrožuje se smrtí. Nastává Los Caprichos 

Los Caprichos

inkvizicí a Goyových leptů "Hrůzy války" v čele s Napoleonem a Bonapartem? Budou židé a Francouzi upalovat opět kacíře jako byl upálen Mistr Jan Hus?

Los Caprichos

V čem se toto vše liší? Dnes Židé za zpochybňování holocaustu vyhlašují klatbu, lidé chodí do vězení a náboženská inkvizice zase vstává z mrtvých. Francie se vrací do dob dominikánů Jindřicha Institorise a Jakuba Sprengera, kteří  napsali základní dílo, které  určovalo – Kladivo na čarodějnice – Malleus maleficarum (vyšlo v r. 1486 ), že  moc  čarodějnice pocházela ze soulože s mužským démonem jímž byl incubus; čaroděje s ženským démonem, jíž byla succubus a  čarodějnice byly podle autora  Kladiva na čarodějnice považovány za pozemské zástupce knížete zla. Stejně jako inkvizice tvrdě trestala, že země je kulatá, že se země otáčí kolem slunce....Inkvizitoři se tehdy a (jako se opět snaží dnes) soustřeďovali i na vyhledávaní těchto „ďábelských“ dětí. Všichni, kdo odpovídali charakteristice uvedené v tomto základním díle inkvizice (Kladivo na čarodějniceMalleus maleficarum) , byli zatčeni, poté mučeni za účelem prozrazení jmen všech lidí, se kterými spolupracovali, a následně likvidováni a upálení zaživa v ohni. A s nimi i knihy.  Následně se jezuité  snažili očistit lid od  kacířských bludů, proto se vydávali na misionářské výpravy i do nejzapadlejších končin. Zabavené knihy pak pálili na hřbitovech a někdy při tom zpívali hymnu "Zapalte kacířské bludy".

Nic nového pod sluncem, pokud si dnes srovnáme procesy s pochybovači holocaustu a nejnověji: Francouzský senát schválil v pondělí večer návrh zákona o genocidě. Zákon bude trestat popírání genocidy, jako Židé tvrdě trestají popírání holocaustu.... Nebo islamisté i jejich zpochybnění...

 

Mistr Jan Hus
Mistr Jan Hus

Mistr Jan Hus by musel vstávat z mrtvých, jak jsme nepoučitelní, jak znovu a znovu upadáme do tenat čarodějnictví a inkvizicí, jak tajné policie prohledávají skryté pochybnosti o čemkoliv a jak se náboženská fanatičnost opět snaží ukotvit svoji moc.

Co sleduje Francie a její politický sbor zákonem o genocidě, která se stala před "sto léty"? Je to opět souboj o vedoucí úlohu v Evropě s Německem? Je nutné být ve střehu, protože se začíná formovat opět doba temna, upalování čarodějnic 21. století a vzestupu ortodoxní náboženské zrůdnosti. Kde se prolíná ortodoxní politika a náboženství v ještě horší a tvrdší formaci: zatímco tehdy měli šavle, meče,  muškety a jezdili na koních, dnes mají atomové zbraně a bombardér B-2 Spirit, který dokáže nést téměř dvě desítky termonukleárních zbraní...A že kobercové nálety nejsou dějinným odpadem se můžeme přesvědčit v Palestině či nedávno v Jugoslávii!

 

Mistr Jan Hus na hranici
Mistr Jan Hus na hranici

Dokážeme zastavit novodobou historii upalování čarodějnic a zrození dalšího temna?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Petr Pokorný
před 5 roky

Dětí zabitých
Izrael 125
děti Palestina 1471
Usmrcených osob na vlastním pozemku 589
Palestina 6468
8.září 2000 - 02.4.2011
Celkový počet palestinských mrtvých: 7418
Celkový počet izraelských mrtvých: 1676
Zabavené pozemky Izraelem v Palestině: 274405,5km čtverečních (schválena statistika OSN)

možná proto
před 5 roky

Asyrský holocaust , historie genocidy za strany arabů vůči Asyřanům původních křesťanů
http://www.aina.org/martyr.html

Násilí na křesťanech v Iráku nebere konce

Mosul. Poslední květnový den byl po dvou předchozích pokusech o únos zavražděn otec čtyř dětí, Arakan Yacob, a tři týdny předtím jiný mladý křesťan, jehož rodina nebyla s to zaplatit vyděračům požadovaných 100 tisíc dolarů. Iráčtí křesťané už přestávají doufat v možnost pokojné budoucnosti – konstatuje v rozhovoru pro nadaci Pomoc trpící církvi chaldejský arcibiskup Bashar Warda z Erbilu, v iráckém Kurdistánu.
Od roku 2002 zahynulo násilnou smrtí více než 570 křesťanů. Dva iráčtí biskupové a 17 kněží bylo mezi léty 2006 a 2010 zajato a mučeno

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...