Zákeřná otázka: Na Primě Alf, na čt 24 pravidelně Sobotka

A já se ptám, kdo je inteligentnější? Nenechám vás příliš napínat: jednoznačně vyhrál Alf - mimozemšťan, který pocházel z planety Melmec a naboural do garáže rodiny Tannerových v Los Angeles.

Když pominu jednu zásadní věc, že na čt.24 se vlomila ČSSD, která pravidelnými brífinky dokázala to, co ani Václav Klaus v době transformace a vysvětlování neuměl: každodenní desetiminutovku z brífinků přenášenou přímým přenosem čt.24 a smyčkou opakující....

A když každý druhý den slyšíme bojovného Bóžu Sobotků, jak opět ruší školné, zruší též regulační poplatky, zvýšípohřebné, porodné, dětské přídavky, minimální mzdu, přidá nezaměstnaným a státním úředníkům, policistům, lékařům, učitelům a důchodcům:

to vše za vyrovnaného rozpočtu

je jasné, kdo je vítězem a kdo poraženým z těchto dvou komických postaviček...

 

Druhý mimozemšťan Sobotka
Druhý mimozemšťan Sobotka
První mimozemšťan Alf
První mimozemšťan Alf

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
pavel
před 5 roky

Já byl na pracáku 3 měsíce,fakt hrůza.Musel jsem vzít práci o 8t méně placenou a to mám VŠ.Nikoho ale nezatracuji.Mé matce je 56 a už 8měsíců hledá a vzala by i tu pokladní.

vincek
před 5 roky

Ja s vami souhlasim,delat muze kazdy zdravy clovek.I kdyz ne treba v oboru a za tolik penez.Jen neschopny clovek se vali na pracaku.Radeji bych byl na pokladne v Tescu,nez tam.Vas chapu v 70letech je to uz tezke,ale drzim palce.

důchodce
před 5 roky

Pane Pokorný já vím že levice nemůže slibovat nemožné.Ja bych pracovala hned,ale silna cukrovka mi to nedovolí.Práce je pořad hodně.Každého zdravého bych poslala makat i na veřejné práce.Živime je zbytečně na pracáku.Dala bych jim 2t a zbytek vydělej jak umíš.Pracák jen na jeden měsíc.Za komunistů dělal každý.

Petr Pokorný
před 5 roky

Tady je ale ještě jeden problém. Špatně rozvrstvené peníze: střední školství je strašně podfinancované a scházejí kvalitní odborníci. Nejsou a uživili by se. A naopak školy hromadně stávkují, že musí dostat víc a přijímají i ty, co neumí skoro ani číst a psát. A pro pseuido studenty vytváříme umělé kanceláře a umělou práci. A technici nejsou, špičkoví soustružníci a další odborníci nejsou. A to se musí změnit, abychom v krámech nekupovali zmetky, které dělají neumětelové z východu. Prostě kupovat výrobek kvalitní, dohledatelný výrobce a i osoba, abych se nemusel bát kupovat dražší a nebral levný, východní.

důchodce
před 5 roky

No aby jste jednou jako důchodce tady nebrečel...podle fotky to už máte do důchodu za pár let.No a pak pravidélné návštěvy lékaře taky něco stojí...jíst taky musíte o bydlení ani nemluvím.Víte je mi 70 a pracovat už vážně nemohu-zdrav.důvody.Mám 9,5 t důchod a platím 6,5t. nájem-tak toho za 3t moc nepořeším.Pomáhá me syn,jinak bych to nezvládla.Tak že závěrem hodně štěstí a to i třeba s tím Alfem.Dobrová A.

Petr Pokorný
před 5 roky

Prosím, o tom to není. Vůbec nezesměšňuji pomoc potřebným. Nedělám si iluze o pravici. Ani náhodou. Ale otevírá se mi kudla v kapse, když někdo udělá dluh na mě a říká tomu sociální pomoc. Neboli ČSSD těsně před volbama zvedla mandatorní výdaje, Topolánek to musel vyplácet a Sobotka se směje, že Topolánek nejvíce zadlužil zemi. To není nic o tom, že někde jedou lidé nadoraz, někdo dokonce až za... Nadávám také, ale není gauner ten, co řve, když ho někdo píchne, ale ten provokatér, co to ještě svede na postiženého. Tím nechci říct, že Topolánek byl svatý...

eda
před 5 roky

Píšete nepravdy. ČSSD nezvedla mand. výdaje, zvedly je před volbami do PS všechny strany včetně ODS.

sajba
před 5 roky

A vy si skutečně myslíte,že vám to Bohuš Sobotka vyřeší? Jsem také důchodce.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...