Závažná a zákeřná choroba napadla českou veřejnoprávní televizi

 Jmenuje se Charta 77 a Václav Havel. Stále a stále znovu vítězí Charta 77 nad komunisty, stále a znovu tvrdě Václav Havel poráží celý komunistický svět. Nechcete už nám s tím vším šílenstvím vlézt na hrb?

Nebylo by lepší, aby se nalodili na loď všichni pomatenci z řad pravdoláskovců a odjeli do neznáma? Od rána do večera na Čt 24 běží "originální" videojournal a stále znovu a znovu lezou z televize další a další osvoboditelé a svádějí tvrdý a neúprosný boj s bolševickou nadvládou. Buď novému generálnímu řediteli přeskočilo, nebo pravdoláskovci obsadili celý veřejnoprávní systém a chtějí zvednout zapadající slávu. K čertu s nimi, je Nový rok a hleďme ku předu, nikoliv stále do zadu. Tady žijí lidé, nikoliv zašlé mrtvoly.

Kdybychom chtěli něco přejmenovat, tak jsou zde skuteční hrdinové, kteří bolševismus opravdu zlomili. Byli to Ronald Wilson Reagan  - čtyřicátý prezident Spojených států amerických prezident Spojených států amerických (19811989)Ronald Reagan

a především Michail Sergejevič Gorbačov, Gorbačov v knihovně Bílého domu v roce 1987.který se nebál v bývalém SSSR jít proti bolševickému proudu. A tam skutečně šlo o život!

To byli ti největší hrdinové, kteří dostali totalitní bolševismus na kolena!

Jasně, že Václav Havel má své určité zásluhy a pravdoláskovci byli součástí. Ale fanatická mánie, která se zvrhla v Havlovy pohřební orgie už není důstojná demokratickému systému a není jasné, proč stále soutěží s orgiemi po pohřbech Kim Irsena a vůdce komunistické Severní Koreje Kim Čong-ila.

Proč tito pomatenci se svými orgiemi obsadili celé veřejnoprávní systémy, je čirou záhadou. Navíc máme přejmenovat letiště na Havlovo a dokonce  návrh byl, aby se Praha jmenovala Havlova Praha - Severní Korea nám musí závidět!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Anna Gillar
před 5 roky

Pane Pokorny, nepochybuji naprosto,ze mate pravdu.Vcerejsi zabery z lodi, jak "vrha" pan Kocab mozna psledni zbytky sve nadeje jak se dostat-jak tu v Cesku rikate ,k lizu, asi nenavratne bere voda-me pietu ani trochu nepripominal. Vite , vratila jsem se po mnoha letech zivota v Nemecku zpet,to co tu vidime,co se deje v tehle kdysi bohate a krasne zemi kam jsme se vratili s manzelem take umrit,je strasne.Nedovedu si nic podobneho predstavit v Nemecku,zejmena ty "severokorejske tryzny",vse tam ma svuj kultivovany ramec i umrti politika.Ale ten Stedry den, kdy rano sedi hlavne decka u televize,kdy chudaci zase hledeli a po celem tom hysterickem tydnu-zase do cerneho, bylo moc i na muj zaludek. A muj manzel Nemec? Ten denne opakuje jednu vetu- Pujdeme zpatky !!
Preji Vam

Petr Pokorný
před 5 roky

Souhlasím, ale tak zoufale bych to nebral. Za prvé tuto tryznu dělá jedna uzavřená sorta lidí, která ztrácí vliv a když se porozhlédnete, většina na to nadává. Jak velká nevím, ale velká je. A Německo? Banky počítaly, že jim vláda špatné úvěry zaplatí. Z peněz státu, tudíž občanů. Řekové za to nemohou, německé banky je nalákaly na německé zboží a dnes na splátky nemají. Včera Merkelová oznámila, že 75% dluhu němečtí občané sanují. Tragédie pro německou ekonomiku a bakéři se smějí. I přes všechny výhrady máme tvrdší, tudíž lepší vládu. Ale my si jí nevážíme a hledáme aféry, někdy i vymyšlené. Hezký den přeji

Petr Pokorný
před 5 roky

Doplním: A krize postihne celou Evropu, ale pokud naše vláda nadávání vydrží a nepovolí přes všechny hádky, budeme v postkrizové době na tom v Evropě skoro nejlépe. Ať je Kalousek jakýkoliv, rozpočet s Nečasem drží tvrdě a dobře, byť hodně lidí končí dočasně na pracáku. Ale není zbytí.

občan
před 5 roky

Dobrá vláda max. pro pravičáky a někoho kdo emá nouzi o práci a tudíž peníze !!! Šetří se pouze na těch nejspodnějších a ti co by měli mít ubráno mají i v krizi přidáno a tím se ta naše společnost už skoro dělí na ty co mají moc-snobi a na ty co nekoupí dítěti ani no vé pořádné boty !!! JInak s tím Havlem to byl debilismus lidí on sám by to tak nechtěl.

Fanouš
před 5 roky

Občane, proč bohatí prchají na Kypr či další daňové ráje? Může to ovlivnit naše vláda, když na to nadává každá od Švédska, přes Německo, Francii až po USA? A přitom s tím nehnou? I já bych s tím dnes souhlasil. Ale když to nedokáží ani oni? Jasně, asi nechtějí, ale proč?

Anna Gillar
před 5 roky

Souhlasim s Vami a obdivuji Vasi trpelivost, kdyz se svym prispevkem prichazite az nyni.Ja jsem to "nevydrzela" uz rano na Stedry den. Jen jsem otevrela oci a pustila si zpravy,uz tam byla zase moderatorka v cernem o mluvila o Havlovi ,vypla jsem to. Za hodinu ziram znovu,zase moderator v cernem, tentokrat pan Zelezny a zase o Havlovi.
Zavolala jsem primo do televize,upozornila jsem je ,ze je Stedry den a poprosila je, at uz nechaji pana Havla spat klidne v hrobe.Reakce- vlastne se na mne ta zena v CT oborila, ze je to opakovani,tak jsem ji jen pozadala at "opakuji" o Vanocich neco jineho pri velikosti jejich statni instituce. Moje prosba k pani na telefonu , aby uz alespon o svatcich prestali vysilat v "severokorejskem stylu" se tak stejne i na dalsi dny m

Petr Pokorný
před 5 roky

Paní Anno, nevydržel, "řveme" všichni, co se známe. Ale chartisti zkouší, jestli se zase smrtí Havla nedostanou na výsluní. Kocáb, Halík a další, kteří nemají národu co dát, chtějí své pašalíky zpět. Je to poslední pokus. A Havla začnu nenávidět. Kvůli jeho fanatickým přátelům. Vážím si ho, ale chyb měl hodně, proto mizel ze scény. Oslavy nejsou pro Havla, ale za vzkříšení Charty 77 a jejich zvednutí na piedestal. Nic víc.

Fanouš
před 5 roky

Nápad podle Kocába vyplynul ze setkání asi deseti Havlových přátel s vdovou Dagmar Havlovou po soukromém pohřbu ve strašnickém krematoriu. "Viděli jsme fotografii z Pražské křižovatky, která byla plná květin a přemýšleli jsme, co s tím uděláme. Já jsem si to vzal na starost a na doporučení paní Havlové jsem zavolal Davidu Černému," řekl Kocáb.

Brabec
před 5 roky

ČT je třeba privatizovat. Tam je to pevně v rukách Pravdoláskařů. To není jen Drtinová, ale i Moravec (toho si Dvořák chválí), nebo Železný - a vůbec celé TN a redakce jsou jedna hnusná banda

Zeolit
před 5 roky

Pane Brabče, privatizace ČT je snem řady lidí, ale nesplnitelným. Jsem minimalista. Mně by stačilo, kdyby došlo ke zrušení hovadských poplatků za televizi a rozhlas. V Polsku a na Slovensku se podařilo. Záleží čistě na politickém rozhodnutí. Ale žádná relevantní politická strana si to do programu nedala. Proč? Odpovědět si je snadné...

Zeolit
před 5 roky

Doufám, že genředitel Dvořák je jenom všemi mastmi mazaný. Do "piety" nezasahoval, ale o to radikálněji se Dvořák projeví v nejbližší době. Prokurátorka JUDr. Daniela Drtinová Ph. D. na odchod je víc jak zralá. Pro republiku by toho mohla udělat podstatně více, kdyby přešla na post na státním zastupitelství. Tam je její přirozená parketa.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...