Závažná a zákeřná choroba napadla českou veřejnoprávní televizi

 Jmenuje se Charta 77 a Václav Havel. Stále a stále znovu vítězí Charta 77 nad komunisty, stále a znovu tvrdě Václav Havel poráží celý komunistický svět. Nechcete už nám s tím vším šílenstvím vlézt na hrb?

Nebylo by lepší, aby se nalodili na loď všichni pomatenci z řad pravdoláskovců a odjeli do neznáma? Od rána do večera na Čt 24 běží "originální" videojournal a stále znovu a znovu lezou z televize další a další osvoboditelé a svádějí tvrdý a neúprosný boj s bolševickou nadvládou. Buď novému generálnímu řediteli přeskočilo, nebo pravdoláskovci obsadili celý veřejnoprávní systém a chtějí zvednout zapadající slávu. K čertu s nimi, je Nový rok a hleďme ku předu, nikoliv stále do zadu. Tady žijí lidé, nikoliv zašlé mrtvoly.

Kdybychom chtěli něco přejmenovat, tak jsou zde skuteční hrdinové, kteří bolševismus opravdu zlomili. Byli to Ronald Wilson Reagan  - čtyřicátý prezident Spojených států amerických prezident Spojených států amerických (19811989)Ronald Reagan

a především Michail Sergejevič Gorbačov, Gorbačov v knihovně Bílého domu v roce 1987.který se nebál v bývalém SSSR jít proti bolševickému proudu. A tam skutečně šlo o život!

To byli ti největší hrdinové, kteří dostali totalitní bolševismus na kolena!

Jasně, že Václav Havel má své určité zásluhy a pravdoláskovci byli součástí. Ale fanatická mánie, která se zvrhla v Havlovy pohřební orgie už není důstojná demokratickému systému a není jasné, proč stále soutěží s orgiemi po pohřbech Kim Irsena a vůdce komunistické Severní Koreje Kim Čong-ila.

Proč tito pomatenci se svými orgiemi obsadili celé veřejnoprávní systémy, je čirou záhadou. Navíc máme přejmenovat letiště na Havlovo a dokonce  návrh byl, aby se Praha jmenovala Havlova Praha - Severní Korea nám musí závidět!

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Petr Pokorný
před 5 roky

Paní Anno, nevydržel, "řveme" všichni, co se známe. Ale chartisti zkouší, jestli se zase smrtí Havla nedostanou na výsluní. Kocáb, Halík a další, kteří nemají národu co dát, chtějí své pašalíky zpět. Je to poslední pokus. A Havla začnu nenávidět. Kvůli jeho fanatickým přátelům. Vážím si ho, ale chyb měl hodně, proto mizel ze scény. Oslavy nejsou pro Havla, ale za vzkříšení Charty 77 a jejich zvednutí na piedestal. Nic víc.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...