My nezachraňujeme Řecko, ale Německo, aneb co naše (německé) deníky nesmějí tisnout!

eurorozval
eurorozval

Němci nejsou nadšení z toho, že musí do Řecka posílat další peníze, ale v opačném případě by se do obrovských problémů dostaly německé banky i průmysl!

"Záchrana Řecka je v zájmu Německa," prohlásila v Bundestagu Merkelová.

"Neexistuje žádná 100% záruka, že druhý záchranný balík bude úspěšný,"  "Ale výhody převažují nad riziky," dodala.

A co se za těmi riziky skrývá? Takřka celý německý průmysl. Jak minulý týden serveru IHNED.cz přiznal jeden z německých ekonomů Evropské komise, pokud by Evropa neposlala do Řecka další peníze, vyhověla by sice kritikům, ale za týden by zkrachovalo několik velkých německých a francouzských bank. A za další týden by se zhroutila půlka německého průmyslu, kterému by došly provozní i investiční peníze....A podobné hlasy zní právě i z opozice - neřízený krach Řecka by znamenal spoustu nových nezaměstnaných v Německu.....

Už pochopili natvrdlí eurofanatikové, proč razantně Václav Klaus vystoupil proti ministru zahraničí Schwarzenbergovi, který se ze Zaorálkem a Sobotkou (ČSSD) chtějí ještě víc svázat s EU a proč před dvěma léty hledal odbytiště od Ruska přes všechny další státy, ač byl nazýván jako "milec Putina a východu" a byl častován podobnými, tupými výrazy bez chápání kroků dalších?

Padne li Řecko, Německo je kde? V pr.... a my trochu s ním, když nenajdeme rychle nové obchodní partnery a odbytiště!

Pane prezidente, proč ti tupci Vám alespoň trochu více nenaslouchají, když Vás nechtějí poslouchat? Je to stádo tvrdých, zabědněných hlav!

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Ježek
před 5 roky

Pro určitou skupinu lidí je toto fanatismus a já konkrétně jsem Váš vlezdoprdelista. Bylo by fajn,kdyby toto otiskl nějaký deník,nebo s tím přišla naše-vaše TV,ale to určitě už ze shora uvedeného nehrozí.......škoda,přeškoda.

Petr Pokorný
před 5 roky

V pohodě, jediný to otiskl, pokud vím, IHNED, neboli Hospodářské noviny. A technická: toto nejsou moje, či někoho z Pařátudnes, až na ten závěr. To jsou oficiální slova z německého parlamentu - autentická. A abych byl čestný - první s tím přišel Robejšek a mě také vyrazil dech.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...