Němci a Rakušané se chovali jako fašisté a Přemysl Sobotka celou dobu mlčel?

Jakého betla s námi hrají naši milovaní přátelé ze západu pozvolna začíná vycházet najevo. Proč tato zasedání nejsou veřejná? Stalin, Brežněv, Merkelová, Sarkozi, kdo je horší?

Podle Parlamentních listů konečně Přemysl Sobotka promluvil

Němci i Rakušáci na nás doslova řvali

„Já jsem nebyl silným zastáncem Lisabonské smlouvy, ale v tom devadesátým roce, moje představa bylo vstoupit do Evropské unie a do NATO. Myslím si, že by mezi vámi nebylo moc lidí, kteří by chtěli nevstoupit do Evropské unie. EU postupně nastavovala z mého pohledu horší a horší pravidla, která směřovala a směřují k většímu centralismu, větší direktivě a tak dále.

Když na mě křičel rakouský kancléř, když na mě křičeli Němci a když na nás křičeli další, na standardním jednání a fakt to bylo s akcentací a se silou hlasovou, že my jsme ti nejhorší, že kazíme tu Evropu v tom jejím rozletu.

„Dnes, po přijetí Lisabonské smlouvy, se dá říci, že Německo získalo mírovou cestou jasnou evropskou hegemonii, o níž bezúspěšně vedlo dvě světové války,“ řekl před časem prezident republiky Václav Klaus, který svým podpisem Lisabon nakonec ratifikoval.

Eurosocialismus zvítězí i ve Švýcarsku

Jeden student se také zeptal Sobotky, proč by nemohla být Česká republika mimo Evropskou unii podobně jako Švýcarsko a podobně prosperovat.

Bývalý poradce prezidenta Václava Klause Petr Mach napsal knihu Jak vystoupit z EU, kde říká, že by se České republice vyplatilo být členem Evropského sdružení svobodného obchodu (EFTA) a Evropského hospodářské prostoru, kdy by byl zaručen přístup na trhy EU, ale země by nemusela přijímat socialistické regulace z Bruselu a uchovala by si podstatně více suverenity. „Eurosocialismus zvítězí v celé Evropě, včetně Švýcarska,“ odpověděl mu Sobotka.

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Brabec
před 5 roky

P.Sobotka chce být presidentem ? Na toho stačí jenom zařvat ! Pane Bože, ten alkoholik je až neskutečný hadr !

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...