Trestní oznámení na Grygárka: skutečně státní žalobce sprostě vykrádá naše zdravotnictví?

Z otevřených zdrojů:

Náměstek pražského vrchního státního zastupitelství Libor Grygárek odmítl výzvu svého šéfa Stanislava Mečla  6. prosince 2011 na odstoupení ze své funkce. "Odmítám rezignovat na funkci náměstka vrchního státního zástupce v Praze, neboť jsem se nedopustil žádného jednání, které by bylo s touto funkcí neslučitelné," uvedl Grygárek  a onemocněl neuvěřitelně závažnou chorobou, kterou mu prý našel ordinující lékař.

17. února 2012 se  zázrakem uzdravil dlouhodobě a vážně nemocný státní žalobce Grygárek přímo v den v den návratu Rampuly a vrátil se na své původní místo.

Jak pracuje ministerstvo zdravotnictví, když náhlé choroby závažného rázu náhle deptají vysoké úředníky naší justice, (nejenom justice) aby je po několika měsících bez dalších životních následků katapultovaly zpět na původní místa?  Nebo jsou to kriminálníci a banda zlodějů, která rozkrádá naše zdravotnictví a my potom nemáme peníze na základní léčbu? Kdo prověřil ošetřujícího lékaře? Jaká byla kontrola, zda skutečně marodí?

A pokud to byla tak závažná duševní choroba, skutečně mohou nemocní lidé "na hlavu" pracovat v české justici? Pravděpodobně zítra podám trestní oznámení, zda je to jenom novinářská kachna, nebo zda nás státní úředník skutečně okrádá.

A veřejnost nechť si úsudek udělá zatím sama!

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Petr Pokorný
před 5 roky

zítra

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...