Proč věřím více Bártovi, než Kočí?

Nikoliv proto, že Kočí je štětka. Nikoliv proto, že by byl Bárta bezúhonný a lilium. Nedělám si iluze. Ale! Zažil jsem Kočí v Chýnicích na projednávání dálnice D8.

Bylo to trapné. Lezla po něm, byla oddanost sama a už tam bylo vidět, že je Bártovi nadbíhání protivné. V podstatě ji odkopl a z toho se dá usuzovat, že Kočí se mstí. Nikoliv kvůli straně Věcí veřejných, ale z osobních důvodů. A navíc jsou zde i jiné důvody: Jak mohla vzniknout v bytě na Kosárkově nábřeží tajná nahrávka, na níž je nejvýrazněji slyšet hlas Kristýny Kočí - když pro HN Maršálková říká doslova: "V bytě Bárty jsou rušičky, takže se tam nic natočit nedá."

Že se snažila oblažit polovinu sněmovny, co bylo před a po Tluchořovi si štěbetali ptáci na střeše, ale jediný Bárta ji v podstatě vyhodil a vzal si  svoji dnešní ženu. Neznám fakta, neznám zákulisí.

Ale podle toho, jakou částí těla prokazatelně dáma Kočí myslí, jsem si udělal své závěry pro sebe.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Josef
před 5 roky

Kubalku a "slušný občane" - oba jste hňupové. Dnes ma právo kdokoli vyjádřit svůj názor, tak tu přestaňte moralizovat a vyhrožovat soudy. Je vidět, že máte hovno co já práci když máte čas běhat po policii a pravnících kvůli takovým kokotinám. A na takovýhle blbečky musíme přispívat z našich daní. Jste ostuda národa, stejně jako Kočí a většina těch korupcí prolezlých "bojovníků o koryta" nahoře. Už by si měli uvědomit kdo jim vlastně platí výplaty!

Slušny občan
před 5 roky

Se sl.Koci jsem domluven na pristi tyden,vzhledem ke kauze Barta.Dnes jsem to byl sepsat s advokatem.

Slušny občan
před 5 roky

No asi budete mit p.Kubalku smůlu,policie to nepusti dal,ale přestupkova komise snad p.Pokorneho nemine.Všímam si jeho stále stupňujicich članku,ktere jsou dost uražlive a zaměřene na jednu skupinu obyvatel.Ale tohle uz přehnal.

trestni oznamení
před 5 roky

Vazeny pane Pokorny a p.Brabec dnes jsem kontaktoval sl.Koci s dotazem,zda sama na vas poda trest.oznameni,nebo zda to mam ucinit ja,po porade se svym obhajcem.Sl.Koci je poslankyni parlamentu CR a vy ji nemuze takhle hrube urazet.Tesim se na vase podaní vysvetleni.Petr Kubalek

Petr Pokorný
před 5 roky

A tak se šestadvacetiletá poslankyně rozhodla využít dalších svých předností.(Týden.cz) slečna poslankyně oblažila detailem výsledků svého lékařského vyšetření, z něhož plyne, že nemá AIDS, syfilis ani žloutenku. Kristýna Kočí je ochotná vyspat se s kýmkoli. Poslankyně se prý nyní pouze brání, proto podstoupila lékařské vyšetření, které ukazuje veřejnosti. spala s půlkou Sněmovny a má pohlavní nemoc! „Jsem zvědavá, jak pan Babák předvolá dvě stě poslanců k soudu a bude se jich jednoho po druhém ptát, zda se mnou spali.“ "Blesk"...
štětka - slangový pejorativní výraz osobu ženského pohlaví lehčích mravů

Zeolit
před 5 roky

Ulevil jste si? Jako anonym na Internetu, myslíte si, že jste hrdina, jak jste to poslankyni Kočí nandal? Dělat ze sebe morální autoritu? Nemá každý na hlavě trochu toho másla? Nepřehnal jste to trochu?

Brabec
před 5 roky

Já vidím Kočí s velkou kabelkou, jak přišla ke Klausovi. Inu dáma každým coulem. Jenom upozorňuji, že tahle štětka sedí v parlamentě, mluví jako dlaždič, šoustá s polovinou parlamentu.....kurvička, co je placená jako poslankyně

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...