Sarajevo u Václava Klause, Radku Johne, bylo v opačném gardu

Kopat do Víta Bárty, když ani soudce neví kde je pravda a kde je lež, by nebylo fér.  ALE:

problém je, že máte velmi krátkou paměť, Radku Johne. Tehdy vedení ODS (část nejvyšší ODS) tvrdila v čele s Rumlem a Pilipem , že ODS má tajné konto. Práskla to na sebe. Aby padl Klaus. Ale byl v tom "malinký" rozdíl...

Ruml a jeho parta byli v nejužším vedení a sami prý o tom nevěděli!!! Pouze Klaus! A tak zapojili Železného, který v Nově oznámil, že má Klaus vilu ve Švýcarsku a pěkně si nakradl. Posléze se zjistilo, že tam bydlí desítky let emigrující Klausova sestra a s Klausem to nemá nic společného. Navíc do toho zapletli Šreibra, který sponzoroval ODS a aby jako jediný majitel soukromého fondu, do kterého vložil vlastní peníze z tenisu nebyl vláčen tiskem, rozepsal to na dva sponzory. A i proto byl Šreiber souzen. Zjistilo se to. Zatímco všechny ostatní fondy včetně Kocábova Trendu kupčily s našimi akciemi a byly zobliga.

 Milan Šrejber - alias mrtvý Lájos Bácz a neznámý Rádživ Sihna. Městský soud rozhodl na základě výroku jednoho soudního znalce Igora Strejce, i když ostatních osm vypovědělo, že k žádnému porušení zákona nedošlo. Igor Strejc byl přitom v době, kdy posudek psal, sám vyšetřován kvůli trestnímu oznámení. Nakonec byl Šreiber osvobozen, ale památka a pachuť zůstala.

Pointa byla, že udavači smyšlených černých fondů, které nikdo neviděl, ani dokonce tedy ti samotní udavači a práskači, nakonec spravedlivě padli a morálním vítězem byl Klaus. Ruml šel studovat práva do Plzně a Pilip je v exekuci.

Dnes ti "Jarolímové" alias Pilipové a Rumlové se neštítili v době světové krize vydírat vládu a Karolína Peake to odmítá, takže sama odchází, pane Johne.

Kdyby Jarolím jasně vyslovil obvinění na základě faktů a nikoliv podaných desítek trestních oznámení, poctiví lidé by mu museli poděkovat. Takto je morálním vítězem Karolína Peake, protože kope za Českou republiku. A je jedno, jestli tím i za sebe.A Jarolím je jako šílenec či hladovkář Mareček, který držel léta hladovku proti všem a odešel snad do blázince. Zabarikádoval se ve sklepě a pomateně obviňoval celý svět.

Nikdo z nás neví, co skutečně Bárta myslel. Ani žádný soudce. Možná naivně nalétl, možná skutečně penězi chtěl získat loajalitu. Možná tvrdě vystoupil proti stavební kriminalitě, až příliš tvrdě a ta ho za pomoci tisku semlela. Asi se to už nedozvíme.

Každopádně narozdíl od Rumla a Pilipa Karolína Peake vystoupila prvotně na obranu České republiky a to se cení. Do duše nikomu nevidíme. A v tom se ono pověstné "Sarajevo" liší, pane Johne. Je v obráceném gardu.

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Fanouš
před 5 roky

Jo, stejný scénář jako na Slovensku. Pošpinit vládu a rychle volby, než se prošetří.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...