Už víme: Klasnová jednala s odbory a ČSSD, ale Bárta jakoby vládu chránil

Zavadil pozvolna odkrývá své karty o vyhrožování občanům, že je to bude bolet, pokud se nepřidají a hrozby Zaorákovy to vše potvrzují.

Středula, Zavadil a Zaorálek a Tejc

Ti, kteří měli Humla v hrsti jako prvního přeběhlíka od komunistů, přes poslance u VV, až sociálního demokrata a který tuto akci koordinoval. Neustálé ataky vlastní vlády měly tuto vládu rozložit a část "Bártovců" měla přejít na stranu ČSSD. Proč byl u Bárty tak radikální obrat, když původně podporoval pravicovou vládu, se zatím těžko dohledává.

Pravdou ale je, že v jednom okamžiku koordinace ataků vlády byla tak těžká, že vláda premiéra Nečase se otřásala v základech. Problém byl, že se koordinovaný postup nedal zjistit! Že ataky šly od "Bártovců", ale přitom Bárta jakoby kopal za pravicovou vládu. A číst v této špíně bylo složité.

Teprve razantním bouchnutím do stolu Karolinou Peak se začíná na politickém nebi vyjasňovat a kdo jsou ti zkorumpovaní, kdo co koordinoval a kdo stojí v pozadí začíná vylézat na povrch.

Zatímco Karolína Peak vše dělá za pochodu a je jasně vidět, že nic připraveného neměla, Bártovci s ČSSD a odbory dělají rázné, koordinované kroky, byť nastala situace, se kterou nepočítal z nich nikdo.

Destrukci vlády zabránilo daleko víc poslanců, než ČSSD a odbory počítaly. A najednou vše začíná zapadat do sebe. Dohoda s ČSSD a pád vlády se zatím nevydařil a faktičtí přeběhlíci k levici v čele s Humlem se odkryli.

A najednou nám všem odbory vyhrožují likvidací, destrukcí celého státu a dramatickými, katastrofálními důsledky pro ty, kteří nebudou posluchat zvláštní stranu:

Odborová ČSSD spolu s komunisty!

Odbory nejsou politickou stranou a měli bychom už jim to razantně říct, i kdyby to odboráře mělo bolet, jak vyhrožuje Středula a Zavadil. A mělo by je to bolet, aby si ten bolševismus zapamatovaly navěky! Odbory není vláda a politická strana!

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Brabec
před 5 roky

Tedy to jsou konstrukce, už se neví jak toho Bártu zničit. A Píčová je čistá Madonna, co zachraňuje hrdinu Nečase. Je mi z toho na zvracení

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...