Proč stále více lidí v Evropě (nejenom) konvertuje k islámu?

Pokud se rozhlédneme kolem sebe, je stále více lidí, kteří konvertují k islámu. Dokonce i Německo je překvapeno, kolik lidí změnilo své vyznání. A proč?

Židovská obec, která lustruje všechny občany v ČR, má naprosto jasno

Extrémisté, antisemité, rasisté a lidská spodina, která chce vraždit, upalovat a pochybovat. Když už je záhadou, jak je možné, že státní orgány připustí, aby jedna náboženská skupina lustrovala občany této země, urážela je a špinila, že stále každých deset minut slyšíme o vraždění Židů v koncetrácích, každých deset minut slyšíme, jak si Židů nevážíme, že se jim občané i smějí, dokonce je prý kritizují a dokonce prý tak zákeřně, že "Bartošové" se naučili natolik kvalitně psát a lidé se naučili tak kvalitně číst, že umí rozšifrovat mezi řádky, co je antisemitského proti Židům napsáno a soudy to neodsoudí!

Toto řekl naposledy nevyšší šéf Židovské lustrační obce!

A lidé toho mají dost. Zatímco české dějiny naše děti neznají, dokonce ani nevědí, co byly "Lidice a Ležáky", musí znát každý koncetrační tábor a židovské hrdiny. O co méně známe naše hrdiny z války a co méně se o nich mluví, o to více dennodenně na nás valí židovské poučky a pláč. A zákon akce a reakce je fyzikálně popsán jasně: vždy se kyvadlo vyvažuje. A většina lidí, co se začala hlásit k islámu, nechce vraždit a následovat Al Kaidu, nechce vyhubit jiná náboženství včetně židovského, ale vyvažuje jednostrannou propagandu a fanatismus ortodoxních Židů a jejich vůdců.

Zatímco ambasády ostatních zastupitelství v Praze hlídají jacísi "strejdové" ve vrátnicích, kolem ambasády Izraele chodí samopalníci v neprůstřelných vestách. V Čechách, v Praze. Je to normální? Proč se celý svět domluvil proti Židům, jak tito vůdci tvrdí?

Nikdo se fanaticky proti Židům nespojil a nechce je likvidovat, pouze část občanů má strach, co udělají ti extremističtí, ortodoxní Židé a zda skutečně tomu vláda Izraele dokáže zabránit a zda to vůbec skutečně chce, jak se objevují střípky z rozhovorů předsedů vlád.

Jedno je však jisté: nejdříve by naše děti měly znát české dějiny a teprve ty ostatní. Samozřejmě že i úmrtí a vraždy na našem území, ale základem je Česká republika a česká národ, nikoliv Čína, Sovětský svaz, USA či Izrael.

Jsme Češi v České republice.  Někteří se hlásí ke křesťanství, k židovství, islámu, někdo k ničemu. Ale jsme Češi v České republice!

Prosím, respektujte to.

A jak vidno, i Němci, Francouzi, Angličané a další si ve svých vlastech myslí stejné. Jsou snad také vrahouni?

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Radek
před 4 roky

Nesmysl. Islám je mor a judaismus rakovina. Nic se nevyvažuje. Obojí jen kurví zdravý rozum. Propaganda není jednostranná, pouze jedni jsou "ublížení pomatenci" a druzí "pomatení džihádisti". Konvertita musí buď prase, idiot nebo hluchoněmý slepec s vadou hmatu.

vv
před 5 roky

V Česku konvertuje k islámu podezřele málo lidí, na to že jsme byli po 20 letech totálního prosazování liberalismu byli celosvětově uznáni jako národ prasat.
...Nezáviděníhodné prvenství připadlo Česku v souhrnném přehledu šesti desítek zemí, který zveřejnila agentura Bloomberg a který sledoval čtyři oblasti: konzumaci alkoholu, cigaret a drog a výskyt gamblerství.

Nicméně někomu to pořád nestačí a tak například starosta Lomecký z Topu, nechá veřejně ponižovat ženy v ulici ve Smečkách.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...