Fašismus, vydírání a nadnárodní loupeže. Novináři místo aby řvali, drží huby

Do slova a do písmene. Přesto, že se kolem nás připravují šílené věci. Lékaři stupňují fašismus, banky se připravují na stahování peněz ze svých dcer zákonnou evropskou cestou a Nova chce další peníze po ukradených 10 miliardách. Jsme snad opět na divokém západě?

 

Lékaři nás opět ohrožují jako gestapo s fašistickou ideologií. Všichni odejdeme a vy chcípnete! Dáte nám vše, oč požádáme, nebo si to vezmeme vaší smrtí! Od podzimu je vaše smrt, náš nezájem. Co když přízemní elektrikář neopraví v noci pojistky a agregát? To není důležité stejně jako lékařský zákrok? A co řidiči sanitek, co mechanici přístrojů, ti jsou přízemní špína? A stejně tak další a další služby, na kterých jsou lékaři, fašistická banda kolem Kubka a Engela, zvaného Mengele, závislí. A stále více se s ním ztotožňují!

Není čas vyhlásit válku: zdravý lékař není lékař, má jen dvě ruce a dvě nohy? A nakopej svého lékaře, který nechce léčit?

 

Další hrůzou je návrh na zřízení evropské bankovní unie. Největší hrozbou je připravovaná směrnice o krizovém řízení, která mimo jiné navrhuje, aby dceřiné společnosti mohly v krizi pomáhat svým matkám přesunem aktiv. Lidsky řečeno schválená směrnice by zaručila, že z českých bank si Němci, Rakušané a další mohou kdykoliv stáhnout peníze, i když by to ohrozilo Českou republiku. Česká národní banka proti zavedení těchto nepromyšlených a nebezpečných regulací na celoevropské úrovni aktivně vystupuje!

 

A tak jenom z úžasem zíráme, že Nova, jejíž majitel Lauder České republice ukradl deset miliard, protože jsme se ještě neuměli pohybovat v mezinárodním právu a arbitrážích, odmítá měření, které dělá pro všechny televize podle stejného principu společnost Mediaresearch a vytváří vlastní měření, které si chce zfalšovat sama. Samozřejmě v tom hraje zase nechvalně starý známý podnikatel, boxer a kmotr Jaromír Soukup a zase chce rozbít celý systém, protože Nova je v úpadku, Laudrova mediální skupina je v bankrotu, prodává podíl v CET 21 a hledá, koho by okradla. Sledovanost Novy klesá a tak opět sonduje, jak by z České republiky vyrazila další miliardy jakoukoliv cestou. A Jaromír Soukup je ochotný. Hodně ochotný…

 

Páni novináři a redaktoři, k čemu vás zaměstnavatelé platí? Nebo vylezete, až když budou mrtví a zranění na duši a na těle?

 

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...