Perpetuum mobile Merkelové a Hollanda, aby zavřeli lidem ústa aneb odborářský socialismus...

Dost bylo škrtů!!! Půjčíme si 3,4 bilionu Kč, abychom zvedli růst o 3,4 bilionu Kč, neboli o 1% HDP. Fakt jsou mazaní jak lišky. Lidem zavřou ústa a výsledek?

Lídři klíčových zemí eurozóny se v Římě dohodli, že podpoří hospodářský růst jedním procentem HDP celé EU. Jedná se o částku 130 miliard eur, tedy asi 3,4 bilionu korun.

Kdybychom neměli EU, museli bychom si ji snad vymyslet!

A kde ty peníze soudruzi ze Spojené Evropy vezmete? Vždyť je nemáte! Skutečně nevědí, že nejenom nepomohou, ale prodraží? Když si půjčím 1000 Kč, vracím jako stát 1070 Kč v krizi jako je Španělsko. Neboli abych vydělal tisíc korun, nejdříve zaplatím tisíc sedmdesát Kč. A "moudrému davu" řeknu, že jsem přestal škrtat a zahájil jsem prorůstová opatření....

"Chceme, aby se pro Evropu dohodla významná prorůstová opatření, jejichž objem dosáhne jednoho procenta hrubého domácího produktu, což je kolem 130 miliard eur," řekl Monti.

Řekl to italský premiér Mario Monti, který se v Římě setkal s německou kancléřkou Angelou Merkelovou, francouzským prezidentem Françoisem Hollandem a španělským premiérem Marianem Rajoyem.

Hlava XXII

"Růst může mít pevné základy jen za předpokladu, že budeme mít fiskální disciplinu. A fiskální discipliny lze dosáhnout jen pokud budeme mít růst a tvorbu pracovních míst," dodal.

Diví se ještě někdo, že po Lisabonské smlouvě a "upřesnění" ekonomických zákonů Evropa "šlape jako hodinky"? Severokorejské....

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...