Rath a Parkanová aneb politická prasata z ČSSD typu Tejců a Hamáčků

Zatímco Rath jako sociální demokrat špinavě okrádal každého, kdo šel proti němu, kradl milióny i ve svůj prospěch, Parkanová podepsala (možná) špatnou smlouvu, kterou jí někdo připravil.

Špinavci z ČSSD se to snaží zastřít

A každý rozumný občan to musí vidět. V tomto duchu bychom totiž jinak museli zatknout Sobotku, Paroubka, Urbana, Ratha, kteří prošustrovali 600 miliard!!!

Ale zatímco tato parta Paroubků, Sobotků a Špidlů zdevastovala stát v době prosperity, není to trestně právní. Stejně jako policejní žádost o Parkanové. Kdežto Rath, pokud i to soud prokáže, bude znám jako prachsprostý špinavý zloděj, který hlásal poctivost a za zády každého okradl!

Prostě lidská zrůda! Jsou skutečně stejní i ti, co ho obhajují a srovnávají s Parkanovou?

A nic to nemění na tom, že prokáže li se Parkanové neschopnost, musí z politiky zmizet. Ale není to špinavý, zlodějský Rath, pane Tejče, Hamáčku.... Nedělejte z nás idioty, členové ČSSD!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
petr jansky
před 3 roky

jeste si dovolim pochvalit pana pokorneho za dobre udelanou webovou stranku a snadny pristup do diskuse.. dekuji

petr jansky
před 3 roky

pani parkanova rozhodla o zakazce na zaklade podkladu.. to je stejna odpovednost jako tymosenkova.. pokud parkanove neprokazi korupci a zavoru ji za politicke rozhodnuti pak tu mame ukrajinu

apolo
před 3 roky

Ať je to tak,či onak.Parkanová podepsala,Parkanová musí v prvé řadě tvrdě potrestána.Výmluvy se neberou.Pokud tomu nerozumí,neměla to brát.Nemůžu být ministr obrany,když nepoznám tank od transportéru.Já přeci taky nemohu natáhnout někde elektrické vedení bez řádného jištění a předpisů,jen na nějaký pokyn a výkres mého nadřízeného,nebo nějakého projektanta,co to špatně navrhl.Když tomu nerozumím,nemám to dělat.A to je případ Parkanové.

Petr Pokorný
před 4 roky

Systémově ano, takže pokud se to prokáže, tak musí odejít. Ale kriminálem musí být potrestán ten, co to právně dojednával. A nebo zavřou i Sobotku, který tehdy k tomu nedal jasná stanoviska jako ministr financí, Paroubka, Topolánka... To nemá přece logiku, nezlobte se. Narozdíl od Ratha nic (snad) neukradla, ale dostala doporučení od člověka, kterého si vybrala. A proto má odstoupit. Určitě smlouvu nezpracovala!

Brabec
před 4 roky

V popisu práce má povinnosti, výsady, odpovědnost. Bere za to peníze, stát ji platí. Uvidíme, zda li vydají - Kraďousek má v naděláno

Petr Pokorný
před 4 roky

Pozor, nikdo se politiků nezastává. Ale tragédie je, že kdokoliv z nás si nechá napsat právní analýzu za těžké peníze, ale zodpovědnost máte vy, i kyž tomu nerozumíte. A ještě jste za to potrestán. Takže to postihlo někoho vysokého a to je dobře. Parkanová, pokud se to prokáže, má odstoupit,nevybrala si dobře poradce, ale tvrdý postih musí mít ti, co za peníze tyto služby jako odborníci dělají. A za OBROVSKÉ peníze!

Brabec
před 4 roky

Ale jděte, existují paragrafy a ta zpěvačka porušila zákon. A je třeba, aby kdo si zaslouží, byli potrestáni a peníze je nutné vrátit. Je to taky krádež !!!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...