Devět let je pronásledován ženskými. Zoufalství dosahuje vrcholu

Mostecký soud se zabývá jedním z nejznámějších případů stalkingu v Česku. Obětí je devětadvacetiletý Tomáš Kočí, kterého už devět let pronásleduje bývalá spolužačka s matkou."Jejich chování mě obtěžovalo, znepříjemňovalo mi život, ale měl jsem i obavy. Viděl jsem, jak do sebe na ulici strkaly, jak Eva Kupková vláčela dceru za vlasy, jak Barbora napadla moji sousedku, která měla v rukou malé dítě. Jde mi jen o to, aby mi Barbora už dala pokoj, jinak je mi lhostejná," vypověděl Kočí.

Po výpovědi poškozeného se žena svíjela na podlaze

Když soudkyně jeho slova četla, Barbora Kupková se svalila na zem a ze vzteku se svíjela v křečích.

"Zaprotokolujte, že se nám obviněná válí po zemi," poznamenala jen soudkyně k zapisovatelce a směrem k obviněné prohlásila: "Názorně ukazujete, proč z vás má mít pan Kočí strach." Barbora Kupková se rychle zvedla a řekla, že jsou to všechno lži.

 

 
 

 

Kočího problémy začaly při maturitním večírku v létě 2003, kde se dívky zastal před spolužáky, kteří se do ní naváželi. Dívka se do něj zamilovala a od té doby mu nedala pokoj. Denně od ní dostával desítky zamilovaných nebo výhrůžných esemesek a e-mailů. Nechávala před jeho dveřmi dárky, všude za ním chodila a navíc se k ní přidala i její matka.

Když začal studovat v Praze, neváhaly za ním jezdit i tam. Přespávaly ve křoví u vysokoškolských kolejí, v noci pokřikovaly do jeho oken, starší z žen šplhala na stromy, aby měla z výšky lepší přehled o tom, co dělá.

Obě se snažily dostat do jeho pokoje, policie je z kolejí vždy odvezla na hranici svého rajonu, a ony po dvou hodinách křičely u ubytovny znovu.
Celé a zdroj: http://usti.idnes.cz/clanek.aspx?c=A120711_164228_usti-zpravy_alh

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...