Advokát Láska: Bůh nebo gauner?

Nadšení, s kterým vystoupil v televizi s Transparenty o DP Praha vypadalo tak věrohodně, že by si mohli všichni říct: konečně sestoupil Bůh na Zem a potrestá všechny gaunery.

A rétorika běží dál....

Chudý policista Lessy si najme "levného" Sokola na obhajobu a zase je u toho Láska. V televizi stoupá jeho hvězda a najednou jsou všichni gauneři mimo něho, ČSSD a především Tejce a Bublana.

Obhajuje všechny policisty proti GIBS, ale nedoložil u nikoho, koho tato složka poškodila. Ale jinak jsou všichni zkorumpovaní, vláda, Kubice, ODS v Praze, ODS v krajích, GIBS, jenom stále naléhavěji chybí důkazy, které by toto dokládaly! Obhajuje Buřiče od policie, přestože tento státní odborový zaměstnanec vyhrožuje vládě a všem občanům, že je prostě nebudou jako policie hlídat, když nedostanou přidáno.

Dělá reklamu sobě, nebo ČSSD?

Pokud si skutečně rozkryjeme, co skvělý advokát Láska říká, tak na dvě, tři faktické zlodějny, o kterých víme dlouho, neřekl nic nového a napasovalk nim jako správný advokát množství demagogie a polopravd. A najednou je vše jinak.Zatím nedal ani na jednu věc žádný důkaz, jenom samá politická obvinění. Nakonec to vypadá, že všichni nalétli na jednoho advokátního podvodníka, který pracuje v zájmu politické strany a bez důkazů osočí každého, kdo bude nepohodlný.

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 4 roky

Následující den, na ČT24 moderátor Takáč zpovídal šéfa GIBSu, jak to vlastně je s obviněními advokáta Lásky. Hned všechno vypadalo jinak. Potvrzuje se, že je dobré si vyslechnout u druhou stranu. Tuto zásadu by si měli zapsat za uši i moderátoři veřejnoprávních subjektů. Nedopouštěli by se trapasů - je jim vidět na nose, že advokátovi Láskovi a jemu podobným, věří všemu, co jim nakukají.

Brabec
před 4 roky

Ale jděte, on ten GIPsák (mimochodem gauner od pohledu) je velice "nestranný". Pro mne hnus

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...