Buzerant pride s namaštěnýma prdýlkama v Praze se rozjíždí

V pondělí byl zahájen festival úchyláků  Prague Pride.

Divné paní s připnutými bimbásky na pipinkách

Herec Pantůček  před časem podepsal petici za uzákonění registrovaného partnerství. „Jen mne trochu mrzí, když tato svoboda začíná být zneužívána a ona původně proklamovaná ‚jinakost‘ začíná být povyšována na obecně platnou normu chování. Jsem zastáncem toho, že svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého. Upřímná a opravdová láska, by měla být intimní záležitostí těch dvou,“ je přesvědčen.

Ten prý neví, jak a hlavně proč by měl vysvětlovat svému sedmiletému synovi, kdyby se náhodou ocitl poblíž průvodu Prague Pride, proč ty paní které tam jdou, mají na „pipinkách“ připnuté ty veliké „bimbásky“ a proč se tolik pánů společně líbá. „Proč bych mu měl vysvětlovat, že je to normální se takhle procházet během dne centrem města a že na to mají právo? Nezlobte se, ale tohle není normální, právo na to nemají a kvůli tomuhle jsem svůj podpis pod onu iniciativu nepřipojoval,“ kritizuje herec.

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

MUDr G. Wienberg: - pokračování
před 4 roky

vypuzování relativně měkkých výkalů, je během každého pohlavního styku zraňována. Dokonce i při nepřítomnosti velkého poranění tyto drobné trhlinky slizniční výstelky rekta jsou místem okamžitého vstupu pro choroboplodné zárodky přímo do krevního oběhu. Poševní výstelka je oproti tomu mnohem více odolná proti těmto traumatům a také její propustnost do krevního oběhu je daleko nižší. Navíc je prostředí pochvy mnohem méně toxické a infekční než prostředí střeva. Anální pohlavní styk proto i při použití kondomu znamená porušení slizniční bariéry a ohrožuje příjemce mnohočetnými závažnými infekcemi. Představte si, že obě ruce ponoříte do inkoustu a pak si na jednu ruku nasadíte koženou a na druhou hedvábnou r

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...