Proč jsou banda Tluchoře a Doktor politická prasata

Nemá cenu jít příliš do psychologické hloubky a popišme si fakta, která jsou jasná. Fakta, která všichni známe, otázkou je, zda si je umíme složit, abychom mohli posuzovat.

Většina z nás je nespokojena s částí ODS a očista trvá dlouho. Není to novinka a grázlové, napojeni na tuto stranu se nevzdávají. Ale stejní grázlové, možná i větší (Rath, pozemkový Zgarba se dokonce vrací, Hašek s třiceti funkcemi a předseda Sobotka s penězi odkloněnými na byt)) jsou napojeni na ČSSD a lid jásá jejím vítězstvím. Tak v čem to vězí? Jistě, ČSSD a komunisti mají podle vzdělání podstatně jinou základnu. A voliči ODS se nedají opít rohlíkem, zatímco tužkovné, záchodovné vyžene plebs k urnám. Dobře, nemají moc peněz a věří, že stát kdykoliv peníze vytiskne. Ale!!

Kdy to začalo

Toto vše protřelí lidé z politiky vědí. I ti "blbější". Vědí, že když stát přebere ČSSD, opět rozdá i to co nemá a heslo Škromacha: "Dluhy se neplatí" patří pouze do politiky, kde skutečně grázlové zadluží zem a po nich potopa.Vlastním majetkem by se Škromachové nezaručili. Exekuce by jim ukázala, jestli je to heslo pravdivé. A ještě jsou obdivováni, zatímco šetřivý politik je podle plebsu lump. A banda z ODS? Do doby, než byl Tluchoř vyhozen, problém ODS a rozpočet jeho a jeho partičku nezajímal. Stejně tak Doktora, zvoleného za ODS, který počítal s tím, že bude ministr. V okamžiku, kdy ztratili funkce, nebo Doktor nebyl dosazen, není dne, aby nenapadali Nečase a kohokoliv z jeho okolí. Prostě jsou to podvodníci a lháři!

Stojí za tím korupce a zlodějna, nebo pravicová poctivost, jak zachránit Českou republiku a občana

Máme nejlepší obsazení ČNB od roku 1989. Bezkonkurenčně nejstabilnější ekonomiku nejenom z bývalých socialistických států, ale dokonce i z celé Evropy až na tři výjimky. Úroky na půjčky, o kterých se většině jenom může zdát. (Výjimkou je záhadně Polsko, které na dluh zvýšilo, aby prý podpořilo růst a zatleskali mu) Klesající rychlost zadlužení nikoliv  zadlužení samo i v době světové a hlavně katastrofické evropské krize. To nikdo nezpochybní, ani Hašek z ČSSD s třiceti funkcemi.

Asi nikdo soudný, kdo se trochu zajímá o veřejné dění nezpochybní, že ČSSD a komunisté preferují pomoc všem, i kdyby dluh nás všech zvedli na úroveň Řecka. Prý je dobré, že tam zatím ještě nejsme. Žádný Škromach neručí svým majetkem, ale naším. Je to vidět na dluzích krajů, kdy proplácely zdravotní poplatky a dluh raketově vzrůstal. Nemá cenu dalších argumentů, vše lze dohledat od odboráře Zavadila, přes odboráře-senátora Štěcha k fantasmagorickým nápadům Mládka a Sobotky.

A jak by dopadly volby, každý dnes ví

A ten, který to myslí strašně upřímně s Českou republikou - Doktor z ODS jakožto Tluchoř taktéž  z pravicové  ODS se svojí partou tvrdí, že předčasné volby jsou to jediné, jak se domoci pravicovosti ODS a rozumného vládnutí. I prezident Klaus před volbami ztišil své projevy a podepsal sporné zákony. Tato banda naopak udělala špínu a drama pár hodin před , takže tvrdě poškodila předvolební kampaň a z osobní politické perverznosti nahrála bolševikům a ČSSD. Proč se mstila politikům v krajích seriózní skupina ODS v poslanecké sněmovně, když zaútočit na předsedu mohla hodinu po zavření místností? Navíc státní rozpočet s kraji přímo nesouvisí?

Uvědomují si tito grázlové, že spokojenost občanů příštích deset let uskutečněním slibů bolševiků a socialistů vymění za hrůzu dalších dvaceti let mladších generací? Že bankrot státu je hrůza a děs právě pro nejchudší?

Kdyby se schválila ústavní pravidla vyrovnaného rozpočtu, tak ať klidně vláda padne. Ale v těchto podmínkách je to totální špína!

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Petr Pokorný
před 4 roky

Ten aparát: třeba u Drábka všichni zaměstnanci mají mínus 8 - 12 tisíc. To je málo? A vrtulníky a letadla soukromníků a manažerů mají obrovský odbyt. Je to normální v době krize?

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...