Rasismus: je větší urážka opice, nebo vůl?

Kdo je výš na hierarchii evolučního vývojového žebříčku Darwinovy teorie savců: primát opice nebo vůl, aneb když antirasisté vyvolávají rasistické šarvátky vyhledáváním pitomostí a dávají záminku ke skutečnému rasismu!

Jedině pitomec se pozastaví nad výkřiky sportovního (nikoliv společenského) pokřikování: to je vůl, to je „vopice“ nebo černý svině. Přitom opičák se říkávalo svého času i Sparťanovi v obraně Semenďákovi, který ač malého vzrůstu, skákal výš než ostatní. To prostě byla bílá opice a žádného blba nenapadlo, že by to byl rasismus. Tak jako černá svině nebyl černoch, ale sudí v černém.

Jenomže z USA k nám dolehla degenerovaná tma korektních tmářů: klidně se řekne zasra... Pražák, ale říci zasra.. cikán, dokonce černoch anglicky negro je považováno za urážku s trestem smrti!  Jak je možné, že někomu hrabe a soudce dokonce na podkladě sice  ne zrovna spisovného slovníku, ale podkladě sportovní divácké hantýrky zatýká a trestá?

Ano, stejně tak Henlajnovci stále dokola opakovali (podle dochovaných dokumentů), že jsou uráženi a ponižováni, až obsadili Sudety a začaly hromadné vraždy a čistky od oněch chudáků...

Měl by se udělat precedens

Nejhorší na tom je, že při hokejovém zápase, kde ke „strašným a smrtelným“ urážkám opice (zápas Chomutov – Liberec) došlo, sám postižený černoch Wayne Simmons ani nevěděl, co slovo opice znamená a ještě se tomu – a správně -  smál. Prý ho to ani nemůže rozhodit, stejně jako slušné a rodilé Pražáky, když se jim nadává bezdůvodně do ksindlů, hajzlů a šmejdů.

A tak je čas na stejný precedens, jako v USA nyní vyslala bílá studentka k nejvyššímu soudu: genderová a korektní zrůdnost se dostala tak daleko, že ona výborná studentka nebyla přijata na vysokou školu, protože je bílá a podle genderových a korektních směrnic má přednost propadající černá. A už jenom to, že bílí se smějí nazývat bílí a černí se nesmějí nazývat černí vybuzuje právě u některých jedinců nenávist a možná oprávněnou, takže ti, co za peníze podvodem bojují proti rasismu, sami rasismus provokují.

A ad absurdum u nás by měl nejvyšší soud rozhodnout

Je větší urážka opice, nebo vůl?  Podle evolučního vývojového žebříčku Darwinovy teorie je na vyšším stupni opice proto volovi. Tudíž když černý či Rom nazve bílého volem, je to daleko rasističtější urážka, než když bílý nazve černocha opicí. A pokud by to soudce popřel,  popřel by celou Darwinovu stupnici evolučního vývoje. Choval by se jako tmář. Absurdní, nebo stupidní? Hlava XXII...

Pozor: toto není obhajoba skutečných rasistických zrůd a fašounů. Toto je namířeno proti civilním strážníkům Bretschneiderům  od Haškova Palivce, zrůdným práskačům STBákům a provokatérům, kteří si z práskání blbostí udělali opět živnost a překrývají těmito pseudokauzami skutečné zločince a gaunery! A pokud toto stupidní obvinění nesrazí soudce ze stolu jako nebetyčnou debilitu a právě naopak zadělá na provokaci ke skutečnému rasismu, můžeme brzo očekávat závažná a skutečná rasistická uskupení jako byli Henlajnovci, nebo ona bílá studentka, vykopnutá ze studií pro bílou barvu kůže!

Proboha, kde hon na čarodějnice skončí?

P.S. Mimochodem, tenkrát s námi do kotle chodil cikán – Sparťan. A nikoho ani ve snu nenapadlo, že je to rasista, když na Semenďáka také pokřikoval  Nás totiž genderové a korektní debility nenapadaly. Byli jsme jedna parta. A to ke sportu patří. Byli jsme asi tenkrát na nižším stupni vývoje...

Fakta zde:

Policie zatkla osm hokejových fanoušků podezřelých z projevů rasismu

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Fanouš
před 4 roky

Rasisti jsou pouze běloši. Nikdo jiný. To ví přece každý cigán.

Janeček
před 4 roky

Mě je to jedno, češi jsou u mě knedlovepři i přes to, že prasata jsou vcelku inteligentní zvířata.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...