Smrt čtyř dívek a pravda je nakonec jinde

To, o čem se spekulovalo o víkendu, je pravda. Beata a její tři kamarádky si šly popovídat s Beatiným chlapcem, který byl na RallyShow Uherský Brod pořadatelem. Několik okamžiků poté všechny dívky smetl závodní speciál a na místě zemřely.

V sobotu při RallyShow Uherský Brod vyhasly životy čtyř mladých dívek. Prakticky hned po tragédii se spekulovalo, že byly v zakázaném prostoru, navíc v místech je údajně nechal jeden z pořadatelů. Objevily se i hlasy, že tím pořadatelem byl přítel Beaty.
 

"Pořadatel, který byl v tom místě, vědomně nechal stát dívky v zakázaném prostoru. Byl to totiž jejich kamarád a dokonce přítel jedné z nich a tak chtěl, aby dívky měly lepší výhled. Stál v tom místě s holkama a nejspíš se vykecávali," napsal na facebook Michal Strejt.  
 

Tyto informace ve čtvrtek potvrdil i deník Právo. Jedná se o jednadvacetiletého mladíka, který po nehodě skončil v nemocnici v Uherském Hradišti. Potvrdil, že dívky k němu skutečně v osudný moment přišly na kus řeči. Policie nyní musí objasnit, zda se mladík dostatečně věnoval pořadatelské službě a nemohl tragédii svým jednáním předejít.  

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Honza
před 4 roky

Jasně - vina se musí svést na bezbranného. Proti klanu mafiánských advokátů nemá obyčejný člověk šanci. Když Bartončíkovi neví co s financema (za obhajobu grázlů) i roupama co dělat, at si pronajmou závodní okruh v Mostě a předváděj se mezi svými VIP. At jdou do .... a neotravujou- nevraždí zbytečně obyčejný plebs.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...