Schwarzenberg je lhář a podvodník

Kdo trochu umí nahlédnout pod pokličku politického dění, nemůže mu uniknout několik závažných postřehů!

Kdo se staví za jeho blahorodí a jak kampaň funguje!

V den prvních voleb prakticky všechny informační zdroje v německých rukách na titulních stránkách inzerovali Schwarzenberga včetně Čt a to ho katapultovalo na druhé místo. Jakým právem zahraniční centrály ovlivňují české volby? Proč otevřeně neřeknou: zrušte volby, my poroučíme polorakušana instalovat na prezidentské místo, aby nám nedělal problémy a odhlasoval jako prezident vše, co mu poručíme?

Proč se od této špíny nedistancuje?

Kdo se tak vehementně u nás snaží, aby byl zvolen Schwarzenberg a nikdo jiný? Stačí si přečíst články Palaty, o kterém každý ví, že je přímo s Bruselem propojen. Ze stejných pramenů jsou konstrukce, jak Klaus instaluje na Hrad Zemana, který mu prý potom popustí své místo... Pokud se podíváte na Čt podrobněji, stále tam jsou obrázky s knížetem, čemuž se oficiálně říká skrytá reklama. A zatímco na Zemana se vytahují skutečné i neskutečné podrazy, kníže je nonstop brán jako bodrý, hodný děda, který ani stéblo nepoloží na cestu  bruselským normalizátorům!

Nikoliv exces s Benešem, Schwarzenberg celá léta odmítá češství, Jiráska, napadá nás jako nacionalisty

To lze dohledat. Jeho nenávist k těm, co se hlásí k češství a nikoliv k europanství je přímo učebnicová a když Klaus chtěl, aby EU potvrdilo dekrety, tento zaprodanec to na půdě Bruselu vehementně odmítal! A tato špína je neuvěřitelná!

Kdo je přilepený na penězovod do Bruselu a zpět Zemana ostře odmítá

Různí herci, kejklíři, Svěrákové, Havlovi přátelé, správci operačních programů a dotačních titulů, feministky a mladí studenti. Že je ta poslední podpora zajímavá?

Vůbec ne. Stačí se zajít podívat na jakoukoliv školu především humanitního zaměření a zeptat se, co budou dělat po škole. Unisono zní: půjdeme na praxi do Bruselu a zkusíme tam zůstat u dobřě placené práce. A doživotní důchod i po čtyřech létech....

Jistě, špinavost některých akcí Zemana si nezadá. Bamberg a další žalují včetně keynesiánského zadlužení tohoto státu. Jenomže když si v hlavě srovnáme, jaké má prezident pravomoci a co kdo z nich celý život dělá, je jasno.

Kníže je lhář, který vždy před Českou republikou podporoval jeho zájmy, které má rozprostřeny v několika státech. Nic víc, nic míň. A když se k tomu připočtou Sudetští Němci, německá propagace a způsob pokusu jeho dosažení na Hrad, aby nedělal nikdo v České republice problémy, není u voleb co řešit.

Kníže je podvodník a lhář! Jeho Česká republika vůbec nezajímá. Dává naprostou přednost EU! Stačí se podívat, co dlouhodobě říká a dělá. A není nutné si něco vymýšlet. To má být český prezident?

P.S. Všimli jste si, že Kmenta opět vytáhl "Krakatici", kterou nikdo nesmí projednávat, natož soudit a nikdo nikdy nemohl dokázat, co je tam pravé a co vymyšlené? A náhodně zase jenom proti Zemanovi....

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Alen
před 4 roky

Kdybyste tady měl pane Pokorný SW aplikaci s možností známkování článku jako ve škole, dostal byste ode mne jedničku s hvězdičkou a ještě třikrát podtrženou :-))). JJ.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...