Amnestie Klause, aneb když jako krysy vylézají z děr!

Tak Klaus je zločinec. Hrdinové sundávají obrazy. Zaorálek, Gazdík, Láska, Marvanová, Dernerová a i soudruzi učitelé  a ředitelé škol zaveleli k boji. Horáková musí viset! Král je mrtev, ať žije král....

Kolik krys po válce vylezlo z děr a žádaly metály za boj proti fašistům.

Kolik krys po roce 1989 vylezlo z děr, zahodilo rudé knížky a stalo se disidenty!

 A kolik krys vylezlo z děr, když Václav Klaus po sisyfovském boji se zkostnatělou, polokomunistickou organizací zvanou justice a s aktem amnestie s neprávem souzenými a šikanovanými děsivou justiční mašinérií osvobodil i desítky lumpů, kteří se vešli do této amnestie?

Kde byli jako krysy zalezlí, když babička přišla zrůdnou exekucí o dům, či staří manželé vydíráním o celý byt i s úsporami? Jenom krčili rameny! A opět zalezli do krysích děr! My nic, to dědoušek a babča jsou na vině. My jsme ti poctiví a babička se neměla nechat okrást! Kde byli jako krysy zalezlí, když v Ústeckém kraji i křivě obvinění na očistu a nápravu křivdy čekají čtyřikrát déle než v jiném kraji,  polomrtvá Brožová – údajně nejvyšší ze soudců, pláče, že soudci jí nechtějí v tomto kraji soudit a tak si musí obvinění i ti neprávem počkat nekonečně dlouho, zatímco jejich rodiny jsou šikanovány a život jim skončil?

Co je to za zrůdný systém a kde byli jako krysy zalezlí všichni moralisté, když se jednalo o těžký boj s dennodenní útrpností „malých“ občanů, zatímco bohoroví soudci z lidu a imitace senátorů jenom nad tímto zoufalstvím pokrčovali rameny? Kde byla jejich tehdejší oběť? Šli si lehat před domy šikanovaných a okrádaných občanů na jejich obranu?

 Kde byli ti hrdinové sundavači obrazů, když Václav Klaus těžce jako jediná opora bojoval za nejchudší lid, odvolával Brožovou a byl justicí dehonestován? To byli všichni jako krysy v děrách, aby okamžitě jako po válce vylezli z děr a tvářili se jako hrdinové bezbranných? Kde byl Gazdík a Zaorálek, když exekutoři likvidovali i slušné a poctivé stařečky, kolik si nahrabala Marvanová na poplatcích za služby, které za deset patnáct let nedokázala dostat do finále?

 Kde byli zákonodárci, když údajná banda zločinců se schovávala za vymyšlené lékařské zprávy a Wagnerová lékaře ještě obhajovala, že na to mají právo, takže se zločinci (údajní) mohou donekonečna vyhýbat soudům a smějí se z tenisových kurtů a sportovních arén?

Jediný Klaus si pálil prsty a orodoval proti justici, zatímco ostatní s politováním zalézali do krysích děr. Zákonodárci, starostové, co mají zákonodárnou iniciativu, soudruzi ředitelé, kteří o tom měli přednášet dětem, socialističtí ale i nezařazení hejtmani a senátoři! Zbaběle byli v krysích dírách, když nejneschopnější Iva Brožová z málem smrtelného lože byla rehabilitována, přestože toto je hlavně její zásluha! A její předchůdkyně Wagnerové! Ty měly bít na poplach, ty měli ječet a řvát, jak jsou bezbranní okrádáni!

Toto je skutečná lidská spodina! Nikoliv námezný lid!

Václave Klausi, jako (zatím) jeden z mála stojím opět při Vás. Stydím se za ty z děr, ale především za ty slušné, poctivé, kteří jsou masakrováni

Jsem obyčejný občan, který léta odmítal bolševickou lůzu a s touto novodobou vrchností, duševně však spodinou a imitací politiků nemám nic společného! Promiňte, víc nemohu udělat. I když jsem si vědom, že s neprávem obviněnými se na svobodu dostali i nenapravitelní „zloději kovů“!

P.S. Předem, abych nebyl nařčen z urážek, se omlouvám za slovo krysy, ale duch, duch nespravedlnosti zůstává stejný! A perlička na závěr: jak je možné, že po akci „Čisté ruce strany socialistické“ někdo tvrdí, že se začínají vyšetřovat v roce 2013 korupční kauzy z let 1990...?

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...