Aby ťa ragovina zožrala, sviňa bilá, chuj dojebany

Noční jízda, poloprázdná tramvaj. Nastoupí dvě cikánky a jeden cikán. Na předním dvojsedadle seděl mladík s koženou, hranatou taškou, evidentně "unavený", opřený o sklo.

Tahni do pi.., ty sviňa bila, copak ho chcu vojebať, chuj dojebany, čopak ho buďěm mr..ť, aby ťa ragovina zožrala, sviňa bilá, chuj dojebany, stakato v rychlosti kulometu až do stanice Albertov pod Vyšehradem.

Co se vlastně stalo? Policejní mluvou:

V Nuslích opět v nočních hodinách operuje skupina romských kapesních zlodějů (zlodějek), krytých svými ochránci. Buď udělají tlačenici a využijí zmatku, nebo v nočních hodinách obírají cestující, kteří jsou většinou unavení prací, nebo alkoholem a vracející se domů. V inkriminovanou noc nastoupily dvě cikánky a jeden cikán do tramvaje číslo 54 na nám. Bří synků. Jedna okamžitě přisedla ke spícímu mladému muži na dvojsedadle, ruku přehodila přes opěradlo za mladíkem, aby nebylo ze zadních sedadel vidět, co se tam děje. Upoutala ji kožená, hranatá taška na dokumenty a cennosti.

V tichosti jsem si přesedl od svých přátel a usedl na dvousedadlo za ně. V okamžiku, kdy si mě všimla, vytryskl gejzír nadávek. Přestože jsem neřekl ani slovo a jakoby se díval ven, proud urážek na svině bílé byl neuvěřitelný. Řev na celou noční  tramvaj, jako by ji někdo chtěl zabít. Ano, těžce jsem jí ublížil. Přerušil jsem jim pracovní činnost tím, že jsem si za mladíka sedl. Výdělek z této akce byl nulový. Na další stanici cikán a obě cikánky vystoupily, hrozily pěstí a sprosté nadávky za tramvají jenom pršely. Třetina tramvaje jenom zírala.V jejích očích jsem byl bílý zločinec, protože ona chtěla a má nárok na obsah jeho tašky a peněženky a já jí v tom svojí přítomností zabránil......

Nevím, co by se stalo v opačném případě, kdyby někdo z majoritní společnosti tyto výlevy použil proti cikánské menšině. Navíc s loupežným podtextem.

A najdou se tací, kteří se této společnosti zastávají. Nebo podobné, jako jsou agresivní bezdomovci (nikoliv jenom klasičtí, ti nevadí) a které obdivuje pan Frištenský. A chce od Prahy odškodnění. Není to zvrácené?

Samozřejmě jsem požádal o zvýšený dohled místní hlídky, protože tyto zkušenosti jsou za čtrnáct dní už po čtvrté.

A jak vidno, je to všude. Ale viníkem je vždy policista, nebo majoritní občan...

 

Jak se pohybují informace o podobných necitlivostech?

Ano, připojuji se: prasecké osočení televizí Novou v podobné záležitosti by nemělo být bez potrestání! Sestříhané a svinské! Prezident Zeman má o Nově pravdu! Toto je autentické, takto to popsala Nova:

Žena neměla psa na vodítku a zapomněla doma občanku. Reakce strážníka? Srazil ji na zem a převrátil kočárek, ze kterého vypadlo miminko.  A skutečnost?

Převrátila si ho sama, tvrdí strážník, který vyklopil matce dítě z kočárku

 

Z blogu na Idnes a celý záznam, byť komentář je asi od jejích přátel. Prý zoufalá matka. Jenomže krýt se za dítě? To udělá dobytek, nikoliv matka. Ti policisté ji nešli znásilnit. Pouze každý z nás musí dodržet jasná pravidla. Jako my, muži a bílí, nesmíme utíkat, když nás policie legitimuje!! A proč Nova netitulkuje to, co ona poctivá "maminka" říká?

Brutální napadení spořádané občanky městskou policií

Kde mají slušní a poctiví dovolání?

 

 

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Tomáš Vandas
před 4 roky

Ou jé, vždyť bůčci kradou 100x víc než cikáni... Soudek, Junek, Kožený, Tykač, Krejčíř, Berka, Dienstl, Charouz, Železný, Koláček, Stehlík a další knedlovepři se nezdržovali čórováním peněženek, ale šli na to hezky ve velkém. Takže už, prosím, někdo vykopejte parazitické Čechy z EU do jejich zemičky, třeba tasserem, protože to etnikum umí akorát krást a kopat do kotníku.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...