Jaký mají podíl Tejc, Bublan, Sobotka a Zaorálek na likvidaci ÚSTR?

Tato čtyři jména se objevují v pozadí celé poslední aféry. Ale co je daleko podezřelejší?

Vyšetřování by se mělo ubírat přes tyto čtyři osoby. A tam lze možná najít klíč k tomuto bolševickému převratu, tam je pravděpodobně klíč k celé eskalaci napětí a excesů v politice.

Co je prokazatelné

Přibližně před dvěma léty vznikla uvnitř ČSSD skupina pod vedením Tejce, Bublana a zprostředkovaně Zaorálka, která měla vyhledávat kauzy ODS a zveřejňovat. Po dotazech novinářů se nejdříve hledalo vysvětlení, aby následně bylo řečeno, že je to skupina, která připravuje budoucího ministra vnitra a stáhla se do ústraní.

A faktem je, že od této chvíle se rozjel kolotoč nepřetržitých žalob "z veřejnosti" na členy ODS. Nikoliv ty oficiální jako na Nováka a další skutečné kriminálníky, ale kolotoč stálých žalob, kdy se žaloby podaly, zveřejnily se okamžitě na brífinku, veřejnost se zhnusila a za pár týdnů..

Za pár týdnů odloženo jako nesmysl. Mezitím už byly podány další žaloby či obvinění na brífincích a tak to běží nepřetržitě od onoho založení v čele samozřejmě s předsedou ČSSD!

Tejc, Bublan, Sobotka a Zaorálek

to jsou jména prodloužené ruky destabilizace. A podívejme se, jak to je provázané dál. Kde pracují mladí Uhlové, jak jsou napojeni na Dientsbiera, jak to funguje. U každé kauzy jsou včetně žaloby na Václava Klause, figurují u jednotlivých žalob na členy ODS a vždy se diví ve státní ČT, že se to politizuje a členové ODS se zlobí.

Jak je možné, že protestují a odcházejí kapacity a Jelínkové nastupují? Evidentní podporovatelé bolševismu. Je skutečně nová předsedkyně bez vzdělání  s Jelínkem větší kapacita, než mezinárodně známí "Stehlíci"?

Mělo by nastat veřejné vyšetřovaní těchto sedmi, osmi lidí v čele s "Petruškou Šustrovou" a pokud se zjistí skutečný politický puč, mělo by to skončit žalobou na tyto osoby! A hlavně potrestáním a doživotním (zákazem práce veřejné). To jsou skutečné vlastizrady. Proto se odvedla pozornost na Klause, zatímco se připravoval tento puč!

A lidé zase nalítli..

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Petr Pokorný
před 4 roky

Ano, pane Janský, souhlasím a je zajímavé, že i nepřátelé ODS začali být ve střehu. Třeba Urban...

Pepa
před 4 roky

Vypadá, že Šustrová šlápla do hovna

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...