Šestnáctiletý cikán z Duchcova: byli jsme ožralí

 

Je zvláštní, že sdělovací prostředky si všímají rasismu, který prý údajně cikány provokuje. A vůbec se nepozastaví nad výroky, které se veřejně řeknou a jsou pravdivé.

Byli jsme ožralí a přehnali jsme to,  říká šestnáctiletý cikán, který útočil s klackem. Čekám dítě a mám domácí vězení od rodičů....?

Jak je možné, že u majority tyto skupiny jsou okamžitě kontaktovány sociálními pracovníky a tady šesnáctiletý, protože byl ožralý a čeká dítě, to dokopáním bíle ženy „trošičku“ přehnal...

Takže ožralá banda cikánů se vrhá na manžele a brutálně dokope a zmlátí tyčí ženu, která si dovolí rasisticky jít na ulici domů s manželem. Kde berou tyto bandy peníze na alkohol, když nemají na výchovu dětí, když nemají na bydlení a když každý z nich má minimálně jeden mobil? Nejhorší na tom je, že ti, co mají strach a bojí se těchto tlup, jsou nazýváni rasisty a ti, co jsou skutečnými rasisty, mají být státem chráněni. A přitom jsem nikdy nezažil, že by byl napaden cikán, co ráno jede do práce, nebo černoši (kterých je u nás už docela dost po krizi ve Španělsku) jdoucí za svým zaměstnáním. Prakticky vždy se jedná o tlupy, které si vyhlídnou samostatné občany, jdoucí v noci domů a scénář je vždy tentýž. Sami sebe vyhecují, že je bílý, tudíž gadžo, který je okrádá, tudíž musí dostat nakládačku, případně si od něj vzít to, co má v kapsách. Náhodně do nich strčí či prý je urazí tím, že jim na slušnou otázku a žádost o cigaretu ten bílý rasisticky nevyhoví.

Jistě, i mezi majoritou se najdou takovéto tlupy. Ale když se před léty z hrůzou zjistilo, jaký je mezi tím poměr, nastal přísný zákaz jakékoliv statistiky uvádět pod hrozbou rasistického trestu!

A nebudeme si nalhávat: hlavními viníky, že se to v České republice takto zvrátilo, byli Václav Havel a Michal Kocáb s Petrem Uhlem v Matiční ulici, kdy bezbranné důchodce nechali napospas těmto hordám a naopak dokonce je obvinili, že zdí, kterou se chtěli ubránit, rozdělili rasisticky společnost. A tato prvotní špína byla impulsem k zvrácenostem, kdy zloděj se nazývá postiženým a postižený rasistou, protože svůj majetek brání!

 

A říkat, že bílí kradou více? To přece nemá souvislost. Zde se jedná o osobní násilí, o osobní ataky a každodenní strach a hrůzu! To nemá nic společného s množstvím ukradených peněz, ale s mačetovými útoky a obavami o vlastní život. Když někdo ukradne veřejné zábradlí, nebo hroby v Terezíně, přivádí to sice člověka k zuřivosti, ale hrůza a strach to není.

Ti, co dostali dotace a slíbili, že problém nepřizpůsobivých vyřeší, by měli dotace vrátit a být potrestáni. Neznali řešení, ale peníze sebrali, že pane Kocábe!

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
sovět
před 3 roky

Proboha živého,co furt nadáváte na cikány,že jsou mravně zkažení!!!!! Co jste to provedli vy češi?, když Hitler stál před vašimi branami? Bez jediného výstřelu jste opustili pohraniční bunkry-nejlepší bunkry v Evropě,a pustili jste s hajlováním vašich špinavých ruk Hitlera i s jeho smečkou do vaší země!!! A aby jste se tomu satanovi zalíbily,začaly jste horentně poněmčovat svoje jména a příjmení..Své dospívající ratolesti jste příhlásili do Hitlerjugend,a namísto vaši lásky k Vlasti,jste hajlovali pro třetí říši..ChCete vědět kolikm vád bylo? Statistika uvádí že plných 70% ČESKÉ POPULACE !
kOLIK VAŠICH KOLABORANTŮ S NĚMCI BYLO,KOLIK ZRÁDCŮ A VŠIVÁKU,KDY JSTE SE UDÁVALI NAVZÁJEM,TAKÉ KVŮLI POSLECHU RÁDIA,TAK TO UŽ SI NEVZPOMÍNÁTE,A JENOM NADÁVÁTE NA CIKÁNY? vAŠI LIDÉ DENNĚ SNAD NEPÁCHAJÍ BESTIÁLNÍ ZLOČINY? Jste snad slepí?
Po válce jste šupem skočili jiné mocnosti do zadku,a to Sovětům,pak jste je proklely kvůli Srpnovému slunci, následně jste skočili Američanům do prdele,a potom asi skočíte rovnou po hlavě do prdele číňanům!!!! Tak jaká je ta vaše morální a mravní páteř?Romové za celou svoji existenci starobylou nikdy neměli vojsko své ani armádu..Nikdy neokupovali žádnou jinou zemi a také nikdy nikoho nebrali do otroctví...protože jsou a byly mírumilovní..Tak toto je skutečná mravní a morální vyspělost !!!!.Zlu jste je teprve naučili vy!!! Ale přiznat to nedokážete,protože jste od porážky u Bílé Hory,kde jste se navzájem zradily, mravně a morálně zpustly !!!!!!!!!!!!

Eduard
před 3 roky

Každý nadává na komouše. Já na ně nadával taky. Ale cikáni museli makat a když nemakali, tak je zavřeli. A když je zavřeli, tak museli makat v kriminále, aby si na něj vydělali. Teď choděj namachrovaný, v drahejch hadrech, vyžraný jak prasata , každej plno harantů. Mají kde bydlet. Proč by neměli, stát jim to přece platí! Mají co žrát, proč by neměli, stát jim to platí! Ještě jsem neviděl cikána bezdomovce.
Všechno dostávají zadarmo. Žádnej makat nebude, protože je buď invalida, nebo na mateřský. Mě už je 56 let. Celý život tvrdě makám, čeká mě výměna opotřebeného kolenního kloubu , mám operovanou páteř, vysoký tlak a cukrovku. Píchají mi do páteře injekce proti bolesti. Denně musím žrát hrst prášků. Myslíte že mi dali invalidní důchod? Prý na něj nemám dle jejich přiblblejch tabulek nárok. Jakýpak tabulky mají na cikány, když oni nárok mají a nikdy nemakali? Z čeho se jim ten jejich důvod vypočítává?
Obyčejný člověk se musí co otáčet aby uživil rodinu, aby měl kde bydlet. Má strach o práci, protože když by o ní přišel, tak by neměl na nájem a skončil by jak bezdomovec. Tyto starosti naši chránění spoluobčané nemají.
Proč v jiných státech s nima nemají problémy? Protože se s nima neserou !!!!!

profesor
před 3 roky

Vážený,plně sdílím s vámi vaše těžké, až nesnesitelné břímě obav a námitek..Avšak zřejmě vám unikla jedna důležitá skutečnost,že dle iurisdikačního zákona o začlenění romského etnika do sounáležitosti majoritního celku ČR, se de-facto i de-iure nejedná o romy jakožto cizí státní příslušníky, ale o právoplatné Čechy - romského původu..O jakých proboha cikánech to mluvíte,používáte bezmocně pouze hanlivou nadávku a neuvědomujete si,že Romové mají zákonem a dle ústavy přidělený statut českého občanství a národnosti české..Víte co to znamená? Znamená to,že s nimi nemůžete zatočit tak jak by se vám to líbilo,na to nezapomeňte,jelikož jsou to vaši právoplatní spoluobčané,kteří jsou národností české..Chápete to?,pakliže nikoli,prostudujte si oficélium ohledně včlenění Romského etnika do statutu české majoritní společnosti,z tohoto laskavě vycházejte,a poté,následně můžete dělat inteligentního !!!!!!!, Já jakožto čech romského původu,jsem si toto laskavě prostudoval....než začnete nadávat na cikány,uvědomte si laskavě,že jsou to de-facto rodilí češi-romského původu,a to ať se vám to líbí,či nikoli,nebo a´t již souhlasíte,či nikoli...

major
před 3 roky

Vážení ,pokud nechápete souvislosti,rád vám je ozřejmým,ikdyž z vašeho pohledu jsem jenom cikán...Za vlády komunistické éry,bylo svobodné kočování Romů zákonem zakázáno,a Romské etnikum bylo tak násilným způsobem začleněno do majoritního celku tehdejší ČSSR. AVŠAK DLE JURISDIKČNÍHO ZÁKONA O ZAČLENĚNÍ ETNIKA DO MAJOR. SPOLEČNOSTI,BYLO VŠEM ROMŮM TAKTO PŘIZNÁNO OFICIÉLUM ČESKÉ STÁTNÍ PŘÍSLUŠNOSTI A TO DOKONCE S NÁRODNOSTI ČESKOU,DUPLIKOVANOU NA ÚŘEDNÍM CÁRU SOCIALISTICKÉ OBČANKY..V tomto ohledu se Romové stali zákonnými právoplatnými Čechy romského původu..Chápete to nebo ne? Nyní se jedná o rodilé Čechy s etnickým romským původem..Dle celosvětového měřítka jsou jakékoliv represe vůči takto začleněnému etniku do sounáležitosti majoritního společenství okamžitě odsuzovány celospolečenským řádem,a vůči takovéto zemi zaváděny různé postihy,včetně embarg..Takže jestliže chcete nadobro rozbít křehkou demokracii v ČR vašimi zkurvenými fašounskými represemi vůči českým Romům,tak jednejte jak umíte,ale my uděláme jinou kvalitu..Prostřednictvím všech krajských a městských orgánů romských komunit, vyšleme terénní romské pracovníky do všech romských rodin,a přesvědčíme je,o volebním hlasu pro Komunisty,protože komunisté už si dokážou poradit s holými lebkami i s fašistickou dělnickou stranou..Budeme jednat nenásilnou cestou,formou volebních preferencí pro KSČM..s pozdravem váš český občan romského původu...

Eduard
před 3 roky

Podívej, ty Rome. Mě nikdy cikáni nevadili, dokonce jsem měl v dětství i pár cikánských kamarádů.
Ale to, co se děje dnes, to nemá obdoby. Tady se oháníte zkurvenými fašouny. S těma nesouhlasí nikdo. Ale chování některých ( většin) cikánů se nelíbí nikomu. A jestliže se vám stýská po kočování, tak kočujte. V některých státech si pořizují karavany a jezdí po světě.

I.Q.
před 3 roky

Podívej, ty hloupý Čechu Eduarde, co tady vykládáš o lítosti nad ztrátou možnosti kočování..Jsi vážně tak debilní a nevzdělaný ?, že plácáš aby Romové,když se jim to nelíbí šli znovu kočovat? Kde žiješ ty primitive ?! Může snad občan ČR, který je právoplatný rodilý Čech romského původu,začít kočovat tak,jako v dřívější době? Jsi snad nemocný,že takto přemýšlíš? Něco jiného je si pořídit karavan a jezdit po světě v rámci turistického ruchu,a něco jiného je kočovat po světě bez identifikace svého národnostního celku,tedy bez státní příslušnosti k té či oné zemi..Mluví z tebe pouze nenávist a zloba a bezmocná pitomost nevzdělaná...!!!

Hawliss
před 3 roky

máte naprostou pravdu lepší by bylo na cikány rovnou pořádat hony jako před sto lety , a v Británii se cikánům vyhradily místa za většinou měst kde si můžou zaparkovat svoje karavany nebo maringotky nebo čim to jezdí a pak zase táhnout dál takže jestli chcete tak svojí občanku spalte a můžete si jít tam kde je tráva zelenější , stejně nemáte žádnou národnostní identitu a pokud jste si nedokázali zvyknou za 50 let kdy vás komunisti nastěhovali do paneláků že existuje něco takového jako noční klid nebo že z kohoutku teče voda tak by vám měli asi i odebrat status homo sapiens sapiens protože tohle pochopí i šimpanz

Michal
před 3 roky

V naší republice prokazatelně neexistuje bílá rodina, která by byla schopna vyrazit ze státu tolik peněz jako cikáni. Statistiky o tom nesmí být nikde zveřejněny, protože by to vypadalo rasisticky. Jsou mezi nimi i normálně přemýšlející jedinci, ale 99% cikánů jsou nehorázné pijavice na našem krku. Ideální stav by asi nastal, kdyby se dokázalo najít území pro jejich samostatný stát, tam ty šmejdy vypakovat a do zbytku světa by měli vstup jen na přísná víza. Ať se tam mezi sebou sežerou. Jen pro doplnění: mám několik kamarádů ze všech možných koutů světa, všech možných barev, ale nikdo z nich nemá tak zvrácenou mentalitu jako cikáni. U nich nejde o problém s barvou pleti, ta je většině lidem lhostejná, ale o problém v duši. A u nich je dle mého názoru neléčitelný.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...