Xenofobní, rasistická a fašounská společnost má v čele Pospíšila

 

Také jste si všimli této záhady? Pospíšil, člen kmotrovské (údajně) ODS, gay a vede v této společnosti žebříček popularity! Není to zvrácenost? Nestaví to vše na hlavu?

  Jiří Pospíšil1

Přestože tyto žebříčky nejsou až tak vypovídající, jedno se s naprostou jistotou nedá zapřít. Bývalý ministr a člen ODS prostě nenáviděný není. A to i přesto, že byl ve vládě, včetně jeho osobního zaměření. A stejně jako populární zpěvačka Aneta Langerová.

Anomálie, nebo to o něčem vypovídá?

Nikoliv, je to naprosto prosté a logické. Lidé v České republice jsou víc než tolerantní. Jenomže každá provokace a každé násilí má své meze. Mnoho nás má přátele gaye, či lesbičky. (Dokonce i Romy). Prostě to k přírodě patří a ani příroda to netrestá. Pouze neumožní těmto jedincům rozmnožování. Mysliveckou latinou se říká, že slabší kusy odpadají, aby silní jedinci zachovali svůj rod. Je to smutný úděl přírody a každý z nich se ptá: proč já? Ale změnit přírodu neumíme.

A pak tady máme lidi zvrácené, skutečně úchylné 

 Jaký je to nebetyčný rozdíl mezi nimi a Putnou, mezi úchyly v Prague Pride, líbající se ve slipech a dělající obscéní gesta na veřejnosti, ze kterých je normálním lidem na zvracení? Když se polonazí naolejovaní vousatí úchylové stejného pohlaví producírují po městě? Naprostý opak lidí, jako je  Pospíšil či Aneta Langerová, kteří asi tento úděl složitě nesou, ale společnost si jich váží a určitě se bezcenně a zbytečně necítí. A společnost je za to umí ocenit. Často víc, než lidé narození jako zdánlivě normální, ale duševně zrůdní.

A stejně je to s Romy. Naše společnost (píši o společnosti, nikoliv o stupidních skutečných fašistech) umí rozlišit, jestli to je Rom, jdoucí do práce, nebo tlupa nepřizpůsobivých gaunerů, neštítících se ničeho. Bohužel tyto tlupy převažují nad těmi slušnými Romy a státní orgány se bojí ukázat, kdo je ten gauner a kdo slušný. Tím se stane, že jsou všichni házeni do jednoho pytle! Dokonce to došlo v Evropské unii tak daleko, že hordy cikánů jsou nepřetržitě ozbrojeni mačetami, kudlami a pálkami, zatímco majoritní společnost má strach si něco nosit, aby nebyla osočena z rasismu. A tato zvrácenost nevzniká u normálních lidí. Do toho jsou tlačeni různými pseudohumánními pozitivními diskriminacemi, až to došlo tak daleko, že ony tlupy jen tak ze zábavy dokopají ženy i muže jdoucí samostatně po ulicích a bojí se bránit, aby nebyli ještě potrestáni.

Samozřejmě tuto zvrácenost pak dává kdekoliv dav veřejně najevo. To není dav fašistů a nácků. To je dav, který se bojí a žádá potrestání agresorů. A že si tito slušní lidé najmou někoho, kdo jde v čele bez bázně? Když je stát neochrání a policajti se raději zamknou na služebně, tak hledají zastání jinde. Do války jde vždy v první řadě lump, protože slušný třasořitka se pokaždé při zadupání roztřese.

Ano, Pospíšilové a Anety Langerové nám jdou příkladem a jejich integrita nám nevadí. Prostě žijí normálně a co je komu do toho, co cítí a ke komu co cítí. A jak je vidět, naše společnost tyto nuance narozdíl od státu umí rozlišit. Popularita pana Pospíšila je toho příkladem.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...