Šestnáctiletý cikán z Duchcova: byli jsme ožralí

 

Je zvláštní, že sdělovací prostředky si všímají rasismu, který prý údajně cikány provokuje. A vůbec se nepozastaví nad výroky, které se veřejně řeknou a jsou pravdivé.

Byli jsme ožralí a přehnali jsme to,  říká šestnáctiletý cikán, který útočil s klackem. Čekám dítě a mám domácí vězení od rodičů....?

Jak je možné, že u majority tyto skupiny jsou okamžitě kontaktovány sociálními pracovníky a tady šesnáctiletý, protože byl ožralý a čeká dítě, to dokopáním bíle ženy „trošičku“ přehnal...

Takže ožralá banda cikánů se vrhá na manžele a brutálně dokope a zmlátí tyčí ženu, která si dovolí rasisticky jít na ulici domů s manželem. Kde berou tyto bandy peníze na alkohol, když nemají na výchovu dětí, když nemají na bydlení a když každý z nich má minimálně jeden mobil? Nejhorší na tom je, že ti, co mají strach a bojí se těchto tlup, jsou nazýváni rasisty a ti, co jsou skutečnými rasisty, mají být státem chráněni. A přitom jsem nikdy nezažil, že by byl napaden cikán, co ráno jede do práce, nebo černoši (kterých je u nás už docela dost po krizi ve Španělsku) jdoucí za svým zaměstnáním. Prakticky vždy se jedná o tlupy, které si vyhlídnou samostatné občany, jdoucí v noci domů a scénář je vždy tentýž. Sami sebe vyhecují, že je bílý, tudíž gadžo, který je okrádá, tudíž musí dostat nakládačku, případně si od něj vzít to, co má v kapsách. Náhodně do nich strčí či prý je urazí tím, že jim na slušnou otázku a žádost o cigaretu ten bílý rasisticky nevyhoví.

Jistě, i mezi majoritou se najdou takovéto tlupy. Ale když se před léty z hrůzou zjistilo, jaký je mezi tím poměr, nastal přísný zákaz jakékoliv statistiky uvádět pod hrozbou rasistického trestu!

A nebudeme si nalhávat: hlavními viníky, že se to v České republice takto zvrátilo, byli Václav Havel a Michal Kocáb s Petrem Uhlem v Matiční ulici, kdy bezbranné důchodce nechali napospas těmto hordám a naopak dokonce je obvinili, že zdí, kterou se chtěli ubránit, rozdělili rasisticky společnost. A tato prvotní špína byla impulsem k zvrácenostem, kdy zloděj se nazývá postiženým a postižený rasistou, protože svůj majetek brání!

 

A říkat, že bílí kradou více? To přece nemá souvislost. Zde se jedná o osobní násilí, o osobní ataky a každodenní strach a hrůzu! To nemá nic společného s množstvím ukradených peněz, ale s mačetovými útoky a obavami o vlastní život. Když někdo ukradne veřejné zábradlí, nebo hroby v Terezíně, přivádí to sice člověka k zuřivosti, ale hrůza a strach to není.

Ti, co dostali dotace a slíbili, že problém nepřizpůsobivých vyřeší, by měli dotace vrátit a být potrestáni. Neznali řešení, ale peníze sebrali, že pane Kocábe!

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Eduard
před 3 roky

Podívej, ty Rome. Mě nikdy cikáni nevadili, dokonce jsem měl v dětství i pár cikánských kamarádů.
Ale to, co se děje dnes, to nemá obdoby. Tady se oháníte zkurvenými fašouny. S těma nesouhlasí nikdo. Ale chování některých ( většin) cikánů se nelíbí nikomu. A jestliže se vám stýská po kočování, tak kočujte. V některých státech si pořizují karavany a jezdí po světě.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...