Šestnáctiletý cikán z Duchcova: byli jsme ožralí

 

Je zvláštní, že sdělovací prostředky si všímají rasismu, který prý údajně cikány provokuje. A vůbec se nepozastaví nad výroky, které se veřejně řeknou a jsou pravdivé.

Byli jsme ožralí a přehnali jsme to,  říká šestnáctiletý cikán, který útočil s klackem. Čekám dítě a mám domácí vězení od rodičů....?

Jak je možné, že u majority tyto skupiny jsou okamžitě kontaktovány sociálními pracovníky a tady šesnáctiletý, protože byl ožralý a čeká dítě, to dokopáním bíle ženy „trošičku“ přehnal...

Takže ožralá banda cikánů se vrhá na manžele a brutálně dokope a zmlátí tyčí ženu, která si dovolí rasisticky jít na ulici domů s manželem. Kde berou tyto bandy peníze na alkohol, když nemají na výchovu dětí, když nemají na bydlení a když každý z nich má minimálně jeden mobil? Nejhorší na tom je, že ti, co mají strach a bojí se těchto tlup, jsou nazýváni rasisty a ti, co jsou skutečnými rasisty, mají být státem chráněni. A přitom jsem nikdy nezažil, že by byl napaden cikán, co ráno jede do práce, nebo černoši (kterých je u nás už docela dost po krizi ve Španělsku) jdoucí za svým zaměstnáním. Prakticky vždy se jedná o tlupy, které si vyhlídnou samostatné občany, jdoucí v noci domů a scénář je vždy tentýž. Sami sebe vyhecují, že je bílý, tudíž gadžo, který je okrádá, tudíž musí dostat nakládačku, případně si od něj vzít to, co má v kapsách. Náhodně do nich strčí či prý je urazí tím, že jim na slušnou otázku a žádost o cigaretu ten bílý rasisticky nevyhoví.

Jistě, i mezi majoritou se najdou takovéto tlupy. Ale když se před léty z hrůzou zjistilo, jaký je mezi tím poměr, nastal přísný zákaz jakékoliv statistiky uvádět pod hrozbou rasistického trestu!

A nebudeme si nalhávat: hlavními viníky, že se to v České republice takto zvrátilo, byli Václav Havel a Michal Kocáb s Petrem Uhlem v Matiční ulici, kdy bezbranné důchodce nechali napospas těmto hordám a naopak dokonce je obvinili, že zdí, kterou se chtěli ubránit, rozdělili rasisticky společnost. A tato prvotní špína byla impulsem k zvrácenostem, kdy zloděj se nazývá postiženým a postižený rasistou, protože svůj majetek brání!

 

A říkat, že bílí kradou více? To přece nemá souvislost. Zde se jedná o osobní násilí, o osobní ataky a každodenní strach a hrůzu! To nemá nic společného s množstvím ukradených peněz, ale s mačetovými útoky a obavami o vlastní život. Když někdo ukradne veřejné zábradlí, nebo hroby v Terezíně, přivádí to sice člověka k zuřivosti, ale hrůza a strach to není.

Ti, co dostali dotace a slíbili, že problém nepřizpůsobivých vyřeší, by měli dotace vrátit a být potrestáni. Neznali řešení, ale peníze sebrali, že pane Kocábe!

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

I.Q.
před 3 roky

Podívej, ty hloupý Čechu Eduarde, co tady vykládáš o lítosti nad ztrátou možnosti kočování..Jsi vážně tak debilní a nevzdělaný ?, že plácáš aby Romové,když se jim to nelíbí šli znovu kočovat? Kde žiješ ty primitive ?! Může snad občan ČR, který je právoplatný rodilý Čech romského původu,začít kočovat tak,jako v dřívější době? Jsi snad nemocný,že takto přemýšlíš? Něco jiného je si pořídit karavan a jezdit po světě v rámci turistického ruchu,a něco jiného je kočovat po světě bez identifikace svého národnostního celku,tedy bez státní příslušnosti k té či oné zemi..Mluví z tebe pouze nenávist a zloba a bezmocná pitomost nevzdělaná...!!!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...