USA doporučují: nepřizpůsobivé nevychovávejte, ale střílejte

 

Jako u nás… Něco je zvrácené, ale dokážeme popsat co? A hlavně, dokážeme se nebo dokonce smíme se stupiditě bránit?

Zatímco v USA bylo zvykem zakydané boty hnojem dávat na stůl, protože kovbojové jsou tam základem, u nás jsme se přezouvali a dodržovali hygienu. I sovětští kozáci se u nás léta divili, že do bytu se chodí v čistotě a hnůj s křuskami a  holínkami se nechává za dveřmi bytu.

Pak přišla nová doba korektní a genderová...

Opět z USA přišla moderní a osvícená myšlenka: děti se nevychovávají, ale rodiče, do škol se nechodí učit, ale pobavit se a kanady patří na školní lavici, nikoliv učební pomůcky. I našim bezdomovcům a nepřizpůsobivým se to zalíbilo. Kor, když sem začaly chodit z USA signály, jak někdo tu nakope učitelovi, tu dá pár facek učitelce, prostě řádná výchova pro život. I u nás tyto skvělé moderní výchovné systémy zapustily kořeny.

Generace odrostly a začaly mít své děti, jejichž předností byla soulož v L.I., mejdáky a bujaré jízdy opilé školní mládeže. A obrovské divení: jak je možné, že dáváme (v západní kultuře) dětem svobodu, trestáme rodiče za výchovu a oni se nám ve škole střílejí, zabíjejí, násilí je stále víc a víc, zatímco Brejvikové v onom strašném Československu potažmo v České republice nejsou a rodiče stále tvrdošíjně a tupě trvají na výchově, přestože jim západní svět vyhrožuje a dokonce maminkám zlobivé dítko, které  plesknou přes zadek, sociálky v zahraničí odebírají.

Přece děti mají mít svobodu i kdyby se povraždily, ale na výchovu jim nesahejte!!

Ale dost ironie: asi nastal čas, abychom se vrátili zase z hlavy na nohy

Čas, aby rodiče začali opět vychovávat děti, aby ten, co krade, byl nazván zlodějem a nikoliv chudákem, aby teplouši a lesby nebyly základem státu, ale slušná rodina (pro tápající muž a žena), aby zrůda rodič nebyl brán jako všeobecný trend, ale byl tvrdě potrestán, protože to není výchova, ale úchylnost a ženy, aby se opět staly ženami a nikoliv opilými a plivajícími monstry, které rodí bezpohlavní křížence v počtu dvojčat ze zkumavky a aby normální muž se stal opět normálním mužem, který je součástí rodiny i tím, že vychovává.

A aby stát, který má tolik mrtvých ve školách, mládež, běžně se zabíjející v kinech a divadlech, nařizoval těm, co toto zatím nemají a výchovu ještě jakž takž udržují a ukočírují, svou verzi. A aby tento zvrácený model nikomu nevnucoval. Jestliže někdo zdevastuje a vybydlí totálně byt, nebo dokonce celý dům, dostává za nic nedělání tisíce a ještě si drze přijde vynutit další byt, aniž by byl potrestán a...

 

USA ve zhruba třicetistránkové zprávě kritizují životní podmínky romské komunity, korupci, přetížení věznic, násilí proti ženám a dětem či antisemitismus.

Připadá mi, že někdo se zbláznil. Lidská práva jsou lidská, protože jsou pro lidi. Všechny lidi. Bez výjimky. Jestliže stát, který dá indiánům místo výchovy v rezervacích herny a drogy, kde vraždy a násilí jsou na denním pořádku, celé městské části jsou vyhrazeny na zločinnost a jejich odnož zabývající se lidskými právy žádá, abychom toto vše zavedli u nás, je něco naprosto zvráceného v mezivládních poslaneckých aktivitách.  

A spící kníže, místo aby rozprášil ambasádu, která lže a obviňuje nevinné, leze po kolenou, i když se nemůže pořádně hýbat!

Co kdyby si američtí kongresmeni nejdříve jeli nadýchat atmosféru jejich doupat, poté přijeli k nám a naučili se to, co se k nám zatím nedostalo: zákaz hromadného zabíjení ve školách a  úřadech a děsivou kriminalitu pubertální mládeže některých skupin obyvatelstva!

Ne, u nás není rasismus. Ale 99% občanů už odmítá říkat šlapkám maminky a děvčátka a těm, co nás sprostě okradou těžce pracující podnikatelé nebo chudinky sociální případy, natož teplým bratřím a sestrám říkat maminka a tatínek, byť jsou stejného, divného pohlaví…

A děsivé poznání: jedna velmoc nám sem implantovala totální nesvobodu a hrůzy, až jsme se dostali do područí druhé, která nám sem zase implantuje totální svobodu a..... Hrůzy.

Fakt to není zvrácenost? Nebo půjdu na úřad a přechýlím se na Petra Pokorná

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Zeolit
před 3 roky

Kalifornie má cca 40 mil obyvatel. Diale, zkuste si udělat anketu u svých známých s otázkou: Jak se jmenuje hl. město tohoto státu!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...