Bandita Sobotka z ČSSD-SMR sprostě lže

 

Podvodník Sobotka ze strany České strany sociálně demokratické-strany mdlého rozumu, hlásá, kdo jak zadlužil naši zem. Lže, jak denní tisk.

 

Politický podvodník, hrdina a vůdce ČSSD-SMR
Politický podvodník, hrdina a vůdce ČSSD-SMR

Pokud by byl v roce 1997 schválen vyrovnaný rozpočet a  rozpočet pro BUDOUCÍ vládu by se musel i tímto rozhodnutím řídit, měla by strana ČSSD-SMR naprostou pravdu. Pokud však mohla tato strana např. zavázat budoucí – Topolánkovu k šíleným mandatorním výdajům, které nelze nazpět snížit (viz soudci a jejich zmražení mezd, snížení důchodů či sociálních dávek apod.), je to sprostá manipulace s naivními a jednoduchými voliči. A legrácky „nevyměňujte strany, ale voliče“ jsou bohužel smutnou pravdou.

Jak by to skutečně mělo být v době neexistence finanční Ústavy a vyrovnaného rozpočtu? 

Absolutní čísla sice hovoří jasně, Kdo nejvíce zadlužil naši zem? Už nám nelžete, zde jsou fakta! ale veřejnosti nemohou nic říct. Stejně jako medián ve mzdách je jediný jasný ukazatel mzdy, tak stejné porovnání musí být v zadlužení. Dám příklad: Bakala se nastěhoval na dva roky do vesničky Modravy na Šumavě. Podle mediánu tam byly průměrné mzdy cca 19000 Kč, ale průměrně tam byla mzda cca 60000 Kč. Prostě Bakalův plat se nerovná desítkám ostatních a jedině medián to zohlední.

Totéž je v době totální krize a recese, což nikdo nevyvrátí a nevím o nikom, kdo by řekl, že za krizi USA a západní Evropy může česká vláda. Takovouto pitomost snad nevysloví ani ČSSD-SMR.

Tudíž jediné spravedlivé ukazatele jsou POROVNÁNÍ zadlužení a především rychlosti zadlužení se státy na stejné úrovni, jako jsme my. A to jsou Řecko, Portugalsko, Kypr, Slovensko, Polsko, Maďarsko, ale troufám si napsat, že můžeme přidat Francii, Španělsko, či Belgii s Holandskem (Nizozemskem). Pouze toto je jasný a relevantní vypovídající způsob, jak hospodaří ta která vláda v tom kterém období.

Nic jiného více vypovídajícího neexistuje!

Ostatní je špína a podvody na jednoduché voliče! A každý z nás si tato porovnání může najít!!

P.S. Ano, tentokrát píši, jak mi ústa narostla. Ale snášet podvody a totální lži včetně manipulace s naivními voliči už nadále odmítám. A právě na výše popsaném si dovolím napsat: je to banda sprostých podvodníků a hajzlů! A i to je důvod, proč se připravuje Videoprojek 5P. Někdo už prostě těmto  manipulacím musí vystavit

Všem podvodům a lžím!
Všem podvodům a lžím!

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...