Výstraha! Bolševická chapadla opět zvyšují svoji sílu – církevní restituce

 

Všichni ti, co dodnes nerozumí, jak se zrůdná KSČ dostala v roce 1948 k moci demokratickou cestou, mohou v přímém přenosu nyní opět pozorovat senát, Ústavní soud a závistivý dav!

 

I mě málem omámil bývalý bolševik a předseda Ústavního soudu Rychetský, když rozčíleně vyhlašoval verdikt, že nakradený majetek se má vrátit po extempore advokáta Věcí veřejných a party kolem komunistů Rujbrové a Zaorálka. A přiznávám, že jeho zuřivost při vyhlašování mi došla, až když jsem se dostal k jeho nálezu před výrokem, že zlodějna, na které se podílel i Rychetský, je správná, protože komunisti mohli krást stejně jako fašistická NSDAP: Neuvěřitelné, že Rychetský a další komunisti drze obhajují kolosální církevní loupež z komunistické doby!

A níže, jak to obhajova!!

 

 

Kádrováci Gajdůšková a Štěch
Kádrováci Gajdůšková a Štěch

Co je však ještě zrůdnějšího?

Senát, ovládaný nenávistnou partou inklinující ke komunistům jako je Štěch a Gajdůšková odborně neprověřuje kandidáty na Ústavní soudce, ale politicky kádruje, jak budou hlasovat v jednotlivostech a tím dostanou či nedostanou právo posuzovat ústavnost různých rozhodnutí!

NEUVĚŘITELNÉ

Obvinění Václava Klause z velezrady bylo kamufláží zastřít skutečnou vlastizradu

Přesně takto přebírali moc v roce a po roce 1948 Urválkové, Čepičkové a dokonce Rychetští, kteří demontáží jednotlivých soudců a politiků, dosazováním loajálních, zastrašováním obviněními z velezrady a vyústěním v politické procesy známé z padesátých let! A co jiného je kolotoč obvinění z velezrad prezidenta,  vlády či premiéra,  prověrky nových soudců na základě umění hlasovat podle pokynů levicového senátu – to vše jsou prvky jak uchopit totálně moc ve státě!

 

Tuto zrůdnost jsme už jednou zažili, Štěchu s Gajdůškovou s Dientsbierem!

Jak je možné, že opět novináři, redaktoři a společnost selhává, jak je možné, že toto zatím skoro nikdo nevidí, byť je to do očí bijící? Budeme slepí a hluší jako v roce 1948, až s hrůzou zjistíme, že už není cesty zpět? A krize může v Evropě lehce davy posunout k fanatické psychóze předválečných let z roku 1939. Není to tak dávno.

 

Ta bolševicko-komunistická nomenklatura už dnes (nejenom u nás) nebojuje přímo. Rozlezla se nejdříve do politických stran ODS, ČSSD,(jako Rychetský), aby posléze obsadila Ústavní soudy, nadnárodní kádrovací funkce jako genderové komise, rasistické komise, korektní komise a mající opět právo strkat rypáky do našeho soukromí a vyhrožovat, kdykoliv nedržíme ústřední linii. A je především zastřešena Bruselem, který je řízen naprosto ideologicky a který drží politiky, vybočující z jednotné linie pod krkem (Třeba Orbána v Maďarsku) .

 

Čtyři ústavní soudci zveřejnili stanoviska, ve kterých nesouhlasí s církevními restitucemi

 

A dokonce se dá vystopovat zázemí těch, co nyní zase drží společnost pod krkem a nebo co dřív byli " u toho" a kteří ostatní obviňují z velezrad, vlastizrad…

Rychetský a Musil – Ústavní soud: komunisti, kteří tvrdě odsuzují církevní restituce

Uhlové

Diensbierové

Štěch, Falbr

Urválkové jako Gajdůšková, která nejenom kádruje, ale dokonce předhazuje davu rozsudky bez soudců

(V praxi třeba totalitní obsazení USTRu a kdo za tím stál…)

A pokud se podíváte mezi celou plejádu „korektních přátel“, jsou to stále titíž: lidé s totalitním a bolševickým myšlením, kteří však z téhož obviňují jiné! Vždy podle přísloví: zloděj křičí, chyťte zloděje!

 

A jedno konkrétní z odůvodnění bývalého komunisty – člena zlodějské a zločinecké partaje KSČ Rychetského: to, že bez mrknutí oka přebírá obrovské a neprokázané obvinění z korupce za stovky miliard (z Rychetského důvodové zprávy)

Poslankyně Kateřina Klasnová: Já bych ráda připomněla, že dle jednacího řádu není nic neobvyklého, když si poslanecký klub vezme pauzu. Dneska jsme tady byli svědky toho, že si několikrát braly pauzu i koaliční kluby pro svoje jednání, kdy nejspíš právě tady pobíhala strana LIDEM se soupisem a s papírem, co chceme za to, že dneska tady budeme hlasovat církevní restituce…..

TOTO NECHÁ BÝVALÝ BOLŠEVIK RYCHETSKÝ BEZ POVŠIMNUTÍ?

 

A přitom jako závažné bere, že opozice si nemohla sníst při práci ani chleba namazaný máslem k svačině

Rychetský

Za velmi závažnou považuji námitku, že samotné hlasování o návrhu zákona, zamítnutého a vráceného Senátem, došlo prokazatelně po té, co předsedající schůze Poslanecké sněmovny vyhlásila přestávku, velká část poslanců opustila jednací sál a měli se vrátit zpět….

Ano, opustila sál, pane bývalý komunisto Rychetský, ale neopustila sněmovnu, pouze se odmítla účastnit hlasování, což jste taktně zamlčel způsobem, jak to komunisti dělali vždy! Nechcete lidem vysvětlit, jaké je vnitřní uspořádání sněmovny? NELŽETE!!!

A Stanjura žádal hlasovat, jestli suchou kůrku chleba musí Klasnová se Zaorálkem a Bártou okamžitě sníst, aby si zachránili život… Což bylo hlasováním zamítnuto!

A o na tomto malém příkladu (závažném a závratném z počtu miliard) je jasně vidět, jak komunisti manipulují s veřejností a jak je pro zrůdné komunisty důležité prokádrování budoucích členů Ústavního soudu, aby se takovýto antikomunistický exces už příště nestal a zůstal v režii Štěcha, Rychetského, Zaorávka a Gajdůškové se soudružkou Rujbrovou !

Dávejme si nyní strašný pozor. Senát už pracuje za hranou demokracie a demontáž svobody je do očí bijící!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...