Ivo Ištvan připravuje zatykač na prezidenta Zemana a exprezidenta Klause

 

Podle Syrovátky a Kmenty z Mf Dnes se Ivo Ištvan nezastaví před ničím a protože tito dva mají možnost neomezeně nahlížet do spisů policie, vědí přesně, jaká je další akce tohoto sekerníka politiků.

Premiér Petr Nečas dal po 18. 9. 2012 slib prostřednictvím Jany Nagyové a Romana Bočka třem poslancům poskytnutí úplatku formou významných postů," uvádí se v policejním usnesení, do kterého nahlédla MF DNES.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/necas-slibil-exposlancum-z-ods-posty-jako-uplatek-fvb-/domaci.aspx?c=A130614_135700_domaci_jav

 

Podle náznaků těchto expertů na politiku Istvan připravuje zatykače za komploty s Kavanem, který naprosto stejným způsobem dostal trafiku v OSN (A každý zná jeho opilecké etudy) dále za to, že připravuje trafiku pro manželku Václava Klause a který to dokonce ani nepopírá, připravuje se obvinění za trafiku Tvrdíka na Letišti Ruzyně (neplést s věznicí) které někdo přejmenoval na Letiště Václava Havla.

Že za tím vším stojí a v Mf Dnes potvrdil sám velký Láska, už dnes všichni víme.  Že spolupracuje s ČSSD se také ví. „Nepoliticky“... Jenomže jde nyní ještě o další příběhy. Je trafika pro loajální občany, kteří se přiživí na politických stranách jako nestraníci? I toto je podle žalobce Ištvána korupce a trestný čin. To znamená, že do toho spadá i například odměna za něco, co pro občana je povinnost ze zákona: peníze, které se vyplatí tomu, kdo práská na druhé. (Michálek a už je senátorem) A i když soud to neprokáže jako věrohodné, už odměna za to, že třeba někdo někoho napráskal, je z kategorie úplatků, tudíž sazba až pět let. A do této pozice se dostala „Antikorupční parta“, kterou zaštítil podnikatel Bernard (podotýkám velmi slušný a poctivý chlap a úspěšný podnikatel.

Jestliže Ivo Ištvan chce všechny tyto osoby dostat do tepláků (a dle zaručených zdrojů kolem Mf Dnes ano), je to drsné a nikdo už si ničím není jistý.

A čuměl jak tydýt...
A čuměl jak tydýt...

 

Jenomže daleko strašnější je, že v demokratickém státě může být sledována celá vláda včetně bezpečnostní rady státu „partou plukovníků“ a může si dělat co chce, obviňovat koho chce a stačí jeden Šlechta a jeden Ištvan, aby padla celá vlády na podkladě domněnek, nebo dokonce jak nevědomky prozradil onen Šlachta: museli jsme najít záminku na proniknutí do vlády a potom už obviňovat bylo snadné...!

Ano, jestli budou obviněni další jako prezident Zeman, bývalý prezident Klaus, Kavan, Špidla za Brusel, Tvrdík za letištní trafiku a další, bude mít naše justice co dělat. A je naprosto nepodstatné, jestli Nagyová svoji sokyni šmírovala, nebo její kamarád, když se zde hraje o celý systém: policejní stát prošpikovaný odposloucháváním a práskáním, nebo se vrátíme k demokracii a svobodě. A nic to nemá společného s tím, že zjistí li se, že Janoušek či Rittig jsou zločinci, patří do tepláků přednostně!

 

Mimochodem jak účelově špinavá  informace může fungovat: oznámili,  kolik peněz našli v sejfech, aniž řekli, komu patří a primitivní lid se domnívá, že jsou to peníze premiéra a Nagyové připravené na korumpování kohokoliv.  Podle mě je to trestní čin manipulace občanů. Možná podle zákona ne, ale lidsky ano. Inu, takto se u plukovníků a státních zástupců dnes pracuje.

Mimochodem, právě na tiskovce bylo jasně dokázáno, jaký je rozdíl mezi zatčením Ratha a této (zatím) frašky. Tam v čase přímo při činu chytli aktéry, zdokumentovali a veřejnost hrubé nastínění dostala okamžitě, zde se hodí veřejnosti pár blábolů z odposlechů a připraví se veřejnost na drama, které je tak tajemné, že se nikomu nesmí prozradit ani náznakem. Tudíž István nic v ruce nemá a sami to přiznali. Vše se prověřuje. Pouze věří, že se „někdo přizná“ a pak už to pojede... Kam?

Na tuto frašku opravdu nějaký soudce naskočí? Co vše se dá nazývat korupcí?

 

Nepřipadá vám to vše jako pitomost, když ti skuteční se smějí ze svých haciend od moře?

 

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

houska
před 3 roky

To co se děje je převrat(potichu) podle scénáře starých komunistických vládců.Učili se to na ruských školách pro vnitřní záležitosti ...Tohle vše přišlo s tím soudruhem alkoholikem kterého si moravsko slezky kraj zvolil za prezidenta.Musíme si uvědomit že to co se nyní děje je návrat k totalitě,ne proto co se vyšetřuje to je v pořádku ale jakým způsobem!!!!!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...