Jako občan žádám pro Ištvana, Šlachtu a Lásku co nejtvrdší trest

 

Už nejsem mladík a zažil jsem mnohé čistky. Zažil jsem strach mezi lidmi a obavy cokoliv veřejně kritizovat. Nejsem hrdina, který byl v prvních řadách. Ale už jenom různé zákazy a šikany za to, že nejsem v KSČ a milicích od bytové otázky až k výjezdu za hranice mi stačily. Pokud si někdo bude myslet, že text je o neuvěřitelně vyloupených sejfech, aniž se ví, komu patří, že to bude o skutečně nesmyslně brutálním zákroku zakuklenců proti Nagyové, i zde se hluboce mýlí. Toto musí vyšetřit a potrestat sama justice. A věřím, že pachatele náležitě ocení. Viz popis pana Vlka staršího na Neviditelném psu a jinde. Ano, toto je pro mě jenom „vedlejší produkt“, jak stupidně nazval Ivo Ištvan zatýkáni pro podezření, aniž věděl, za co.

 

Ale tyto osoby obviňuji z daleko, neskonale daleko horšího zločinu, než je ona monstršaškárna při zatýkání s nádechem děsivosti a zbraní. Je to morální zločin! Pět dní měli na to, aby se národu omluvili, pět dní měli na to, aby národu trapnou anabázi vysvětlili. Svůj čas promeškali. Vyrobené alibi je nepřípustné!

                                                                 

Obviňuji je ze zločinného zmanipulování občanů České republiky

Kde jsou na rozdíl od Ištvana mé důkazy? Všude, všude, kam se podíváte. Všude od hromadných sdělovacích prostředků až po diskuzní fóra internetových servrů. Stačí je jenom projít. Důkazy jsou všude!

Ta morální zločinnost a bahno této skupinky  Ištvangate spočívá v tom, že rozzuřili národ a běsnění mnoha tisíců občanů by bylo schopno po televizním varieté Ištvana  vyjít do ulic a lynčovat. Stamilióny v sejfech a kila zlata na nejvyšší korupci Nagyové a zničení demokracie ve státě. Poplašná zpráva, která se nezakládala na pravdě a dokonce dostala občany do třídní nenávisti.

Podle statistik je až šedesát procent žen rozvedeno. Jsou to skutečně všechny matrace, kobyly, svině, zrůdy, bestie jako ta, která si dovolila mít jednoho muže – premiéra – ráda? Stačí si projít servry od Neviditelného psa až po Idnes,  o dalších diskuzních fórech ani nemluvě. V restauracích lidé berou spravedlnost do svých rukou a nenávidí Nagyovou za ukradené stamilióny k nepříčetnosti! Ale děsivé není to, že spravedlnost chtějí vzít lidé do svých rukou. Ne, v tom to není. To je lidské. Ale do tohoto varu, do pomyšlení na zrůdnou mstu je dovedla čtveřice vystoupením veřejně, bez skrupulí, kdy spojila špinavě několik kauz, aby veřejnost dostala na svou politickou stranu!

Kdo si dovolí říct o své rozvedené ženě, že už je navždy svině, matrace, kobyla, špína jako po jednom projevu Ištvána, Šlachty, Lásky a jejich party? Kdo si dovolí soudit ženu, kdy nikoliv 95% občanů naprosto nic neví, ale dokonce 100%!! Přesto tato parta „plukovníků“ dostala manipulativně veřejnost do takového stavu, že soudce Lynč by nestačil zírat!

Nevím zda právně, ale morálně vás, pánové obviňuji, že jste společnost mystifikovali, chtěli jste vyvolat třídní nenávist vůči jedné skupině obyvatel, aniž jste jim předložili jakýkoliv důkaz o vině a zločinnosti.

Vaše povinnost byla říci ihned po zatčení, zda to byl týdenní úlet oné ženy, nebo tuto činnost prováděla roky za peníze, vaše povinnost byla říci, čí sejfy jste otevřeli a čí bylo zlato a milióny. Nic, mlžili jste a vyvolali ve společnosti nenávist, která se dá dokázat všude v celém státě na všech diskuzních fórech a ve sdělovacích prostředcích včetně ČT24!

Nevím, jestli právně, ale morálně je to větší zločin, než obvinění v politické kauze. Je to morální bahno a hnus. Pro mě zločin na lidských duších.

A přitom veřejnost nemá na stoprocentně ani jednu relevantní informaci mimo novinářských blábolů! Ale už by věšela, lynčovala….

A už vůbec mi nikdo nevymluví, že tato manipulace nebyla úmyslně k rychlému svržení vlády bez důkazů a pouze na nějaké pofiderní obžalobě žárlivosti jedné ženy. Kor, když se do toho zapojí zneuznaní zpravodajcové jako Randák!

Je to zločin proti lidskosti a podněcování k třídní nenávisti manipulací vyřčeného!

A vy čtenáři: skutečně své rozvedené ženě řeknete, že je čubka, svině, matrace, kobyla, protože má ráda jiného, tudíž dnes vás? Tady jste zničili jedné ženě totálně život. Už nikdy se jí nevrátí čest. Co když je nevinná jako Jourová? A vy všichni jste z ní udělali bestii, protože to manipulativně vyslovil Ištván a jeho parta? Vždyť i ty peníze, se kterými se Ištvan zaštiťoval, nebyli její včetně zlata a dnes ani dokonce nevědí,  čí jsou!

Styďte se, je to hnus a špína!

Na koho to za týden hodíte?

Ale nesmíme zapomenout, kdo toto DUŠEVNÍ lynčování bez důkazů vyvolal!

Pane Ištvane, nejsem politik, nikdy jsem nic neukradl. Jsem občan České republiky!

 

P.S. Výše napsané není o trestných činech, o kterých zatím neví ani Ivo Ištvan a pouze fabuluje, natož my, ale tom, že jeden člověk dokáže přivést k nenávisti zfanatizovaný dav, aniž by měl v ruce jakýkoliv důkaz stejně tak, jako před šedesáti léty komunisti „americkým broukem!...

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Pepa
před 3 roky

Ty hovado, ke každýmu máš jenom urážky. Ale co jsi v životě dokázal ty?

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...