Marně přemýšlím, jestli Luboš Palata (Lidové noviny) je takový hlupák, nebo....

 

Jak vezme do úst slova „Václav Klaus“ nebo Evropská unie, je to tak nebetyčná pitomost, že se to nazvat jinak nedá.

Luboš Palata, redaktor iDNES.cz

Hrůza hrůz je, když nám v překladu říká toto: zrušením vedoucí úlohy KSČ  rozvrátíte republiku a tím vzniknou naprosto nenapravitelné škody. Že to nikdo neřekl? Ale ano! Milouš Jakeš, následník Urbánek, který nechápal, že Česká republika nestojí na KSČ, ale že KSČ je jenom jednou nechtěnou partou, která vláčí Československo do záhuby.

Jistě, mnozí naivní dodnes nepochopili, co je výše vnitřního dluhu a že dnes jsme na tom neskonale lépe. Ale o to nyní nejde.

Páně Palatova dedukce spočívá v myšlence, že pádem KSČ se zhroutí stát jako útvar, přestože nikdo rušit Československo nechtěl,  pouze stupidní systém, který byl naprosto nefunkční.

Nyní sice nepíše o KSČ, ale naprosto totožná slova a věty používá směrem k Evropské unii či lidem, kteří ji kritizují. A je to velice tristní čtení, když člověk čte Palatovy geniální dedukce v Lidových novinách 3.června 2013 s úvodníkem „Na východ od Bruselu“ a nadpisem: „Ti, co chtějí méně Evropy, slaví úspěch“  Milý pan Palata srdceryvně líčí, jak se mají uzavírat hranice Schengenu a že za to mohou divní lidé jako Václav Klaus, protože prý chceme oklestit svobodu a uzavřít se do hranic ostnatých drátů a samopalů.

Tyto fanatické hlouposti píše dlouho a nikdo mu nevysvětlí

 

Děsivé je, že nikdo  nedokáže vysvětlit tomuto záhadnému redaktorovi, že zrušením vedoucí úlohy KSČ  a vyhnáním Jakeše s Husákem, pardon, zrušením vedoucí úlohy Bruselu a vyhnáním této zvláštní subkultury pod názvem „Bruselská pijavice“ nejenom nechceme snížit naše svobody, ale naopak zvýšit, protože abychom cestovali po Evropě, abychom obchodovali s občany jiných států, nepotřebujeme bumášku - povolení vedoucí úlohy KSČ (pardon povolení zvláštní subkultury bruselský úředník za bakšiš), ale prostě volně navázat přátelství a obchod s každým, kdo s námi obchodovat chce, či stojí o naše přátelství.

Tento myšlenkový trust a exemplář  Lidových novin (nebo Mf Dnes) Luboš Palata je prostě nepřekonatelný blb nebo něco horšího, pokud si je této pitomosti vědom. Prostě prototyp novináře, o kterých rád a často mluví prezident Zeman..

 Vím, že by se takto neměl nazývat, ale v okamžiku, kdy vystupuje jako oficiální redaktor deníku a tyto stupidity prezentuje, není možné to odbýt mávnutím ruky.

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

opus111
před 3 měsíci

Pokud autor článku tvrdí, že teď jsme na tom neskonale lépe, tak by bylo vhodné srovnat výši národního majetku, nyní státního majetku, kterou předávali komunisté v roce 1989, s hodnotou, kterou a jak vybudovali soudruzi pravičáci od roku 1989 dodnes.

V roce 1948 začínali komunisté s majetkem 400 miliard Kčs. Po započtení inflace a odpisů, odevzdali komunisti v roce 1989 čistý majetek v hodnotě 2,7 biliónu korun, to jest komunisti majetek zhodnotili zhruba 7x.

Když použijeme deflátor 10, tak se jedná v dnešních penězích o majetek 27 biliónu korun.

A teď ať se předvede autor článku, na základě čeho trvdí, na základě jakých ekoniomických dat tvrdí, že jsme od roku 1989 dones vytvořili majetek odpovídající hodnoty.

Je mi jasné, že hodnocení, že jsme na tom dnes neskonale lépe si autor článku opět zcela jednoduše vymyslel a žádná data nikdy nedoloží. :)

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...