Sedmý den po přepadení vlády České republiky a vojenské kontrarozvědky

 

Bohužel to, co je níže popsané a vypadá jako naprostá kravina a i já když to po sobě (první část) přečtu, neuvěřitelně kroutím hlavou. A bohužel je vše pravda včetně rozkazu či doporučení Šlachty, včetně vyjádření Ištvana a dokonce dnes manipulace Kmenty. Vše se dá dohledat, na něco jsou odkazy!

Válečné zpravodajství Praha: 24:00 Čtyřista zakuklenců prohledává zoufale další a další budovy, odvážejí tuny materiálů desítkami nákladních aut a Rittigové se smějí z Monaka.

Nálada ve společnosti je 2845/ 385 a velitelé zakuklenců tvrdí, že už se dostala na 4586/658 ukazatele strachu a nepříčetnosti. Tajný výpočet je dán směrnicí vnitřních řádů zakuklenců a je údajně podepsán nekompromisním Ivo Ištvanem. Plukovník Šlachta viditelně umdlévajícím zakuklencům vydává rozkaz nejvyšší bojové pohotovosti se slovy: vaše morálka nesmí poklesnout. Bojujete za čest zakuklenců. Nálada obavatel se prudce změnila a je na úrovni 3845/652. Vyhlašuji nejvyšší pohotovost.

Zde je důkaz – vyjádření kmotra Hrdličky, který rozvrátil naší bojeschopnost na dotaz redaktorky: A co sledování paní Nečasové?
Já bych to snad Janě Nagyové i odpustil. Mnohem vážnější je role generálů Ondreje Páleníka a Kovandy. Mají hlídat největší tajemství České republiky, a jak dva školáci se nechají odposlouchávat policií. Nechal bych je postavit před vojenský tribunál a superarbitrovat pro blbost.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/rozhovor-s-tomasem-hrdlickou-d2i-/domaci.aspx?c=A130620_1942457_domaci_cen

Ale pozor, nyní vidím zvrat na scéně. Do poklesávající bojeschopnosti vyrazil hrdina Krakatice - Chobotnice Jaroslav Kmenta se svým zdatným učedníkem Syrovátkou. Ze supertajných materiálů, které nikdo nikdy neviděl, jak jsou tajné a i Kmenta je čte se zavřenýma očima, (Krakatice) jak jsou nebezpečné, dodal informace zakuklencům, ti se probírají a vyráží na zteč. Bojová nálada se zvedla podle supertajných směrnic zakuklenců na 8652/666 a ti s dramatickou změnou podpory Kmenty za ryku bojových písní přecházejí do ofenzívy. Janoušek se zasmál, šel si lehnout, Rittig se šel koupat do moře a Hrdlička se slovy, ta kravina už mě nudí, vyšel do společnosti za zábavou.

 

Přejděme do vážného tónu – co napsal Kmenta se Syrovátkou v jednom textu:

Soudní příkazy, které MF Dnes prostudovala!!!  Jak prostudovala, je součástí týmu?

pokud se začtete do textu, hemží se to slovy kmotr, zločinci, vyžadovali stovky miliónů... Takže jsou to kmotři, zločinci, prostě kriminálníci každým coulem. A pak se dočteme samý infinitiv:

Kmenta Syrovátko
Kmenta Syrovátko

Pokud se informace potvrdí, police je přesvědčena, policie má podezření, zřejmě vydělali víc, policie hledá důkazy, u Rittiga hledá důkazy a pokud se potvrdí, soudkyně má podezření, že je to mafie,

A teď pozor

„JUDr . Libor Grygárek zneužíval (toto je v přítomném čase)  dosud nezjištěným způsobem (takto je skutečně napsáno, že o tom neví) své pravomoci“ , vyplývá prý doslovně z toho, co četl Kmenta. Pro objasnění, jsem poslední, kdo by se Grygárka zastával. Sám jsem podával trestní oznámení za zneužití, které bylo zameteno pod koberec. Ale tento zločinec udělal zločin, o kterém nikdo neví kdy ho spáchal, jak ho spáchal a zda ho spáchal a  proto ho musíme zatknout a vyslýchat.

Tak to alespoň popsal Kmenta v Mf Dnes.

Podle soudkyně Grygárek zahlazoval zločiny, souvisejícími s Janouškem. Ale neví jak, kdy, neví proč. A to, že nikdo nic nezjistil, je strašně podezřelé. Proto nezatkli... Janouška a Hrdličku, ale... Korupčníky bývalé poslance, protože s nimi Nagyová mluvila...Korupčníky, kteří odmítli poslanecké platy a šli pracovat za méně peněz.

 

A já zírám – to potěš koště

Buď udělali debila z Kmenty, nebo Kmenta z nás. Diví se pak už někdo, že se zničehož nic u Iva Ištvana objevilo „Pět na stole v českých“, pardon sto padesát miliónů a kila zlata, aniž vědí, komu je sebrali a zda jim to někdo náhodou nedonesl? Že ani po týdnu neznají majitele? Ke komu je přifaří? Tady nejde o to zavřít zločince až zčernají. Jenom blázen by si to nepřál. Ale buď je čtyřista zakuklenců parta hochštaplerů, nebo z nás udělali idioty.

Zatýkat a pak hledat proč zatýkali je.... Jak to nazvat? Ano, asi s něčím vylezou. Vždy se dá vše zpochybnit. Ale hlavní nálezy měli dát v okamžiku monstrakce a nikoliv předvést frašky a bombastická vyjádření!

A tak se na závěr od Kmenty a Syrovátky dozvíme, že ti zločinci, kmotři, mafiáni v čele s Grygárkem jsou podezřelí a že se vybralo spousta dokumentů, které se prověří, zda je to pravda. Může naznačovat – píší Kmenta a Syrovátka. Může NAZNAČOVAT!!

Police totiž udělala razie na třiceti místech a neřekla nic. Neřekla nic!! Nechce komentovat, zatímco vše popsal už předem Kmenta se Syrovátkou!

Police pátrá po možných smlouvách mezi žalobcem a kmotry, končí Kmenta. POLICE TEPRVE PÁTRÁ, KONČÍ KMENTA!

Takže Kmenta ví, že to jsou zločinci, akorát nikdo nic nenašel a běží horečnatá akce a je vyslýchán...Kalousek...

 

A nyní ukáži, jak police může zneužít (a je podezření, že zneužila) slovní přesmyčku, běžně se používající. „Já bych ho zastřelil“ je relativně běžná průpovídka, když v hospodě někdo řekne kameňák a lidé smíchem obracejí oči v sloup. Zkuste to říci do telefonu, dejte oči v sloup a... Pak to někdo z policie sejme, když se stane vražda, nebo to předá Kmentovi a onen dotyčná je odepsaný. Jako Jourová. Jak poznáte v telefonu, že to říká skutečný zločinec, nebo někdo, kdo reaguje na něco „kamenného“? A pokud se to sestříhne, zkrátí bez „kameňáku“, předhodí davu, dav zařičí a jde lynčovat! Jde lynčovat, pachatel je odsouzen.

 

Musím poděkovat tentokrát Lidovým novinám, které zachovávají věcný, seriózní odstup. Petr Placák, Lenka Zlámalová a další věcně a bez emocí. Stejně jako Petr Kamberský v Hospodářských novinách.

Žádný, žádný zakuklenec a státní zástupce nemá právo vtrhnout do domu že se domnívá a teprve za rok říct proč, nebo se dokonce omluvit jako u Jourové. Náhrady by neměl platit stát, ale hochštapleři, na činu se podílející jako každý z nás, když udělá zmetek!

A nic to nemění na tom, že skuteční zločinci mají jít za katr. Ale skuteční! Prokazatelně!

 

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Ježek
před 3 roky

Perfektně popsáno!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...