Čtyři cikáni - čtyři bílí aneb tento víkend

 

 Čtyři muži, které policie obvinila ze sobotního napadení dvou mužů v Duchcově, jsou ve vězení. Jeden si od pondělka odpykává trest, ostatní tři jsou ode dneška ve vazbě.

Rozhodl o tom teplický soud. ČTK to řekl mluvčí teplické policie Daniel Vítek. Čtveřice napadla dva muže po sobotní protiromské akci, která se v Duchcově konala.
Konflikt souvisí s napjatou situací, která v Duchcově panuje od května, kdy tu skupina Romů napadla manželský pár.


Praha - V neděli napadla skupina čtyř pachatelů nakupující rodinu na Rajské Zahradě, potvrdila informace policejní mluvčí Jana Rösslerová. Policisté museli v neděli navečer vyjet před prodejnu Albert na Rajské Zahradě v Praze 9. Čtyři muži tmavší pleti tam napadli rodinu.

"Dva bratři ve věku 34 a 36 let skončili v nemocnici. Zatím je případ veden jako přestupek proti občanskému soužití. Podle zjištěných informací byl útok velmi brutální a údajně útočníci vykřikovali rasistická hesla.

Policie a Pecina v podtextu upozorňuje: ti, kdo budou protestovat proti přepadávání majority, budou zatčeni podle paragrafu o rasové nesnášenlivosti. Romové mají právo na svobodný pohyb dle svého uvážení a nikdo jim nemá právo bránit v jejich aktivitách.

Všichni, kdo se budou bránit, potažmo protestovat, budou pro výstrahu odsouzeni!

Právo je předvídatelné a zárukou je Ivo Ištvan!

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

apolo
před 3 roky

K řešení cikánské kriminality,kriminality vrahů a podobných indyvidují mám řešení.Po divoké Klausově privatizaci zůstalo v polích mnoho nevyužitých a dnes chátrajících zemědělských objektů,to jest kravínů.Do těch je třeba instalovat mříže a nějaké palandy na spaní.Umývadla netřeba,jsou tam napáječky.Topení netřeba-vydýchali by si prostor sami.WC netřeba,za zadky krav jsou škrabákové sběrače.Zařízení by bylo levné a rychle návratné.Vězni by měli svázané nohy.Pracovali by na polích 12 hod.denně.Byli by přímo v provozu,nebylo by třeba je za prací daleko vozit.CHovali by krávy,vepře,ovce,taky něco menšího jako jsou husy,slepice,kačeny,krůty atd.Pěstovali by obilí,oves,brambory,řepu,slunečnici,len a jiné plodiny.Byli by si v potravě samostační a ještě by prodávali.Bylo by jak na vybavení kriminálů,nákupu techniky,tak na zaplacení bachařů.Útěky a potyčky mezi vězni by se trestaly bičováním.Napadnutí některého z pracovníků,nebo ostrahy s nástrojem v ruce by se trestalo okamžitým zastřelením.On by si pak každý své jednání rozmyslel.Věřím,že už by se nikdo z těchto zločinců,hlavně cikánů do tohoto výchovného prostředí nikdy nechtěl vrátit.Do dnes si tam jezdí jak na dovolenou a vládnou tam.To by konečně skončilo.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...