Poprvé zasedal Ústavní soud po převolení skupinou KSČSSD

 

A je to znát. Lze se divit rozsudku, když v jeho čele je opět napravený soudruh Rychetský a  prověrky v senátu po vzoru padesátých let vede Gajdůšková, Štěch a Dientsbier?

Stále více se dnešní situace vymyká demokratickému zřízení a svoboda dostává na frak!  Už prověrky v senátu po vzoru Gottwalda a Stalina na obsazení Ústavních soudců dávaly tušit, že něco nehraje. Kdo oznámil, že se bude řídit demokratickou ústavou a nikoliv stranickými sekretariáty ÚV KSČSSD, musel z kola ven. Ústavní soudce Výborný, který toto odmítá, je vyhozen! Otázky, jak kdo bude hlasovat proti a pro program ÚV KSČSSD u Ústavního soudu jsou veřejně známé.

Je přepadena vláda, zatýkání se obávají bývalí poslanci, na něž je ušit zákon, který neexistuje a justice tvrdí, že si u závěrečného soudu nějaký paragraf najde.

 

 Je zablokována poslanecká sněmovna s nařčením, že se hádá stejně jako v roce 1948 a socialisté s komunisty jsou předurčeni, aby zde udělali pořádek!

 

Vybírání z řad ČSSD se děje na principu nadřazenosti a ostatní půjdou také z kola ven!

 

ÚSTR je nedemokraticky a bez výběrového řízení obsazen jednou a týž partou!

 

Zatčení bývalí poslanci sedí ve vězení bez obvinění a dokonce bez paragrafu, stejně jako v roce 1948. A stejně jako „přepadení americkým broukem“ je i dnes hozena veřejnosti zločinnost 150 miliónů a kil zlata, které nikomu nepatří a asi to jsou peníze vnitřního imperialistického nepřítele!

 Bývalý premiér dokonce prosí, aby byl vyslechnut policií, když je veřejně obviňován a policie pouze říká, že třeba k tomu někdy dojde. Skutečně je toto podle Ústavy a spravedlnosti, nebo je to klasický puč bez důkazů?

Ústavní soud začíná vytvářet rozsudky, na které nemá z logiky Ústavy a demokracie naprosto žádné právo. O výši ceny jídla v nemocnicích, o výši poplatků za lékaře by neměl mít právo rozhodovat žádný Rychetský a rozsudkem obsadil klasickou justici a její práva. Najednou tvrdí, že lidé musí mít zadarmo opět léky na kašlík a rýmičku, i kdyby ti druzí s rakovinou měli ihned zemřít!

Systém parlamentní demokracie se hroutí a prezident Zeman ustavuje vládu, která není nikým volena a jsou to pouze přátelé jedné osoby, která je nevypočitatelná! Už i v zahraničí dávají najevo nevoli. Jenomže sami mají problémy:

Evropa se zmítá v dluzích jako v létech třicátých minulého století a nikdo si neví rady! Brusel, odtržený od reality je málem jako Bundestag v roce 1939: vůbec nemá potuchy, co se v Evropě děje. Je uzavřen do své ilegality a o svět se nezajímá.

Americká vláda odposlouchává celý svět a připravuje se na nejhorší.

Kam se proboha řítíme? To není konspirace, to jsou dohledatelná fakta! Co se ještě musí stát, než se národ probudí a procitne?

Proč se prezident Zeman snaží, aby se rozpustila poslední instituce, která jediná může zabránit šílenostem, jako byl nástup komunistů v roce 1948?

Co se líhne v hlavě člověka, který je podezříván z nezřízeného pití?

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

apolo
před 3 roky

Zde je napsáno tolik hloupostí,že člověk až žasne.Je to psáno vše v duchu,jako by tu vládla a byla neustále KSČ.Rychecký,kterého nemám rád je přece bývalý komouš a hrál do noty vždy Klausovi,Nečasovi a vůbec pravici.Proto si mohli tito pravicoví moci páni krást a dělat,co chtějí.Rychetského bych vykopal jako prvního.Jak je možné,že se u někoho v bytě najde několik Kg zlata a řekne se,že nikomu nepatří.Patří prostě komu,kdo je majitel baráku.A takových to věcí je možno napsat spoustu.Co to máme za policii,nebo soudce.Kdo to jsou?Komu hrají do noty?No přesi pravici.Od samého prvopočátku.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...