„Přece nebudeme odkrývat karty uprostřed hry,“ říká Ivo Ištvan

 

Ne, hluboce se mýlíte, pane Ištvane. Toto skutečně není žádná videohra ani kasino. To je nepředvídatelnost zákona na politickou objednávku veřejných průzkumů!

 

A co dalších falešných 100 miliónů na Béma? A podvod Pavla Rychetského?

 

Pokud někdo vypouští s nějakým cílem zpochybňování kauzy tří bývalých poslanců, (dle vašich slov) tak musím potvrdit, že to tak skutečně je! Ten cíl je jediný: vrátit občanům a politikům předvídatelnost zákona zpět!

 

Podle doložených dokumentů neexistuje žádná obří kauza, ale „fraška a hra na kauzu“, kdy sám o sobě tvrdíte, že je to konstrukce a vy máte za úkol vykonstruovat obvinění, kde by byli obviněni všichni dohromady formou monstrprocesu.

Stále a stále lidem Ištvan lže a navíc se provalil další podvod s Pavlem Bémem

Bude si vyslýchat podle nálady, své postavení si bude využívat jak sám chce a jeho kámoš prý u výslechu dokonce hrozí prstem, pokud nebude souhlasit s nějakou konstrukcí? Co kdyby tam nestál nejvyšší bývalý ústavní činitel – premiér České republiky, ale bezvýznamný občan? Co by se na něj dalo vykonstruovat a ušít? Teprve nyní chápu, že trest smrti nesmí být obnoven. Pokud se dá zmanipulovat celý národ, pokud se dá takto zmanipulovat vyšetřování, že nejdříve dramaticky vylíčíme jména několika vrahů a současně obviníme nějakou osobu, tak normální občan předpokládá, že vraždy se budou týkat oné zatčené osoby!

Ale aby nakonec Ištvan řekl, že vraždy byly na (třeba) Moravě, a dotyčný je zatčen v Plzni, protože nafackoval sousedovi ze žárlivosti, tak je to velice, velice silné kafe.

A jestliže Ištvan dramaticky zatkl Nagyovou společně se zabavením 150 miliónů a kil zlata, aby se nakonec zjistilo, že tyto peníze byly nastrčené jako kamufláž  na Pavla Béma, který měl mít ve sklepě v taškách dalších 100 miliónů a opět Robert Šlachta, ředitel  ÚOOZ nasadil četu policejního komanda na čtrnáct dní, aby výsledkem byla čistá nula a další Šlachtova ostuda a hlavně další odposlechy mezi 17 až 28 dubnem, jak píše Syrovátka v Mf Dnes. ....

Takže k nastrčeným 150 miliónům a kilům zlata, které vyšuměly, se může přidat vykonstruovaných 100 miliónů na Pavla Béma. A skutečně další a další případy ÚOOZ a ředitele Šlachty, dokonce s tím, že Ištvan tyto akce „konstruuje“ (dle jeho vlastních slov), dá se věřit, že to nebylo na objednávku zničit ODS?

 

Pane Šlachto, pane Ištvane, neměli bychom vědět, kolik takovýchto akcí jste za poslední půlrok uskutečnili a na čí objednávky? Není už toho nějak moc? Není to děsivé? Když nestačilo u bývalého primátora ODS Béma 100 miliónů, přihodili jste dalších 150 miliónů u Petra Nečase,  premiéra a předsedy ODS a navrch přihodili kila zlata a politický monstrproces se mohl rozjet, kor když jste nasadili na Nagyovou 400 fízlů!

Dohromady kamufláž už za čtvrt miliardy a kila zlata, aby konečně padla ODS. Trisní a zoufalé! To vážně, ale vážně nejsou politická obvinění!

Kdo věděl, že 150ti miliónům předcházelo vykonstruovaných 100 miliónů na Pavla Béma?

Proboha, kam jsme se to dostali? Kdo za tím stojí? Není to skutečně už šílené?

A další otázka: proč za šlendriánskou práci (podvod zatím není dokázán) policie platíme stále víc a víc? Ostatní si zmetky musí zaplatit ze svého platu. Šlachta za šlendrián ne?

 A dnes poslední: pokud je Pavel Rychetský skutečně podvodník a vše vzhledem k tomu, že tam jsou přesná data, věrohodnost podporuje

JUSTICE: Může být podvodník předsedou Ústavního soudu?

tak už snad není čistého nic. Asi se řetězec uzavírá a nyní vše vyplouvá na povrch. Stále více se to podobá citátu, jak zloděj křičí:“chyťte zloděje!“

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

apolo
před 3 roky

Myslím,že Ištván má pravdu.Jen najivní český človíček věří sděl.prostředkům,že ti,co jsou obviněni jsou čistí jako lilie.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...