Izrael, USA a Francie mají opět jasno. Použijeme násilí

Přece je logické, že celá armáda Sýrie, která vítězí na všech frontách, k hrdinnému vítězství potřebuje jednu chemickou raketu….

A tato logika je tak přesvědčivá, že i  izraelskému ministru pro strategické záležitosti Juvalu Steinicovi je to jasné. Jdeme Sýrii rozstřílet. A USA (jejichž odbyt zbraní je katastrofální, propouští se a snižuje se výroba) s tím souhlasí. Nikdo nepochybuje. Teda z těchto dvou zemí. A Francie, jejíž průmysl se potácí od ničeho k ničemu, ústy francouzského ministra zahraničí Laurenta Fabia prohlásil, že Francie bude požadovat silovou reakci.

Odborníci z Izraele a USA tvrdí, že nikdo jiný než Assad, proti němuž náhodně zvedají zbraně (tuto chcemickou raketu nebo dvě) nemohl vypálit. K přesvědčivému vítězství přece tuto chemickou raketku Assad potřebuje. Takže celá armáda a občané Sýrie poráží skupinu podporovanou USA a Izraelem, ale k jasnému vítězství potřebuje Assad jednu, či dvě chemické rakety? A Izrael je opět přesvědčen s jistotou, že vítězící armáda tuto raketu (někde píší tři) potřebovala, aby vyprovokovala celý svět k zásahu?

To znamená, že vojsko, které vítězí proti násilné skupině potřebuje vystřelit chemickou zbraň, aby na sebe poštvalo celý svět? A to máme takto naservírované brát jako normální a logické? I zpravodaj BBC konstatoval, že by bylo podivné, kdyby zrovna Assadova vláda podnikala chemické útoky proti civilnímu obyvatelstvu v době, kdy v Sýrii má zkoumat možné užívání chemických zbraní delegace z OSN…
A za šedesát let zase vyjde ze sejfů, že zpravodajské služby USA zaměnily složky, tudíž čin se nestal? A co Saddám Husajn Abd al-Madžíd at-Tikrítí, který byl z počátku jasný nositel chemických zbraní, (opět podle představitelů těchto zemí) aby se to následně po jeho smrti dementovalo a chemické zbraně se nikdy nenašly, pouze se způsobil rozvrat?

A tak jeden z komentářů:

A ted prijedou do země inspektori OSN a Assad zplynuje 1300 lidi par kilometru od mista, kde jsou ubytovani….tyhle chatrne konstrukci lze tezko uvěřit, nicmene zacinam mit strach, ze falesne karty jsou jiz rozdany a dny Syrie jsou secteny…

Proč nás zase USA vyhánějí na východ touto průhlednou demagogií? Dvě staletí byly USA garantem pracovitosti, svobody a demokracie. A kam se dostaly dnes?

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

31.8. Praha
před 3 roky

demonstrace-na-podporu-syrie
/www.revolta114.blogspot.com/2013/08/demo...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...